Youtube güncellemesinden sonra izlenim satın aldıgımızda videomuza yansıtma sorunu yaşıyoruz bunun bir çözümünü buldum veya bulunmuş paylaşmak istiyorum denediğimi
Videoya izlenim attıgımızda izlenim gelmiş fakat videoda hareket yoksa yansımamışsa hemen farklı bir hesaptan videonuzu açın(farklı hesaptan açmadım direk kendi videomu izledim )
like atın ardından sayfayı yenileyin like geri alın sonra bu işlemi üst üste tekrar edin izlenimler videoda kademe kademe sorunsuz yansıyor test ettim onayladım.. tek bendemi oldu onu bilmiyorum deneyenler yorum yazsın çünkü ben 1 kere denedim
Çözümü bulduğum Kaynak : reklamsosyal.com video izlenim satışındaki açıklaması izlenimler siliniyormu bilen arkadaş yazarsa sevinirim o kadar hevesle aldım izlenim 3-5 gün sonra silinme veya sıkıntı yaşarmıyım özgün kanalımda
Videoya izlenim attıgımızda izlenim gelmiş fakat videoda hareket yoksa yansımamışsa hemen farklı bir hesaptan videonuzu açın(farklı hesaptan açmadım direk kendi videomu izledim )
Çözümü bulduğum Kaynak : reklamsosyal.com video izlenim satışındaki açıklaması izlenimler siliniyormu bilen arkadaş yazarsa sevinirim o kadar hevesle aldım izlenim 3-5 gün sonra silinme veya sıkıntı yaşarmıyım özgün kanalımda