Youtube Kanal Askıya alınma

• Kullanıcı irfancan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

irfancan

Kayıtlı Üye
İyi günler arkadaşlar .Yeni bir kanal açtım kanalda hiç bir sorun yok her gün 1 video yüklüyodum 1 hafta oldu bu gunle ama sabah 7 de girdiğimde kanalda bişey yokken şimdi girdiğimde askıya alındı diyor. kanalında günlük geliri süperdi Kanalı kurtarma olasılığımız varmı ? Yoksa bu gun gün yani 31 inde kapandı kanalım partnerdeydi ödemesi 52 gün sonramı olur bu ay alırmıyım ?
bilgisi, olan arkadaşlar yardımcı olabilirmmi lütfen :( ?

geçmiş olsun hocam benimde başıma bu olay çok geliyor mail gelmeden kanallarım askıya alınıyor flagdan başka bir şey değil :(

umarım tutarı en kısa sürede alırsınız...

Kanalınız hangi partnerdeydi?

quiz network hocam

---------- Spam Engelliyici 12:18 ---------- Önceki Mesaj 12:17 ----------

geçmiş olsun hocam benimde başıma bu olay çok geliyor mail gelmeden kanallarım askıya alınıyor flagdan başka bir şey değil :(

umarım tutarı en kısa sürede alırsınız...

hocam ama insanı sinir hastası ediyo ya 6*,** günlük tutarı olan bi kanaldı inşallah açılır ya :(

hocam yapıyor biliyorumda şöyle bi olay var kapanan kanalların 52 gün sonra ya benim kanal ayın son günü 31 inde kapandı gene 52 sonramı acaba

Orasını bilemicem quizle çalışmadım ama çalışan arkadaşlara sormak lazım.

hocam yapıyor biliyorumda şöyle bi olay var kapanan kanalların 52 gün sonra ya benim kanal ayın son günü 31 inde kapandı gene 52 sonramı acaba

hocam benim kapanan kanalların hepsi adsense di.

muhtemelen quizde tutar kesinleşmeden kanalın kapatıldığı için 52 gün verecektir.

tutar kesinleştikten sonra kapanırsa sorun olmuyor o ay paranı alıyorsun diye biliyorum.

not: askıya alınan kanallarımı silmedim bir umut bekletiyorum :D

Flag yemesi icin sikayet edilmesi gerekiyor.
Profil foto, kanaldaki video v.s. hangisinden dolayı kapatıldıgını söyler.
Fakat böyle bir mail yoksa gmail saglam acılmamıs demektir.

Bugün benimde flagdan gitti kanalim hemde en iyi kanalim bıktım artık ama yapcak bişey yok

askıya alınan kanal açılmıyor bende deniyorum bi türlü açılmadı her yere mail attım oto cevap atıp çekip gidiyorlar

Kanal bugün askıya alındı ama an itibariyle Qizde hala yeşil kanalın parasini temmuzda mi yoksa agustosa mi alırım

açılmaz diyen kimseyi aldırış etme dünya engeli yiyen kanalı bile açtırdım youtube a mesaj at 2 3 saat içinde bazen ertesi güne sarka biliyor mesaj geliyor açıldı veya açılmadı mesaj geldikten sonra tekrar farklı bir hikaye uydur kendi özgün videonmuş gibi konuş 3 ihtar ve dünya engelli kanalı bile açtırdım onlardan cevap geldikce sen farklı türde birşey yaz açılır

açılmaz diyen kimseyi aldırış etme dünya engeli yiyen kanalı bile açtırdım youtube a mesaj at 2 3 saat içinde bazen ertesi güne sarka biliyor mesaj geliyor açıldı veya açılmadı mesaj geldikten sonra tekrar farklı bir hikaye uydur kendi özgün videonmuş gibi konuş 3 ihtar ve dünya engelli kanalı bile açtırdım onlardan cevap geldikce sen farklı türde birşey yaz açılır

Konuyu baya hortlatmış gibi olucam ama bu dediğinizi deniycem. Sırf kategoriden ötürü adamlar tertemiz videoları flaglamışlar, kategoride ki diğer spamcıları da az çok biliyorum, çok sağlam getiren kanalımı uçurdular, ulan diyorum bende flaglıyayım sonra vazgeçiyorum cahilliğine veriyorum. Ayıptır kardeşim, tam net bilgim yok ama ağırlıklı olarak spam yapanların yoğun kısmı bu siteden, bir çoğumuz birbirimizin mesajına cevap veriyoruz belki arkadaşız. Sırf bu youtube işinden ötürü gözlerim bozuldu, sinir hastası oldum. Cidden şu flag ve sahte telif olayından vazgeçin arkadaşlar yapmayın, bu gün bana yarın size, bu iş böyle, her kim yapıyorsa rica ediyorum bırakın. Yoksa kimsenin sağlam kanalı kalmayacak bu gidişle.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri