Youtube Kanal İhlali Para Kazanmayı Etkiler Mi ?

• Kullanıcı ocen4554
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ocen4554

Kayıtlı Üye
Yılmaz Özdil sağolsun geçen angut dediği videoyu atmıştım manuel olarak üşenmeden girip telif atmış 2 ihtarım oldu arkadaşlar. Gerekli abone ve izlenimi karşılayınca bu ihtarlar para kazanmama engel olur mu yoksa bir sorun teşkil etmez mi? Bu arada 7 hazirana kadar ihtar almazsam siliniyor.

Yılmaz Özdil sağolsun geçen angut dediği videoyu atmıştım manuel olarak üşenmeden girip telif atmış 2 ihtarım oldu arkadaşlar. Gerekli abone ve izlenimi karşılayınca bu ihtarlar para kazanmama engel olur mu yoksa bir sorun teşkil etmez mi? Bu arada 7 hazirana kadar ihtar almazsam siliniyor.
Para kazanmana engel olmaz ama sorun teşkil eder mi eder

İlk ihtardan bir şey olmaz fakat 2. yediğinde yüksek ihtimal PK kapanır

İlk ihtardan bir şey olmaz fakat 2. yediğinde yüksek ihtimal PK kapanır

para kazanma daha açık değil zaten hocam sormak istediğim şey gerekli abone ve izlenmeyi aldığımda başvuru yaparsam bir sorun teşkil eder mi ? cezalar 7 haziranda bitecek zaten ozamana kadar karşılayamam o zamandan sonra başvuru yapabilirim.

---------- Spam Engelliyici 09:24 ---------- Önceki Mesaj 09:24 ----------

Ikinciyi yemis zaten.

Ucuncuyu yediginde kanal ucacak haberin olsun. :)

biliyorum hocam zaten fakat sormak istediğimi üst yorumda belirttim :)

Biri 1 günde arka arkaya 3 telif atsa itiraz edemeden kanal kapanırmı?

1 gun degil, su an kanalimda 2 telif var diyor konuyu acan arkadas. Eger 2 telif mevcutken 3. de gelirse Youtube diyor ki;

3 telif hakkı ihtarı alırsanız:

-Hesabınız, ilişkili tüm kanallarıyla birlikte kapatılır.
-Hesabınıza yüklenen tüm videolar kaldırılır.
-Yeni kanal açamazsınız.

1 gun degil, su an kanalimda 2 telif var diyor konuyu acan arkadas. Eger 2 telif mevcutken 3. de gelirse Youtube diyor ki;

3 telif hakkı ihtarı alırsanız:

-Hesabınız, ilişkili tüm kanallarıyla birlikte kapatılır.
-Hesabınıza yüklenen tüm videolar kaldırılır.
-Yeni kanal açamazsınız.

ben o zaman gidip rakip kanallara sahte telif atayım , böyle kolaymı bu işler ? hiç itiraz hakkı tanınmıyormu kanal sahibine , direk mi kapanıyor kanal?

ben o zaman gidip rakip kanallara sahte telif atayım , böyle kolaymı bu işler ? hiç itiraz hakkı tanınmıyormu kanal sahibine , direk mi kapanıyor kanal?

Forumda dolu konusu var, Youtube'a nasil ulasabilirim, twitter hesabindan yazsam olur mu, Youtube Turkiye mail adresi nedir vs diye. Ozetle kurallar boyle, kendi kendimize mantik yurutursek yapay zeka alip koyuyor ban'ı. :) ozgun olun ki telif yemeyin, adil kullanimla ilgili de sinirlari asmayin.

Gerekli izlenim ve aboneyi saglayip, teliflerin sureside biter kanalda ozelliller v.b hersey normale gelirse, o zaman para kazanmaya basvurun. Kisaca teliflerin suresi doldugu zaman basvurun para kazanmaya.

Gerekli izlenim ve aboneyi saglayip, teliflerin sureside biter kanalda ozelliller v.b hersey normale gelirse, o zaman para kazanmaya basvurun. Kisaca teliflerin suresi doldugu zaman basvurun para kazanmaya.

Tamamdır hocam teşekkür ederim. Bugün sadece adsense kayıt oldum o süreç devam ediyor öbür ay ihtar bitince de para kazanma başvurusu yaparım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri