Youtube - Kanal - Upload ve Diger Islemler

• Kullanıcı sende
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - İs arayanlar

sende

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaslar,

Youtube ile para kazanma konusunda yaklasik olarak 10-11 aydir calismalar gerceklestiriyorum. Yerli ve yabanci olmak uzere bir konuda calismalar yaptim. Haberler, muzik, dizi, komik videolar, guncel videolar gibi konular uzerinde calismalar ve kazanimlarim oldu. Duzenli olarak gelir sagliyorum.

Kendim ile alakali bilgi vermem gerekirse ozel bir sirkette sistem uzmani olarak calisiyorum. Yaklasik olarak 7 yildir ayni isi yapiyorum. Gunde minimum 10 saat bilgisayar basinda bulunuyorum. Cumartesi gunu disinda haftanin 6 gunu bunu devam ettiriyorum.

Dusundugum ve istedigim bazi seyler var. Bunlar icin maddi gelirimi arttirmam gerekiyor. Ilk etapta ek gelir kazanmam icin, sonrasinda zamani olmayanlar icin youtube konusunda kanal acimi ve upload gibi konularda yardimci olmayi dusunuyorum.

Youtube ile alakali olarak mail acilimi, kanal acilimi, video yukleme gibi islemlerinizi yapabilecegimi dusunuyorum.

Bu konuda is saglayan arkadaslarla calisma saglayabiliriz. Fiyatlandirmayi isteklerinize gore olusturabilirim. Odemeyi ister is basi, ister ortasi, isterse sonunda yapacak sekilde anlasma saglayabiliriz. Ilk etapta guven onceliklidir.

Calismak isteyen arkadaslar bana pm ya da asagidaki bilgiler ile ulasabilirler.

Mail : [email protected]

Herkese bol kazanclar dilerim..

Muslera06 Bu isi yapacak kisiler ariyordu forumu biraz arastirirsaniz bulursunuz.

Arkadaşlar mail hesabı açmak çok kolaydır hemde ip numarasına gerek olmadan... birde nekadar ayrı ip den açarsan aç adsense den direk kanalların kapanıyor ip numarasından değil... ben 9 tane ayrı internet cafeden 2 şer tane mail açdım ama aynı ay sonu hepsi kapandı... adamlar tek noktadan bakıyorlar... ama mesela 20 kanal aç 20 sine özgün çalış spam olmasın bak ozaman kapanıyormu kapanmaz... mesela ben toplam 10 kanalıma günlük özgün 2 video attım , son 2 tanesine telifli vs ne video varsa onu yükledim sonunda o 2 kanalım fes edildi ama diğerleri kapanmadı sebebi ise spamı bitirmektir... bir şeyide ifade etmek isterim size bence google nekadar temiz bir reklam agı yaratırsa okadar tutuluyor o yüzden diyorki bence iş olanagı sagladıgı kadrolu personeline ben hergün 1000 lerce doları boşa vereceğime siz alın şu 500 doları bana spamı ve sahtekarlığı bitirin hem siz hem ben kazanim.. NOKTA :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri