Youtube Kanal Kapamalarına Nasıl Önlem Alacağız?

• Kullanıcı Alex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Alex

Kayıtlı Üye
Az evvel 9 kanalımı daha uçurmuş youtube. Bu başıma 2-3 kere daha geldi.
Kafasına göre kapatıyor sanırım, çünkü hiçbir mantıklı sebebe oturtamıyorum kanalların kapanma nedenini.
Şuan kendi bilgisayarım ve 2 bot kullanıyorum, 21 kanalımın 9 tanesini kapadı bu gece, neden diğerleri kapanmıyor da bazıları kapanıyor? Sebebi bir türlü çözemiyorum. Sebebi çözsek önlem alabiliriz.

Kapanmayan kanallarım normal gerçek telefon onayı ile açtığım kanallar, kapananlar ise internet tel onaylı kanallar. Tek mantıklı sebep bu kaldı kafamda. Her kanalımıza nasıl gerçek tel onayı yapacağız bu pek mümkün değil.

Sizce youtube kanalları neden kapatıyor? Spam deseniz değil, kendi videolarımı attığım kanalımı da kapamış.

Kanalların kapanmasına nasıl önlem alacağız? Hiç kanalları kapanmayanlar var mı aranızda, varsa onlar neler yapıyor? Bu olayı çözmemiz lazım arkadaşlar.

İp kara listeye girmiş olabilir.VDS ile kanal açma video yükleme işini gerçekleştirirsen sorunu büyük ölçüde halletmiş olabilirsin.

İp kara listeye girmiş olabilir.VDS ile kanal açma video yükleme işini gerçekleştirirsen sorunu büyük ölçüde halletmiş olabilirsin.

yine VDS almak farz oldu, kendi bilgisayarımdan kanallara pek giriş yapmamam gerekiyor sanırım.

Çözüm biraz zor çıkar hocam benim de az evvel baya bir kanalım gitti.Zaten bir kere toplu kanalların kapatıldımı devamı elbet geliyor ben çoğu şeyi denedim ne yazık ki kafi olmadı tel onayını da düşündüm ama onla da hiç alakası yok bir kere spama girdin mi devamı geliyor ama kapanmayan kanalların da sapa sağlam ayakta kalıyor aylardır bu toplu kapatmalardan sonra ayakta kalan kanalları oldu hala duruyorlar ne iştir bir türlü çözemedim 3 günde hatrı sayılır izlenim aldığım kanalda gitti içime oturdu :(

Çözüm biraz zor çıkar hocam benim de az evvel baya bir kanalım gitti.Zaten bir kere toplu kanalların kapatıldımı devamı elbet geliyor ben çoğu şeyi denedim ne yazık ki kafi olmadı tel onayını da düşündüm ama onla da hiç alakası yok bir kere spama girdin mi devamı geliyor ama kapanmayan kanalların da sapa sağlam ayakta kalıyor aylardır bu toplu kapatmalardan sonra ayakta kalan kanalları oldu hala duruyorlar ne iştir bir türlü çözemedim 3 günde hatrı sayılır izlenim aldığım kanalda gitti içime oturdu :(

Genelde iyi tutan sağlam kanallarım çok şükür ayakta kalıyor ama yeni filizlendirdiğim, yükselişte olan veya yeni açtığım kanallarım uçuyor.

Bu sorunun VDS ile çözüleceğini düşünüyorum, yani kendi bilgisayarımızdan hiç girmeyeceğiz youtube hesaplarımıza herşeyi uzak bilgisayardan halledeceğiz tertemiz yeni bir VDS ile ben bunu yapacağım sanırım.

Genelde iyi tutan sağlam kanallarım çok şükür ayakta kalıyor ama yeni filizlendirdiğim, yükselişte olan veya yeni açtığım kanallarım uçuyor.

Bu sorunun VDS ile çözüleceğini düşünüyorum, yani kendi bilgisayarımızdan hiç girmeyeceğiz youtube hesaplarımıza herşeyi uzak bilgisayardan halledeceğiz tertemiz yeni bir VDS ile ben bunu yapacağım sanırım.

en mantıklısı ve en iyi çözüm yolu o zaten.Fakat az evvel konuda okudum bir arkadaş denemiş fakat sonuç yine aynı olmuş bir kere girdim mi çıkması zor bu spamdan öyle bir şey deneyeceksen sana tavsiyem başka bir adsenseyle dene çünkü aynı adsenseye bağladığın an anlıyor bence.Belki seni banlamazlar ama yerinde olsam sıfır adsenseyle sıfır olarak yeni kanal açardım ben şahsen öyle yapıcağım.

Sıfır adsensede izlenim sorunları vardı ne oldu ne oldu hocam halloldu mu bilgin var mı ? neye elimi atsam kuruyor arkadaş kafayı yememek elde değil

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri