Youtube İzlenme Hizmeti(Ömür Boyu Garanti)

• Kullanıcı slarktr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı

slarktr

Kayıtlı Üye
Web sitesi
esimbuy.org
Youtube İzlenme Hizmeti(4000 Saat 300 TL!)

Öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar.. http://instaci.org
Youtube - İzlenme S2 [ 20k-100k/Gün] [ Düşüş Omaz] [ Garantili ]
Anlık Başlar
20k-50k/Günlük Hız
30 Saniye-5 Dk arası kalıcılık
Dünya Geneli İzlenmeler
Garantili.
Fiyat 11.5 TL

4000 Saat serviside Eklenmiştir. Siteden detayları kontrol edebilirsiniz.
..
Buyrun referanslarım..
r10, btcfrm, ytdestek
Arkadaşla çalışmak gerçekten güzel işinin ehli. 1 istiyorsan 5 veriyor. İzlenmeler güzel etki gösterdi bende. Tabi yanına like alırsanız tadından yenmez. Fiyatlar gerçekten çok uygun ilgili bi arkadaş gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz.

Tabiki panelde göründüğü an üstteki konumu editlerim.
Video 3-4 dk arası her kullanıcı tarafından izlenmiştir.
Genel Sonuç : İç rahatlığı ile arkadaş ile çalışabilirsiniz.
Arkadaşla uzun süre çalıştık, hiç sorun çıkmadı.Güvenilir ve sorunsuz ticaret.

İşinin ehli süper hizmet 200K alındı 24 saat içerisinde tam da istediğim gibi parça parça geldi.
:okey:

Alışveriş yaptık memnunum ilerleyen zamanlarda tekrar kapısını çalacağım hocama teşekkürler..

Yiğit hocamla çalışmak gerçekten güzel işinin ehli. 1 istiyorsan 5 veriyor. İzlenmeler güzel etki gösterdi bende. Tabi yanına like alırsanız tadından yenmez. Fiyatlar gerçekten çok uygun ilgili bi arkadaş gönül rahatlığıyla çalışabilirsiniz. ;)

Arkadaştan 4K izlenme alındı ve sorunsuz yansıdı işinin ehli bir insan ;)

Son düzenleme:
1k izlenme fiyatı 1.5 TL belki bir hafta belki bir ay sonra fiyat 2-3 katına çıkaracağını düşünüyorum.Devamlı uygun fiyata satarsanız mutlaka devamlı müşterileriniz olacaktır.

Benim merak ettiğim bir videoya 100-200 k izlenim gönderdikten sonra organik izlenim gelmeye başlıyor mu?

Gerçek Zamanlı : Son 48 saat ve son 60 dakikalar izlenimlerde silinme oluyor mıu?

Son düzenleme:
Öncelikle merhabalar, fiyatlar kesinlikle sabit kalacaktır, bu şekilde olduğu için uzun süreli çalıştığım insanlarda mevcut, bir videoya mesela 5k izlenim ve like aldığınızda videonuzun üstlere doğru ranklandığını görebilirsiniz,sonrası tamamen sizin videonuza gelecek ilgiye bağlı ben kesinlikle önerilere çıkacak diye bir garanti veremem tabiki, %80 izlenmelerde silinme olmuyor lakin, olursa eğer 12 saat içinde hemen telafisi yapılıyor, bildiğim kadarıyla youtube istatistiklere 1-2 gün sonra yansıtıyor analytic son 60 dk izlenmelerinde silinme olmuyor.

Benim merak ettiğim bir videoya 100-200 k izlenim gönderdikten sonra organik izlenim gelmeye başlıyor mu?

@wisex

[MENTION=54337]sevkibilge[/MENTION] arkadaşın 2 videosuda şuan 118 binlerde 100 er k yollanmıştı..

Bence bu foruma özel referansta vermelisiniz taze referanslar bizimde kafamızdaki soruları kaldıracaktır eski referanslar su anki güncellemelere göre tatmin edemez

İlk 3 arkadaşa 1000 er adet izlenme referans.. linkleri buraya atın lütfen, herkes görür hem izlenmeleri günlük olarak takip eder.

O zaman reflerde gizli kalıyor bir anlamı kalmıyor, belirttiğim gibi 100 lerce insanla çalıştım artık kanıtlama gereği duymuyorum düzenli devam ettiğimde 10 dan fazla kişi mevcut :)

O zaman reflerde gizli kalıyor bir anlamı kalmıyor, belirttiğim gibi 100 lerce insanla çalıştım artık kanıtlama gereği duymuyorum düzenli devam ettiğimde 10 dan fazla kişi mevcut :)

ref almayan olursa ben olurum atarım link buraya :)

ilk 3 kisinin affına sıgınarak linki paylasıyorum.
link bu, onay almayan kanalı ozgune cevirdim 1 tanıtım videosu atmıstım. insanların gormesinde sakınca yok.

https://youtu.be/Afs-dN73TkI

1000 adet izlenme başlatıldı, max 3-4 saat içinde bitmiş olur, hepimizde görürüz, bittiğinde izninle konuyada edit yapacağım bunu herkesin görmesi açısından :)

1000 adet izlenme başlatıldı, max 3-4 saat içinde bitmiş olur, hepimizde görürüz, bittiğinde izninle konuyada edit yapacağım bunu herkesin görmesi açısından :)

arkadaslar 5000 izlenim cok cabuk bir sekilde gelmis. video izlenim dakikası icin Analytics e 2 gun sonra yansıdıgında konuya resimleri eklerim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri