Youtube işini gizliyor musunuz?

myozkan

Kayıtlı Üye
Merhabalar.

Kısa tutmayı planlıyorum, bu işin herhangi bir saygınlığı yok bana göre. İnsanlar satın aldığınız şeylerin, yaşadığınız hayatın para kaynağını sorunca -eğer samimiyet varsa- açıklamak zorunda kalıyorsunuz. Gelir kaynağımı soran bir kaç kişiye yaptığım işten bahsedince Mega'cı muamelesi gördüm. Bu durum bana göre biraz can sıkıcı. Ayrıca bu işin fazla yayılması bizim kıyametimiz olur gibi.

Halihazırda öğrenciyim, 2. sene üniversiteye hazırlanıyorum. Bana gelir kaynağımı soranlara "borsa" olarak cevap veriyorum. Bana da öğretsene diyenlere "10-15 bin sermaye lazım hem çok para kaybedersin kardeşim boşver" deyip geçiştiriyorum. Bir neden de karşıdaki kişi youtube üzerinden gerçekten para kazandığına inanınca "bana da öğretsene yağğ" demelerinden gerçekten tiksindim. Bu arada yalan da söylememiş oluyorum çünkü gerçekten borsayla uğraşıyorum.

Evet beyler, yaptığımız işi maskeliyor musunuz? Maskeliyorsanız hangi işle? Bahaneleri alayım :D

ben web masterim diyorum nasıl olsa anlamadıkları için hmm iyiymiş diyorlar :D

:D Dediğin gibi harbiden anlatması ölüm geliyor artık yok yasal değildir suçlu mualemesi yapan mı dersin %99 nın banada öğret deyip 1 saat anlatınca zor işmiş ya yapılmaz bu iş deyip geçiştirmeli bıktırdı wep tasarım yazılım işi yapıyoruz deyip geçiyorum artık

İlk başta bu işe başlarken bana gülen , dalga geçen arkadaşlarım ve tanıdık akrabalar vardı . Şimdi bana bu işi ögret dediklerinde gülerek bakarız diyorum :)

Son düzenleme:
google'da calısıyorum diyorum ben ne iş yapıyosun dediklerinde reklam departmanı diyip geçiyorum haa iyiymiş falan diyorlar onlarda :)

Zengin Çocugu Muallemesi Görüp Menfatçi Dostun Çok Olur :)

Banada sormadıkları için bişi demiyorum :D

Yok hocam benim sevdiğim saydığım kişiler bellidir bunun için kimse gelip para için muhattap olamaz benle , ayrıca zaten aile olarak o kadarda zengin değiliz orta derecedeyiz diyeyim bunuda çevrem bilir ve bana o kadarda zengin gözü ile bakmaz.

Babam bile bilmiyor 1.5 yıl olacak :D yazın açıklamayı düşünüyorum bakalım.

Edit:Aklıma geldi yazayım hergün geliyor bilgisayarda ne oynuyosun sen diyo :D

Son düzenleme:
Çok samimi olduklarim ne yaptığımı biliyor o da 5 kisidir,diğerleri webmaster olarak biliyor açıklama yapmak istemiyorum kimseye vaktim yok çünki üstüne de site lazım mi abi size de diyorum konu kapanıyor.

Banada soranlara kardesim paranin suyu nereden geliyor diyenlere verdigim cevap youtube idi , artik demiyorum , cunku anlat birlikte yapalim diyen cok , onu gectim anlatiyorsun ama insanlar sabirsiz hemen ay sonu param yatsin diyorlar. Artik bunu soranlara baba parasi diyorum geciyorum

kimseye anlatmıyorum anlatmam da... maskeleme yapmama da gerek kalmıo .. bi anlatsam yok telif yerdim yok unleme düştü yok dünya geneli geldi... yok kanalım kapandı... yok şu yok bu ...elini verdinmi kolunda gider birde suclarlar... ne gerek var... ben bu bilgimle zor kazanıom onlar kazanması spam da bişi bilmeden hayal

artık gerçekte bu youtube bi yerden duyup ordan burdan video izleyip bu işe spam giren bence ytpara ile tanısmamıssa kesinlikle yürütemez cok zor

Ben yurtdisinda okuyorum ailem soruyor kac para falan kazaniyorsun eh iste yeticek kadar diyip gecistiriyorum babam soruyor surekli kac para falan illegel bisilermi yapiyorsun falan 6 aydir falan para almayi biraktim ondan o yuzden killaniyor surekli.. yeni evlendigim icinde pek de arkadasim yok esimde zaten anlamior bu islerden o zaten inanmiyor bu isten falan para kazandigima baska bisiler yaptigimi saniyor paranoyak kendisi biraz ne yapalim iste takiliyoruz :D

Google diye bir amcam var sağolsun o harçlık gönderiyor :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri