Youtube işi benim için bitmiştir

injizz

Kayıtlı Üye
Web sitesi
theteknolojist.com
Yanmayan dolarlar, kapatılan kanallar, üzerinde hakkı olmamasına rağmen 3. taraf veren şerefsizler. Ve Youtube'un para kazanma inceleniyor olayını sıkılaştırması. Bunun bir bug veya dalgalanma olduğunu düşünmüyorum çünkü kaç haftadır böyle. İnşallah böyle devam etmez. Ederse...

Sanırım daha fazla Youtube'u çekemeyeceğim. Bugün mail geldi, şu şu videolarınızda reklam gösterimi için ticari haklarınızı gösterin gibisinden. Yüklediğim 10 videonun 2 sinde reklam ya gözüküyor ya gözükmüyor.

Buda bana hiç bir şey kazandırmıyor. Birde para kazanması iptal olan kanal olayı geldi, onların kazancınıda adsenseden düşüyorlarmış. Böylece benim bir 200$ daha çöpe gitmiş oluyor. Şuan 1-2 kanalım için partnerlik başvurusunda bulundum. Onlarda kabul olmaz ise. Youtube benim için zaman kaybı olmuş demektir.

Umarım sizin için öyle olmaz.

Teşekkürler herkese,

Meyve veren agac taslanirmis. Bir baskasi cok kazaniyor diye , bu insanlar neden hakki olmadigi videolara telif hakki verir aklim almiyor. Giciklik mi , ********likmidir bu ? yoksa bazi seyleri tatmin mi etmektir ?

Hocam gercekten cok üzüldüm yazini okuyunca. Google bile cimrilik yapiyorsa , diyecek sözüm yok.

Meyve veren agac taslanirmis. Bir baskasi cok kazaniyor diye , bu insanlar neden hakki olmadigi videolara telif hakki verir aklim almiyor. Giciklik mi , ********likmidir bu ? yoksa bazi seyleri tatmin mi etmektir ?

Hocam gercekten cok üzüldüm yazini okuyunca. Google bile cimrilik yapiyorsa , diyecek sözüm yok.

Verecekleri 3 kuruş para ne taklalar attırıyorlar.

Erken pes etmeseydiniz keşke, sizin için hayırlısı neyse o olsun ama ben bunu hep online bi oyuna benzetiyorum siz şuan o kadar emek verdiğiniz çarınızın soyulmasını yaşıyorsunuz ve o sinirle en mantıklı gördüğünüz kararla bu işi bırakmayı düşünüyorsunuz ama tekrar bi fişekle burada aramızda kazanan kişilerde olacağınızı ümit ediyorum.

çalıştığınız kategoriyi değiştirebilirsiniz buda bir çözüm :)

3-4 kategori de çalışıyorum ama hepsi böyle. Haber kanalım var para kazanması devre dışı, gitar öğrenme kanalı açtım onda bile para kazanma aktif olmadı.

İngilizce içerikli araba kanalım var onda da attığım dolarlar beyaz olmuyor. Hep sorun hep sorun. Zaten hep böyle oluyor, ben ne zaman bir işe başlasam o işte zorluklar çıkar.

---------- Mesaj saat 17:32:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:31:20 civarında gönderildi. ----------

Erken pes etmeseydiniz keşke, sizin için hayırlısı neyse o olsun ama ben bunu hep online bi oyuna benzetiyorum siz şuan o kadar emek verdiğiniz çarınızın soyulmasını yaşıyorsunuz ve o sinirle en mantıklı gördüğünüz kararla bu işi bırakmayı düşünüyorsunuz ama tekrar bi fişekle burada aramızda kazanan kişilerde olacağınızı ümit ediyorum.

Aynen dediğiniz gibi oldu. Şuan adsense kazançlarım askıda gözüküyor, orada ki para bir kesinleşsin ona göre devam edeceğim bu işe.

Eğer para kazanması kapatılan kanalımın parası yansımız ise artık uğraşmaya değmez demektir.

Arkadaslar sahte telifler olayina sonuna kadar ne derseniz hakkinizdir sanki videonun yapimcisi gibi baskasina telif gonderiyor ayni yolun yolcusu bir diyerinin yolunu kesiyor bu duruma diyecek birseyim yok ama birde su var ben herzaman diyorum internetten para kazanmayi aylikli bir is ile karistirmayin.!!!!

arkadaslar yaptiginiz is zaten normal bir is degil neyi kime kiziyorsunuz ??
baskasinin videolari uzerinden para kazaniyoruz yani acik olmak gerekirse soyle net bir sekilde tek kelimeyle anlatiyim.

hirsizlik yapiyoruz yakalanmadigimiz surece ovunuyoruz ama yakalandigimizda karsiyi sucluyoruz

kanalinizda kapanacak ihtarda alacaksiniz kazanamiyacaksinizda kazandiginizda gidecek ben 1 kere salaklik yaptim nerdeyse butun mesajlarimda bahsedirim 1 kanalimi kaybettim,

o kanala olanlar yerlimi yersizmi diye arastirma icin yeni kanallar actim toplam 6 kanaldan biri kapandi 5 duruyor ki telifli yayainlar yapiyorum eslesen ucuncu taraf dediginde video uzerinde oynayip asabildiklerimi asdigimda yayinliyorum yani bugun yarin ihtar gelecek havasiyla is yapiyorum ne ihtar var ne telif.!!! 1 tane haric :) biri ihtar atmis bana neyine guveniyorsa vide kendinin degil sert kayay vurdugunu gec anladi :D geri cekti ihtari ama hala duruyor ihtari geri cektikten sonra surec nasil isliyor bilmiyorum durum bu, oyle yaziyorsunuz ki sanki isden kovulan bir iscisiniz yada is yerinde haksizliga ugrayan bir isciyiz, yapmayin, benim yillardir hic birsey olmayankanalim kapandi ne yapiyim simdi ???? salaklik bende.!!! diyeceksin ki ugrasiyorsun evet ama varsa haksizlik sahtekarlik cezasini ceksin diye ugrasiyorum ve bu ugrasimda kimseyi suclamiyorum.!!!

Benden size tavsiye internetten para kazanma olayina cok kaptirmayin kendinizi, cikin bi hava alin gozlerinize zarar beyninize zarar hayatiniza zarar zarar arkadasim.!! cok kazanma hirsi insana zarar.!!!

"Şuan adsense kazançlarım askıda gözüküyor, orada ki para bir kesinleşsin ona göre devam edeceğim bu işe.

Eğer para kazanması kapatılan kanalımın parası yansımız ise artık uğraşmaya değmez demektir."

ASKIDA DERKEN ANASAYFA / ÖDEMELERDEN GÖREMİYORMUSUNUZ KAZANCINIZI ?

Başkasının kazanmaması için uğraşan bazı insanlar mevcut. tamamını kınıyorum.

hakkınızda hayırlısı olsun...ama tavsiyem mücadele edin bırakmayın....

bizdemi bırakalım pes etmekmi cözüm yoksa su olursa bu olursa diye pamuk ucuna baglamakmı hayatı

ben baska bi yerden youtubeden daha iyi para kazanmadıkca bitmez youtube benim için

engeller covalabilir ama cözüm pes etmek degil mücadele etmektir

geçen ay 20 kanalım vardı bazıları telif yedi, para kazanmaya kapatıldı, kızdım ben kapattım, ama yılmadım. Şu an 2 kanalım var gelirini ne sor ne ben söyliyeyim ;)

Buna kaçmak denir hocam.
Bi düşünün yeterince emek harcadınız mı?
Millet aylarını yılını veriyor gecesini gündüzüne katıyor yinede pes etmiyor.
Bence daha denemediğiniz birçok yöntem vs. vardır.Gülü seven dikenine katlanacak.
Yapacak bişey yok.
Yinede hakkınızda hayrlısı olsun.

41 kanalı bir gecede kapanan bir kişi olarak söylüyorum sakın pes etmeyin
Pes etmediğinize deyecektir inanın

Hiç bir iş kolay değildir. Görüntüde bir çok kişi, video at gelsin paralar...! gözüyle baktığı için. İşin içine girince görüldüğü gibi olmadığını anlıyorsunuz bir müddet sonra.

İşin mantığını çözene kadar benim gibi bir çok arkadaşım geceli gündüzlü bişeyler yaparak gerekirse ailesinden, çevresinden fedakarlık ederek bişeyler öğrendiler. Ve şuan işin keyfini sürüyorlar.

SİZE SAMİMİ SÖYLÜYORUM, HAYATIMDA KAZANDIĞIM EN KOLAY PARA BU YOUTUBE İŞİ...

2006 dan beridir internetten para kazanıyorum. Bu zaman zarfında neler öğrendim

*5 adsense hesabım banlandı (eşe dosta tıklatarak para kazanmaya çalıştım, hileli tık yaptırdım vs...) ama sonuç ne oldu SIFIR :)

*+18 site işine girdim, çok paralar kazandım yeri geliyordu haftalık 2k para geliyordu. (bereketi olmadığı için haydan gelen huya gitti şuan para nereye gitti bende bilmiyorum)

*sonra oyun sektörüne girdim. Ordada çok para kazandım ama masrafı çok oluyordu çok para kazanamadım. (seo parası, link parası, sunucu parası, vs...)

*sonra blog işine girdim 3 aydan 3 aya 100$ anca kazanıyordum. oda benim işime gelmiyordu.

*Sonra domain işine girdim 350-400 kadar domain aldım kimisini sattım kimisi elimde kaldı.

*Şimdi youtube işi yapıyorum SIFIR MASRAF (host, domain, seo parası yok) kazandığım tüm para cebimde kalıyor.

BU İŞİ ÖĞRENENE KADAR GÜNDE EN AZ 6-7 SAATİMİ BU İŞE AYIRIYORDUM. SONRA SİSTEMİ ÇÖZÜNCE GÜNDE EN FAZLA 1-2 SAAT VİDEO İNDİRİP YÜKLÜYORUM MANUEL BANA AYLIK ÖLÜSÜ 300$ GELİRİ VAR...

Şimdi ben bu yaşadıklarımdan ders çıkarmayıp kendimi geliştirmeseydim. Hala 3 aydan 3 aya 100$ kazanıyor olacaktım :)

Bırakıp gitmek basit zor olan kalıp mücadele etmektir hocam. Youtube işi olmadı başka sektörler dene ama vaz geçme... Sana bir dost tavsiyesi...

Madem bu kadar soğudun şimdi video yükleyesinde yoktur :)

Eğer Biraz Ara Vereyim Rahatlayım Diyeceksen, Ekinleri Biçmeden Ara Verme Bi Daha ki Bahara Meyvesini Versin..

Şimdi Biraz Kafa Toparlaman İçin:

-1 Tane Normal Yollu 15 20 Liraya Bot Al
-Elinde 10a Yakın Kanal Varsa Kullan Bunları(Yoksada Elde Et Aç vs.)
-Günlük 200 250'ye Yakın Video At ( Kanallara Dağıt )
-2k 3k Toplam Video Yükledin Mi 2 3 Hafta İçinde
-Artık 1.5 2 Ay Ara Verebilirsin :)
-( Tabi Arada Umumi Gelecek Telifleri Kontrol Etmek Kalıyor Sana.. )

Bu Seni En Rahatlatacak Yöntem Olduğu İçin Söylüyorum Fikir Beyanı :)
Şimdi Son Olarakta İmza'mı Oku Kolay Gelsin :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri