Youtube kafasına göre mi kanalımı kapadı?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
1 spam araba kazası kanalı açtım,

Youtube hesabı 1 aylık beklemişti.

500 video attım. 1 gün sonra;

Kanal 1 den fazla telif ve topluluktan kapandı dedi.

Videolarını bile deneyip atmıştım temizdi

Son günlerde kaç kanal açsam uyduruktan 1 videoyu sebep gösterip kapıyor kanalımı youtube.

Sizce bu neden oluyor?

geçmiş olsun alex bu senin başına 2 yada 3 kere geldi yanılmıyorsam sen pc ni felan değiş bence sıfırdan kendi adına olmayan adsenseden felan başlamanı tawsiye ederim . ne alaka deme bir dene bişi kaybetmezsin ;)

adsense le alakasi yok simdi benim iki partner kanalimi ayni anda kapadi , ikiside farkli partnerlerdeydi.

---------- Mesaj saat 05:19:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:18:29 civarında gönderildi. ----------

isin ilginci kanal kapatilmistir diyo ve o gmaille giremiyorum , ama kanal halen acik ve izlenim aliyor.

geçmiş olsun alex bu senin başına 2 yada 3 kere geldi yanılmıyorsam sen pc ni felan değiş bence sıfırdan kendi adına olmayan adsenseden felan başlamanı tawsiye ederim . ne alaka deme bir dene bişi kaybetmezsin ;)

Adsense yeni zaten pc ip ' mde de normal spam olmayan kanallar sağlıklı

---------- Mesaj saat 06:33:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:32:13 civarında gönderildi. ----------

adsense le alakasi yok simdi benim iki partner kanalimi ayni anda kapadi , ikiside farkli partnerlerdeydi.

---------- Mesaj saat 05:19:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:18:29 civarında gönderildi. ----------

isin ilginci kanal kapatilmistir diyo ve o gmaille giremiyorum , ama kanal halen acik ve izlenim aliyor.

Birden fazla telif veya topluluktan kapatıldı diyor bende.

1 videoyu sebep göstermiş merak ettim kan falan mı var diye izledim videoyu bulup.

Araba kazası videosu resmen kaza bile olmuyor :)

Adsense yeni zaten pc ip ' mde de normal spam olmayan kanallar sağlıklı

---------- Mesaj saat 06:33:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 06:32:13 civarında gönderildi. ----------

Birden fazla telif veya topluluktan kapatıldı diyor bende.

1 videoyu sebep göstermiş merak ettim kan falan mı var diye izledim videoyu bulup.

Araba kazası videosu resmen kaza bile olmuyor :)

benim ki buyuk ihtimal saldiriya ugradi rakipler tarafindan :)

kendi üstüne mi adsense ? çok garip yeni pc ıp wsws. kategori değişmeyi denedin mi?

Babamın adına adsense

mailden şüpheleniyorum

Vpn ile kendim açıyorum maili

Adsense den de olabilir bir deneyeyim şimdi başka adsense e bir kanal bağladım bakalım ne olacak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri