Youtube İşinde Yeniyim Para Kazanma Aktif mi?Değil mi?Anlıyamadım

• Kullanıcı NykS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

NykS

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar , youtube a üye oldum , adsenseye dün ödeme için ytparada gördüğüm bir videodaki gibi ilişkilendirme kaydı gönderdim kabul ettiler.Dün birde video yüklemiştim bir kanala , yanlız galiba yüklediğim video üstünde reklam olması gerek https://www.youtube.com/watch?v=0_My-BLMtig bu yüklediğim video mesela başlangıçta hiç reklam gelmiyor , o reklamlardan para kazanıyoruz diye biliyorum.
Ayrıca bu videoyu para kazanılan olarak gösteriyor ama işlemlerden bakınca para kazanılmaya etkileştirilmedi diyor alt tarafa fotoğrafını çektim.Bunu anlayamadım , yardımcı olcak varsa çok iyi olur.
K49X4A.png

ANALYSTIC'e gelince böyle diyor şu alttaki yazıyı
''Kanalınız henüz hiç görüntülenmemiş. Yakın zamanda bir video yayınladıysanız lütfen yarın tekrar kontrol edin.''
Ama ilk attığım video 19 kere görüntülenmiş.

Şimdi benim anlamadığım sorular var.
1-Youtubea üye oldum , adsenseyi onaylattım.Şuan attığım videolardan para kazanabilirim değil mi?Sadece izlenmesi karşılığıyla ?
2-Attığım videoda yukarda linki var reklam niye gelmemiş olabilir ? Youtube'un para kazanma bölümüne tıkladığımda ''videolardan nasıl para kazanırım '' var oraya basınca reklamlardan diyor , videomda reklam yok bunu nasıl çözücem ?
3-Şuan sadece anlamaya çalıştığım , para geliri elde edeceğim videolar çalışıyor mu yani , izlenme sayısı vbz hedefim değil , bu işte yeniyim bu yüzden tam olarak videonun hitiyle alakalı değilde , para getirisini aktifleştirmeye çabalıyor 0,1 dolar yazsa dahi orda videonun çalıştığını anlıycam bu konuda ayar vbz ne yapmalıyım anlamış değilim yardımcı olucak biri varsa çok iyi olur.

Para kazanma aktif olduğu için olmuyor.Daha fazla bilgi edinin kısmına tıklasan görürdün.

Kardeşim ilk günden analistiğe yansımaz sabırlı ol :)

Para kazanma aktif olduğu için olmuyor.Daha fazla bilgi edinin kısmına tıklasan görürdün.

Aslında dediğiniz yere bakmıştım ama ingilizce bir sayfa açılmıştı.Anlamadığımdan kapatmıştım.
https://support.google.com/youtube/answer/2492982?hl=en
Sağ altta türkçeye çevirme varmış türkçeye çevirdim.Dediklerini yaptım galiba videoları inceliyorlarmış ama anlamadım pek bişey.

---------- Mesaj saat 19:00:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:59:39 civarında gönderildi. ----------

Kardeşim ilk günden analistiğe yansımaz sabırlı ol :)

Anladım ne zaman yansır?Yok sabırlıyımda , ben sadece para kazanmayı aktif etmeden video yüklemiş olmayım istiyorum bir işe yaramaz öyle.

sen çok çok başındasın kardeşim benim be
konuları oku bol bol oku
kazanacagından eminim

Konu güncel evet biraz başındayım , araştırmalarla devam edicez belli oldu :) pek forumda soruları cevaplamayı seven yok..

kardeş tam okumadım ama belki adsenseyi bağlamamışsındır, kanal ayarına gir ordan para kazanmaya gir sen ordan onaylatmışsındır ondan sonra aşağıda ödeme nasıl yapılacak diye bir seçenek var ona tıkla adsenseye bağla.

kardeş tam okumadım ama belki adsenseyi bağlamamışsındır, kanal ayarına gir ordan para kazanmaya gir sen ordan onaylatmışsındır ondan sonra aşağıda ödeme nasıl yapılacak diye bir seçenek var ona tıkla adsenseye bağla.

Sağolasın yorumun için ama şimdi baktım , adsense onaylandı yazmadan dediğin gibi bir soru olan buton vardı adsense bağlanınca öyle bir buton kalmadı o kısımda , en altta Para kazanmayı devre dışı bırak diye bir buton geldi , '' ödeme nasıl yapılacak sorusu '' yerine
Videoma hala niye reklam gelmedi anlamadım.

Sağolasın yorumun için ama şimdi baktım , adsense onaylandı yazmadan dediğin gibi bir soru olan buton vardı adsense bağlanınca öyle bir buton kalmadı o kısımda , en altta Para kazanmayı devre dışı bırak diye bir buton geldi , '' ödeme nasıl yapılacak sorusu '' yerine
Videoma hala niye reklam gelmedi anlamadım.

o zaman videolarınızda se.x adı falan geçiyordur youtube öyle videolara reklam vermiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri