Youtube Kanalı Doğrulatma (Verified Rozeti)

• Kullanıcı acan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

acan

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar, sorum başlıkta yazdığı gibi diyebilirim . Birkaç konuya baktım cevabını tam alamadım . Bir kanala baktım 68 abonesi var kanalında doğrulanma rozeti var . Buna benzer çok gördüm . Benim kanalımın 200küsür abonesi var ve özgün videolar . Nasıl doğrulatabilirim . Website bağlamak için Youtube adresi kullanılabiliyomuş . Youtube profilimin linkini bağladım yapmam gereken başka birşey varmı . Saygılar .

blackhat forumlarda gördüğüm bir yöntemi hatırladım videoyu yüklüyor ve herkesin görmeyeceği bir şekilde listeliyorsunuz (herkese açık v.s) hitleap premium ile videoyu izletiyorsunuz sonra herkese açık seçeneğini seçiyorsunuz ve verified rozetine sahip oluyorsunuz tabi işe yarar mı bilmem 2.ihtimal ise kesinlikle bug olduğu yönünde ki bana 2.ihtimal kuvvetli gibi geliyor

Merhaba arkadaşlar, sorum başlıkta yazdığı gibi diyebilirim . Birkaç konuya baktım cevabını tam alamadım . Bir kanala baktım 68 abonesi var kanalında doğrulanma rozeti var . Buna benzer çok gördüm . Benim kanalımın 200küsür abonesi var ve özgün videolar . Nasıl doğrulatabilirim . Website bağlamak için Youtube adresi kullanılabiliyomuş . Youtube profilimin linkini bağladım yapmam gereken başka birşey varmı . Saygılar .

acan doğrulatma için 500K - 1.000.000 üstü izlenim , En az 1K üstü abonen - Google+'ta çevren veya takipçin (1K mesela) ve kanalının ihtar durumu v.s önemli. Web siteni bağlamanda gerekiyor tabi. Çok kolay değil malesef doğrulama rozeti almak.

Mail doğrulama site doğrulama yerel işletme adresi doğrulama google+ takipçi ziyaretçi fazla olması facebook twitter vs. sosyal ağları bağlamak, google+ da hakkında kısmı güzel dolu olsun, bunların dışında content id alınırsa işlem çok hızlanır. bu söylediklerim 1k vs. oranlarında abonesi takipçisi olanlar için geçerli. 1m abonen varsa zaten bir mail ile doğrulanıyormuş.

Rozet olayini birara bende cok merak ettim
O tip kanallari farkedince yakin takibe aldim iki haftayi bulmuyo patliyo onlar
Bazilarida buyuk kanallarin alt kanali oluyo

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

Yuklediginiz videolara size ait degilse bosuna cabalamayin

Rozet almak için önemli olanlar

1.Abone Sayısı ( Kanal ve Google+ )

2.İzlenim (500.000+)

3.Kanal içeriği (Özgünlük ve orjinal içerik)

Bu şartları yerine getirebilirseniz 1-2 hafta içerisinde rozet alabiliyorsunuz.

bu saydığınız şartlar yerinde diyelim youtube kendimi koyuyor bu rozeti yoksa bir işlem yapmamız gerekiyormu? Birde merak ettiğim bir konu var bu rozet ne işe yarıyor? mesela aynı username kesinlikle başkası alamıyor fakat isteyen google + da kanal ismini bir başkasıyla aynı yapabiliyor. rozet bunu engelliyormu? teşekkürler.

bu saydığınız şartlar yerinde diyelim youtube kendimi koyuyor bu rozeti yoksa bir işlem yapmamız gerekiyormu? Birde merak ettiğim bir konu var bu rozet ne işe yarıyor? mesela aynı username kesinlikle başkası alamıyor fakat isteyen google + da kanal ismini bir başkasıyla aynı yapabiliyor. rozet bunu engelliyormu? teşekkürler.

Youtube partnerinize istekte bulunuyorsunuz fakat çok zor almak. Rozet sizi resmi kılar taklitleriniz olamaz v.s.

skyline kardeşim teşekkür ederim cevabın için biraz açarsan sevinirim youtube partnerimize nasıl istekte bulunuyoruz. birde youtube partnerimizden kastın ne? ben adsense kullanıyorum.

Konuyu hortlatıyorum ama bu rozete ben de kafayı taktım.

Kanalımın henüz 600 abonesi var G+'da 15 tane falan :) İzlenme sayısı 500.000 lere yaklaştı. Sanırım Google + Takipçi kasmam gerek biraz. Kanal 3-4 aylık. Kanal abone sayısını Ocak ayına kadar en az bi 1500-2000 yaparım diye düşünüyorum.

Kanal verified olunca sanırım video üzerine Facebook, Instagram, Twitter vb linkler de ekleyebiliyoruz? Hayrettin'in bir videosunda gördüm çok hoş duruyor.

Bu rozet hakkında başka bilgisi ve tüyosu olan arkadaş varsa buyursun :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri