Youtube index ve SIRALAMA hk [Beyin Fırtınası]

miranamahmut

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar,
Diyelim ki çizgi film çalışıyoruz atıyorum tom ve jerry olsun (bilindik diye)..
Videonuzu yüklediniz.. izlenmesi için öncelikle index alması lazım.Bunun için de r10.net de gördüğüm konudan alıntı yapıcam.
Videolarınız Anında İndex'lensin - Google Fan Webmaster Forum
Burdaki işlemleri uyguladıktan sonra videonuz index alacaktır..
Peki youtube indexi ve youtube sıralaması?? şimdi sorumuz bu..

0 Kanal 0 Abone 0 izlenim ile video yükler yüklemez 1. sıraya çıkan arkadaşlardan yardım beklemiyorum yanlış anlaşılmasın!!

Sadece kazanmaya çalılşan biraz bişeyler bilen birileri varsa fikir birliği oluşturulabilir... SAYGILAR...

Benim tahminim içerik üreticisi diye kanal açıyorlar içine iki üç tane oyun videosu atıyorlar sonra da tom and jerry diye çakıyorlar ilk sırada izlenim alınca index başını alıp gidiyor ama

madem konu açıldı;
bende uzun zamandır tom and jerry çalışıyorum sıfırdan kanal açtıysan videoların izlenmese bile ortalama bir video yüklme süren olsun yani bir günde 2 video yada bir günde 1 diye devam et ve toplam videon bir saat olduktan sonra video editörden çıkar dye yükle
böyle böyle devam edersen iyi kazanırsın yok kısa yöntem bulup direk beklerim diyorsan eyvallah

Not : anlattıklarımdan farklı bir yöntemde olabilir. Ama ilk sıraya veya direk izlenim alabilecek bir arkdaş varsa da burada söylemez ki kendi bindiği dalı kesmiş olur söylerse de
Başarılar

Benim tahminim içerik üreticisi diye kanal açıyorlar içine iki üç tane oyun videosu atıyorlar sonra da tom and jerry diye çakıyorlar ilk sırada izlenim alınca index başını alıp gidiyor ama

madem konu açıldı;
bende uzun zamandır tom and jerry çalışıyorum sıfırdan kanal açtıysan videoların izlenmese bile ortalama bir video yüklme süren olsun yani bir günde 2 video yada bir günde 1 diye devam et ve toplam videon bir saat olduktan sonra video editörden çıkar dye yükle
böyle böyle devam edersen iyi kazanırsın yok kısa yöntem bulup direk beklerim diyorsan eyvallah

Not : anlattıklarımdan farklı bir yöntemde olabilir. Ama ilk sıraya veya direk izlenim alabilecek bir arkdaş varsa da burada söylemez ki kendi bindiği dalı kesmiş olur söylerse de
Başarılar

Adamsın.. Güzel tahmin kardeşim olabilir.. Yani olmak zorunda diyim. neden diye soracaksın 2006 2007 açımı kanallarla 1.sıradayken (video 300kda) ABONESİ ve İZLENİMİ gizli birinin 0 izlenimle önüme geçmesinin bi açıklaması olamaz...!!

Ayrıca ben özellikle dedim konuyu tam okumadın heralde onlar söylemesin zaten dedim,söylemez de... fikir birliği yapalım biz aaz kazananlar ..
Ha bi de belki bi açık vardır onu kullanıyolardır o da olabilir...
senin dediğini tam anlamadım video1 saat oldu editörden birleştirip attık felan sıralamayla ne alaka çözemedim . saygılar

Modemi Yan yatirin ve oyle yukleyin kesin cozum :) saka bir yana bende deniyorum surekli birşeyler ama bi turlu tutturamadım takipteyim ..

kısa surede iyi izlenim yorum alırsan yavs yavas ilk sayfaya yukselir videon.orada kalıp kalmamasıda ilginin dev***** baglı.tabi boyle olması için çok ilgi cekici ve youtubeda pek olmayan hatta hiç olmayan bir video olması lazım.baska nasıl çıkarsın sana soliyim u2bviews var izlenim gonderir yorumda gonderir yapay olarak tabi.videon liste dısındayken o videoya izlen,m ve yorum gonder 301 olunca videoyu herkese aç.buyuk ihtimal ilk sayfada cıkarsın.ama orda kalman yine ilgiye baglı devamında.bir cok kişi bole yapar ama söylemez yada gider diger hesaplarıyla kendine begeni yapar yorum yzar kendi kendine o şekil bişiler yapmaya çalışır..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri