Youtube İlk Ödememi Aldım Bugün Bakın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

th3m4r1n3

Kayıtlı Üye
Selamun aleyküm arkadaşlar bugün sizlerle büyük sevincimi paylaşıyorum.Öncelikle serkan(muslera06) abime çok teşekkürler.Şu youtube işine onun sayesinde başladım ve 2 aylık beklememden sonra ilk ödememi aldım arkadaşlar. 1000 dolar ve onun sayesinde bu paranın 1 milyarını babama verdim.annem ve kardeşime de verdim 100 lira allahıma şükürler olsun.babamın çok borcu varken bataktayken ilaç gibi geldi bu devirde kimse kimseye vermezken 1 lira serkan abimiz(muslera06) bize bu işi gösterdi.Ondan allah razı olsun inşallah allah hayatında ona hep yardımcı olur işleri rast gider allah çoluğuna çocuğuna ailesine mutluluk huzur versin daha ne diyeceğimi bilemiyorum allah herkeze nasip etsin hatamız varsa affola arkadaşlar saygılarımla...

Hayırlı olsun hocam. Baban senin gibi evladı olduğu için çok şanslı bence. :)

Hocam o kadar içten yazmışsın ki duygulandım gerçekten. Senin gibi evlatlara Allah bin katını nasib eder inşallah.

hocam hayırlı olsun ALLAH Bereketini versin ..

Hayırlı olsun güle güle harcamanız dileğiyle :)

bütün arkadaşlardan yorum yazan beğenen tıklayanlardan ellerine gönüllerine sağlık allah razı olsun hepinizden saygılarımla

Selamun aleyküm arkadaşlar bugün sizlerle büyük sevincimi paylaşıyorum.Öncelikle serkan(muslera06) abime çok teşekkürler.Şu youtube işine onun sayesinde başladım ve 2 aylık beklememden sonra ilk ödememi aldım arkadaşlar. 1000 dolar ve onun sayesinde bu paranın 1 milyarını babama verdim.annem ve kardeşime de verdim 100 lira allahıma şükürler olsun.babamın çok borcu varken bataktayken ilaç gibi geldi bu devirde kimse kimseye vermezken 1 lira serkan abimiz(muslera06) bize bu işi gösterdi.Ondan allah razı olsun inşallah allah hayatında ona hep yardımcı olur işleri rast gider allah çoluğuna çocuğuna ailesine mutluluk huzur versin daha ne diyeceğimi bilemiyorum allah herkeze nasip etsin hatamız varsa affola arkadaşlar saygılarımla...

Inan bana dostum,su yazdigin cumlelerden dolayi o kadar mutluyum o kadar sevincliyimki anlatamam.Sanki benim yasadiklarimi,sorunlarimi anlatipda bu para kazanci ile nasil bir mutluluga sahip oldugunu ,benim yasadiklarim dahilinde resmen sende yasamissin.

Allahim senin,benim gibi olanlara,dusunenlere,kalbi temiz gonlu temiz bu islerden 3-5 kurus kazanmayi,ailesine ,annesine babasina ve kardesiyle birlikde bu sevinci mutlulugu yasamayi,butun selam verdigim 2 kelam ettigim bu is icin sunu yap dedigim arkadaslarima nasip etsin .

Bugun duydugum en guzel haber di bu inan,insallah daha cok kazanirsiniz.Sizlerden bu sozleri duymak beni gercekden cok mutlu ediyor acaip hemde anlatamam...

Serkan'in ne kadar iyi kalpli oldugunu buradaki hemen herkes cok iyi biliyor. Elinden gelen her yardimi herkese yapar birsey beklemeden. Zira beni en cok sevindiren sey , senin yasinda bu olgunlukta ve bizim degimimizle hayirli bir evlat olarak duygularini yazmandir. Bunca yildir nette forumlarda oralarda buralarda dolanirim okudugum en guzel forum mesaji budur diyebilirim.

Bu arada sanirim bu mesajinla bir baba olan Serkan'a en iyi tesekkuru sen verdin. Seni ve seni yetistiren aileyi kutlarim. Serkan'a da bu mutluluga sebep oldugu icin ben de tesekkur ederim.

Allah daha çok versin kardeşim. Serkan üstad çok kişinin hayır duasını alıyor eminim. Affiliate işine bende 2-3 yıldır uğraşıyorum inanın Serkan üstadın verdiği bilgileri herkes kolay kolay vermez. Zaten ücretli alırsınız alsanızda yine fayda getirmez. Hadi aldın,tıkandın bi yerde ürün için destek ver bari kardeşim o da yok ! Yazık ve AYIIIP.Ben gerçek hayatta ve net aleminde başkasının hakkını almaktan korkarım. Ama net aleminde çok rastgeldim hakların gaspedildiğine. Serkan üstad, hiçbir karşılık beklemeden sabırla destek veriyor Allah razı olsun kendisinden. Bende netten para işine ek iş amaçlı girdim,malum hepimizin derdi ortak yaşam kavgası,aile geçimi,ek gelir. İnşallah bende ihtiyacıma ilaç olacak parayı kazanırım. Allah gönlünüze göre versin, hayırlı kazançlar dostlar.

eyvallah hepinize teşekkürler allah razı olsun saygılarımla...

Hocam gerçekten duygu yüklü bir mesaj yazmışsın. Alllah daha çok verir inşallah. Henüz ben 100 doları geçemedim bakalım inş yakın zamanda ben de ödeme alırım. Yakın zamanda düğün var para lazım. İnş sana nasip olduğu gibi bize de nasip olur.
Burdan Serkan kardeşe selamlar saygılar olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri