Youtube İzlenim 1K Gerçek İzlenim 10 TL

• Kullanıcı apocanhi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı

apocanhi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.videolarim.net
Merhaba arkadaşlar izlekazan.net sistemine video eklemek isteyenler için uygun fiyatlı reklam satışlarına başladık.

Sistem şu şekilde işliyor site kullanıcıları coins kazanmak ve coinsleri paraya çevirebilmek için onlara sunulan videoları belirli saniyeye göre izlemek zorundalar bu saniyeler 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70 ve katlanarak devam ediyor sizde reklamveren olarak videolarınızın reklamını verdiğinizde video izleyicileri de gerçek ve Türk kullanıcılar oluyor böylelikle kanalınızın izlenme sayısı ve yükselme sayısı daha çabuk oluyor.

Fiyatlandırma : 1K İzlenim (90 Saniye İzlenme Zorunluluğu) 10 TL

Ödeme Yöntemleri : Akbank, Yapı Kredi

Site Adresi ►► http://www.izlekazan.net

İletişim ►► [email protected] - Skype : vifibilisim

Son düzenleme:
Şöyle bir baktımda, para kazanmak için izlenebilir fakat, 1k goruntulenme kısmına baktım 90 saniye izlenmesıne 100 dolar fıyat çıkartı. Çok çok fazla bir para bu. Anca izleyip para kazanılır bence. Şahsen video eklemem bu fiyata oraya. Para çekme kısmınada baktımda, ödeme yöntemleri yok yada bana öyle geldi. Şimdi ben 1-2 tl yaptım diyelim nasıl çekicem?

Şöyle bir baktımda, para kazanmak için izlenebilir fakat, 1k goruntulenme kısmına baktım 90 saniye izlenmesıne 100 dolar fıyat çıkartı. Çok çok fazla bir para bu. Anca izleyip para kazanılır bence. Şahsen video eklemem bu fiyata oraya. Para çekme kısmınada baktımda, ödeme yöntemleri yok yada bana öyle geldi. Şimdi ben 1-2 tl yaptım diyelim nasıl çekicem?

Merhaba sistem şuan otomatik değil manuel olarak işliyor, sizin yerinize ben ekleyeceğim videoyu yada siz ekleyince ben onaylayacağım için 100 dolar gibi bir fiyat çıkarmayacak ve gözümden kaçmış fiyat değerlerini hemen güncelliyorum.

öncelikle iyi çalışmalar hocam.
sisteminize üye oldum ve birkaç video izleyeyim dedim.

video uzunluğu 5 dakika ama altta çıkan uyarıda Bu videoyu x/90 saniye oynatmanız gerekiyor. yazıyor.
anladığım kadarıyla 5 dakikanın tamamını değil ama en az 90 saniyesini mi izlettiriyor .

ek olarak yeni sekmeden farklı bir video açınca diğer sayfadaki sürenin duruyor olması gayet mantıklı :) iyi düşünülmüş.
ama aynı anda videonun da durması gerek diye düşünüyorum.

öncelikle iyi çalışmalar hocam.
sisteminize üye oldum ve birkaç video izleyeyim dedim.

video uzunluğu 5 dakika ama altta çıkan uyarıda Bu videoyu x/90 saniye oynatmanız gerekiyor. yazıyor.
anladığım kadarıyla 5 dakikanın tamamını değil ama en az 90 saniyesini mi izlettiriyor .

ek olarak yeni sekmeden farklı bir video açınca diğer sayfadaki sürenin duruyor olması gayet mantıklı :) iyi düşünülmüş.
ama aynı anda videonun da durması gerek diye düşünüyorum.

Merhaba teşekkür ederim aynen söylediğiniz gibi işliyor sistem fakat gerekli düzenlemeler hataları gördükçe yapılacak.

eğer sistem oturursa gerçekten çok mantıklı ve fiyat uygun.. farklı farklı iplerden gerçek 1000 kişinin izlediğini varsayarsak videonun patlamaması için hiç bir sebep yok..

ancak sisteme kayıtlı 1000 kişi var mı acaba? :) siteye giremiyorum işte olduğum için

eğer sistem oturursa gerçekten çok mantıklı ve fiyat uygun.. farklı farklı iplerden gerçek 1000 kişinin izlediğini varsayarsak videonun patlamaması için hiç bir sebep yok..

ancak sisteme kayıtlı 1000 kişi var mı acaba? :) siteye giremiyorum işte olduğum için

Şuan sistemde anlık olarak 146 kişi var, bunun 127'si kullanıcı diğerleri de üye olmaya çalışıyor.

100 coins 1tl gozukuyor para çekmede. 1k goruntulenme alsak 1000 coins vericez o zaman yanlış anlamadıysam?

İzlenim süreleri videodaki akış zamanı ile aynı değil
mesela videodaki geçen süre 2 dk iken sistemde gözüken süre 35 sn :)

buna bir çözüm bulun hiç sağlıklı değil bu durum

ayrıca izlenen videolarda kazanılanlar hesaba eklenmiyor..

Son düzenleme:
İzlenim süreleri videodaki akış zamanı ile aynı değil
mesela videodaki geçen süre 2 dk iken sistemde gözüken süre 35 sn :)

buna bir çözüm bulun hiç sağlıklı değil bu durum

ayrıca izlenen videolarda kazanılanlar hesaba eklenmiyor..

Merhaba video süreleri uyumlu değil evet zaten amaç uydurmak değil izlenim şöyle birşey söz konusu videolarda kazanılanlar hatasız hesaba eklenmesi lazım fakat sistemdeki yoğunluk nedeniyle bir takım aksaklıklar olabiliyor onun çözümünü bulacağız inşallah.

Üstadım buraya özel farklı bir üyelik ve çalışma modeli yaparsan iyi olur bence.

Şöyleki;

Forumda çok sayıda vds var. Bunlardan çoğu belli zaman aralıklarında boş bekliyor.

Şimdi ben vds ten bir hesabımla üye olmalıyım.
ve bir seçenek olmalı (misal belli bir saat diyelim)

bu seçeneği seçince ve izleme saatini (ör 5 saat)yazınca, site rasgele videoları 90 ar saniyeden 5 saat boyunca oynatmalı. Bu üyeliğe de ödeme yapmaya gerek yok. Aynı miktarda izlenim hakkı hesaba tanımlanır. Hesap sahibi de kendi kanallarındaki videolara yollar. Bir çeşit kazan-kazan taktiği.

En azından benim vds te aynı anda farklı IP den 5 tarayıcıyı açarım, 5 ayrı hesaptan 5 er saatten 25 saat izlenim kazanırım, bu da 90 saniyeden 1000 izlenim demek olur, hiç te fena değil. Tarih yazarsın :)

Hatta kazanılan sürenin %10 unu siteye kes, kalanını tanımla. 900 de yeter bize :)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri