Youtube Kanal Resmi Kopyalama(videolu anlatım)

• Kullanıcı Yeteneck
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

Yeteneck

Platin Üye
Kanal Resmini Kopyalama Yeteneck - YouTube

Anlatımı videoda yaptım
size lazım olacak şeyler

"hd-banner"

emeğine sağlık, ben sağ tık resmi görüntüle diyip kaydediyorum :)
mozillada oluyormus benımkı sadece, arka plan resmini göster deyince.

dostum ekleme yapayım platin bölümünde çook daha önce anlatmıştım olayı senin şekil çok zor
şöyle yapabilirsin channels4_banner yazan yeri channels4_tv_banner yaparsan daha sonra paintle filan uğraşmana gerek kalmaz tam boyutlu fotoyu alırsın direk ytye yüklersin [MENTION=820]Yeteneck[/MENTION]

Eline sağlık üstad

LG-P700 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

emeğine sağlık, ben sağ tık resmi görüntüle diyip kaydediyorum :)
mozillada oluyormus benımkı sadece, arka plan resmini göster deyince.

Eline sağlık hocam , basit ama çok işe yarayacaktır.

hocam hd bannerı resmı farklı kaydet dedıgımız zaman o ölçülerde kopyalamıyormu neden yenıden duzenleyıp o sayfaya yapıstırdınız. kendım şahsen denemedım daha vıdeoyu ızledım de .

dostum ekleme yapayım platin bölümünde çook daha önce anlatmıştım olayı senin şekil çok zor
şöyle yapabilirsin channels4_banner yazan yeri channels4_tv_banner yaparsan daha sonra paintle filan uğraşmana gerek kalmaz tam boyutlu fotoyu alırsın direk ytye yüklersin [MENTION=820]Yeteneck[/MENTION]

Platin üye forumunda konu açıldığını gördüm zaten hocam dedim biz düzayak üyelerde mahrum kalmayalım bu bilgiden :)) müsadenle ekliyorum konuya :)

emekthor hocam süpersiniz valla sizinki çok kolay oldu :D ve daha çabuk ellerınız dert görmesın :)

Platin üye forumunda konu açıldığını gördüm zaten hocam dedim biz düzayak üyelerde mahrum kalmayalım bu bilgiden :)) müsadenle ekliyorum konuya :)

etiketi açıklması her şeyine kadar çalıyorlar bari bu kalsın diye açmamıştım konuyu platin olunca bari oraya açayım dediydim :D

10dk dır bunu arıyorum konuyu yukarı çıkartayım belki işine yarayanlar olur kolay bulunsun :)

hocam selamun aleyküm öncelikle, http://i1.ytimg.com/u/SIr6g38_QjzIj4YwFbDBHw/channels4_banner_hd.jpg?v=534eb003 bu linkte linkin ortasındaki, channels4_banner kısmının ortasına, _tv_ ekliyorum, yani şu hale geliyor. http://i1.ytimg.com/u/SIr6g38_QjzIj4YwFbDBHw/channels4_tv_banner_hd.jpg?v=534eb003 fakat sayfa görüntülenmiyor sonra.

Ve konu sahibi, neden üst-alt şeridi beyaz resime uydurmakla, siz _tv_ eklemekle uğraşıyorsunuz? zaten direk bu resim http://i1.ytimg.com/u/SIr6g38_QjzIj4YwFbDBHw/channels4_banner_hd.jpg?v=534eb003 kanal fotoğrafı değil mi? anlamadım da.

teşekkürler

Video kaldirilmis birisi bana nasil yapildigini söyleyebilir mi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri