Youtube kanal adının aramalarda çıkmaması

• Kullanıcı can5567
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

can5567

Kayıtlı Üye
Hayırlı forumlar dilerim arkadaşlar. Basit gibi görünen fakat bilinmemesi durumunda başkasına basit olan bana zor olabiliyor. Değerli arkadaşlar benim sıkıntım şu ki youtube aramalar kısmına kanal adımı yazdığım zaman kanal adım bir türlü çıkmıyor. Filtreleme bölümünden kanal olarak gene arama yaptığım zamanda çıkmıyor. Şimdi benim sorum şu ki aramalarda kanal adımın çıkmaması izlenmeye etki eder mi? İkincisi kanalı açalı 4 ay oldu aramalar da filtreleme kanal yaptığım halde kanal adımın çıkmaması normal mi? Bilen arkadaşım varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.

Hayırlı forumlar dilerim arkadaşlar. Basit gibi görünen fakat bilinmemesi durumunda başkasına basit olan bana zor olabiliyor. Değerli arkadaşlar benim sıkıntım şu ki youtube aramalar kısmına kanal adımı yazdığım zaman kanal adım bir türlü çıkmıyor. Filtreleme bölümünden kanal olarak gene arama yaptığım zamanda çıkmıyor. Şimdi benim sorum şu ki aramalarda kanal adımın çıkmaması izlenmeye etki eder mi? İkincisi kanalı açalı 4 ay oldu aramalar da filtreleme kanal yaptığım halde kanal adımın çıkmaması normal mi? Bilen arkadaşım varsa yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.

İzlenme vs yok ise çıkmaması normal, ben googleye bile yazdığımda link olarak çıkıyor kanalım. İzlenme varsa direkt olarak kanalının adını aratıp bulan kişiler de oluyor tek tük ve bu böyle gide gide de indexlenmiş oluyor aramalarda. Arz talep olmazsa listeye çıkarmaz seni yt

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri