YouTube kanal reklamı

aiCocuk

Kayıtlı Üye
Yeni açmış olduğum tarih ve mitoloji videoları kanalım için reklam verecek birisini arıyorum. Fiyat olarak ve kitlenizin durumu ile ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

İleri seviye Google Ads biliyorum onlarca sanatçının da YT kanalını yönettim. Kimsenin ekmeğiyle de oynamak istemem ama kanalın izlenmelerini artırmak için reklam vermeyi düşünüyorsan yapmanı önermiyorum. İşe yaramaz, kanala zarar verir, boşa masraf edersin. (Bu dediğim Google reklamcılık kısmı, organik bir YT kanalından reklam alma konusunda pek bir bilgim yok)

Bunlar benim tecrübelerimdir, kanıtlarıyla aksini ispat edebilecek biri varsa ben de merakla dinlerim :)

İleri seviye Google Ads biliyorum onlarca sanatçının da YT kanalını yönettim. Kimsenin ekmeğiyle de oynamak istemem ama kanalın izlenmelerini artırmak için reklam vermeyi düşünüyorsan yapmanı önermiyorum. İşe yaramaz, kanala zarar verir, boşa masraf edersin. (Bu dediğim Google reklamcılık kısmı, organik bir YT kanalından reklam alma konusunda pek bir bilgim yok)

Bunlar benim tecrübelerimdir, kanıtlarıyla aksini ispat edebilecek biri varsa ben de merakla dinlerim :)

Önerin için teşekkür ediyorum. Açıkçası ben ilk başta 5-10 bin abone desteği istiyorum.

bende ileri seviye Google Ads biliyorum arkdaş gibi hatta mesleğim bu. Google'a reklam verdiğin sürece izlenme abone alırsın, parayı kestiğin gibi youtube da izlenmeleri keser ve youtube algoritmasına göre izlenmelerin bir anda kesileceği için kanalın geri plana düşer.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri