Youtube Kanal Takip Scripti V2 Kurulum

• Kullanıcı nicholaihel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💵 Para Kazanma, Adsense ve Alternatif Gelir Modell

nicholaihel

Kayıtlı Üye
Bu ve Bu Konularda Verilen [MENTION=319]brocker[/MENTION] ve [MENTION=90]Ceo[/MENTION] tarafından geliştirilen benim de sürekli kullandığım Kanal takip scriptinin Hostinger e nasıl kurulduğunu anlatmaya çalıştım umarım herkese faydalı olur.

Hostinger e kayıt oluyoruz.
zbgtBHV.png

CVdfQtx.png

Onay yapıyoruz.
wDzHnil.png

Hostinger de ücretsiz hesap oluşturuyoruz. (soldakinden)
LPEoSUP.png

o5mxTgn.png

GsjoA3C.png

ftp bilgilerimiz mail adresimize geliyor.
KIl5jvg.png

Filezilla yı indiriyoruz ve kuruyoruz, mail adresimize gelen doğrultuda sitemizin ftp bilgilerini filezillaya giriyoruz.
g1lf2Wg.png

Dosyaları siteye yüklüyoruz.
ySwPFcZ.png

A7t7k4M.png

Hostingerden veri tabani olusturuyoruz.
NTnzK5x.png

2JZT59p.png

install.php, baglanti.php, cfg.php dosyalarındaki database ayarlarını değiştiriyoruz. (dbsifre yazan yeri sifre ile dbadi yazan yeri de db adi ile hostadi yazan yerleri de host adi ile)
R1Xq7AQ.png

K6l7QBy.png

F1LvgsK.png

ardından değitirdiğimiz dosyaları hostumuza tekrar atıyoruz.
UR5SSBV.png

ardından site adresimiz/install.php adresine gidip kurulumu gerçekleştiriyoruz.
choRjq2.png

anasayfaya gidip üye adımızı oluşturuyoruz.
rNfPWik.png

6x2j6vj.png

ben bu adımdan sonra kayıt sayfasını yani index.php dosyasını silip, giris.php dosyasını index.php olarak tekrar atıyorum.
OkNT81p.png

l7Ds0IL.png

Y7B0ZV6.png

9mJ8532.png

ObDlmRK.png

Girmek isteyenler için kurulan demo

k.adı:ytpara
şifre:ytpara

script indirme linki
http://yadi.sk/d/57uajEJKHaHcE
https://www.dropbox.com/s/jzheuxiyf4g68l9/takip.rar

not:script üzerinde hiçbir değişiklik yapmadım sadece robots.txt dosyası var extra olarak(botlar sitenizi bulamasın diye).

bir gün mutlaka deneyeceğim. emek verdiğiniz ve bizimle paylaştığınız için teşekkürler

hocam teşekkürler. Ben bunu wamp ile yapıyorumda wamp biraz yavaş olluyor. Bunun hızı nasıl iyimi ?

Teşekkürler hocam güzel bir anlatım olmuş.

böyle bütün kanalları eklersek hepsinden bilgi çekerken aynı ip ile çekmez mi

Paylaşım için teşekkürler.

bir gün mutlaka deneyeceğim. emek verdiğiniz ve bizimle paylaştığınız için teşekkürler

deneyeceğim , teşekkürler

Teşekkürler hocam güzel bir anlatım olmuş.

faydalı olabildiysem ne mutlu bana :)

hocam teşekkürler. Ben bunu wamp ile yapıyorumda wamp biraz yavaş olluyor. Bunun hızı nasıl iyimi ?

hızdan çok ben genelde kendi bilgisayarım dışında da takip edebilmek için bu şekilde kullanıyorum.

böyle bütün kanalları eklersek hepsinden bilgi çekerken aynı ip ile çekmez mi

emin değilim ama öyle olsa bile sonuçta sadece istatistik çekiyorsunuz, bir sıkıntı olacağını tahmin etmiyorum.

kanal ekle bölümünde kanalı eklerken şifresini veya apisini istiyor mu ?

örneğin yutup.org botunda kanal takipte istemiyor böyle bir yöntemse kanala giriş yapmadan bilgi çekiyorsa ozaman aynı ip ile girmenin zararı yok sonuçta ziyaretçi gibi
[MENTION=2630]nicholaihel[/MENTION]

kanal ekle bölümünde kanalı eklerken şifresini veya apisini istiyor mu ?

örneğin yutup.org botunda kanal takipte istemiyor böyle bir yöntemse kanala giriş yapmadan bilgi çekiyorsa ozaman aynı ip ile girmenin zararı yok sonuçta ziyaretçi gibi
[MENTION=2630]nicholaihel[/MENTION]

aynen oyle yapıyor, Üyelik Sistemi adresinden test edebilirsiniz.

yaptım ama kanal durumu hep kanapı gözüküyor diğer konuda da bu konuda çok sorun olmuş hostingerde curl openssl filan nerden açıcaz

kanal durumu hakkında düzgün bilgi vermemesi işi bozuyor

Arkadaş herşeyi yaptım hata verdı ve hata database adı: database adı nerde bunun yarım saatır arıyotum hangısıydı yanı bırusuru uyelık ıd pw aldık karışıtrdım database adı hangisi?

---------- Mesaj saat 23:06:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:03:42 civarında gönderildi. ----------

buyrun hata : Access denied for user 'u750686988_123'@'10.2.1.17' to database 'dbadi'

dbadi nı bulamadım kafayı yicem

---------- Mesaj saat 23:14:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:06:00 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 23:22:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:14:36 civarında gönderildi. ----------

Db kullanıcı adıda tamam : şimdiki hata ise : (Yönlendirilmiş olmalıydın!!! )
yaptıklarınızı yapıyorum nıye hata verıyo

Arkadaş herşeyi yaptım hata verdı ve hata database adı: database adı nerde bunun yarım saatır arıyotum hangısıydı yanı bırusuru uyelık ıd pw aldık karışıtrdım database adı hangisi?

---------- Mesaj saat 23:06:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:03:42 civarında gönderildi. ----------

buyrun hata : Access denied for user 'u750686988_123'@'10.2.1.17' to database 'dbadi'

dbadi nı bulamadım kafayı yicem

---------- Mesaj saat 23:14:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:06:00 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 23:22:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:14:36 civarında gönderildi. ----------

Db kullanıcı adıda tamam : şimdiki hata ise : (Yönlendirilmiş olmalıydın!!! )
yaptıklarınızı yapıyorum nıye hata verıyo

baştan databaseyi sıfırlayarak yap, bi yerde yanlışıklık yapmışsın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri