Youtube İzlenme Hizmeti

senkronmedia

Kayıtlı Üye
Videolarınıza izlenme istiyorsanız doğru yerdesiniz. Ben genellikle seçkin videolarıma daha üst sıralarda çıkması adına izlenme yaptırıyorum. Dilerseniz sizler de bu hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

86 video üzerinde denenmiştir herhangi bir kapanma söz konusu olmamaktadır.

Örnek Bir Videomuz

youtubeviews1000000.jpg

Paketlerimiz ;

50.000 izlenme

40 TL

100.000 izlenme

70 TL

200.000 izlenme

110 TL

300.000 izlenme

150 TL

500.000 izlenme

200 TL

1.000.000 izlenme

400 TL

Ödeme Yöntemlerimiz :

İletişim :

P.M

Paket teslim süresi 1-15 gün arasında izlenme sayısına göre değişmektedir.

daha 10 mesajınız var forumunuzda.., youtube ile ilgil kac aydır çalışıyorsunuz ? ? izlenimler nereden geliyor acaba ? net bi cevap verebilirmisiniz ? referans varmı ?

Dostum oraya resim koyuyorsunda sana ait oldugunu nereden bilelim konu hiç açiklayici değil

вαттυѕαу;63217' Alıntı:
Forumda ilk satışınızın oldugundan dolayı referans almanız gerekmekte.

1 kişinin videosuna ücretsiz olarak 50.000 izlenim sağlanacaktır. Dilerseniz konuya ilk mesaj yazan olarak sizin bir videonuza uygulayabiliriz.

daha 10 mesajınız var forumunuzda.., youtube ile ilgil kac aydır çalışıyorsunuz ? ? izlenimler nereden geliyor acaba ? net bi cevap verebilirmisiniz ? referans varmı ?

1. Sadece 4-5 aydır. Bu sadece 1 adsense kanalımın ekran görüntüsüdür.

2. İzlenmeler yurt dışından gelmektedir.

3. Kendi videolarımda kullanıyordum.

Dostum oraya resim koyuyorsunda sana ait oldugunu nereden bilelim konu hiç açiklayici değil

Ben kendi videolarımı burada paylaşırsam 50 tane kopyası çıkar.

Genel olarak bu şekilde bir ters tepki uygulanacaksa satışı iptal edebilirim.

1 kişinin videosuna ücretsiz olarak 50.000 izlenim sağlanacaktır. Dilerseniz konuya ilk mesaj yazan olarak sizin bir videonuza uygulayabiliriz.

1. Sadece 4-5 aydır. Bu sadece 1 adsense kanalımın ekran görüntüsüdür.

2. İzlenmeler yurt dışından gelmektedir.

3. Kendi videolarımda kullanıyordum.

Ben kendi videolarımı burada paylaşırsam 50 tane kopyası çıkar.

Genel olarak bu şekilde bir ters tepki uygulanacaksa satışı iptal edebilirim.

dostum yanliş anliyorsun neden satişi iptal edeceksin sadece biraz daha şeyler sun demek istiyoruz kanıt açisindan

Hocam öncelikle fiyatlar çok iyi gerçekten, youtube izlenme olayını bende çok kullandım özellikle yurt dışı kaynaklı sitelerde çok satış oluyor çok ciddi bir ucuzluk var kıyasladığımda, şuan olmasada ilerleyen zamanlarda müşteri olarak kapını çalacağım mutlaka. Gereksinim olursa bende ref olabilirim. Hayırlı satışlar bu arada.:)

izlenimler organik mi hitmakinesimi ney ? videolar hepsi izleniliyormu baştan sonuna kadar ? kim izliyor ? bot mu ? insanmı ? hit makinesinimi demek istedigim benim video linkimi nereye imliyorsunuz

izlenimler organik mi hitmakinesimi ney ? videolar hepsi izleniliyormu baştan sonuna kadar ? kim izliyor ? bot mu ? insanmı ? hit makinesinimi demek istedigim benim video linkimi nereye imliyorsunuz

Videolar mobil cihazlardan izleniyor. Bir yere imlemiyoruz videonuzu.

ben de satabilirim. mobil izlenim için üyeliğim var :) :) :)
bu zamana kadar mobil izlenmden zarar gelmedi kanala. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri