Youtube kanalım için gelir artırma çalışması yaptırmak istiyorum

Mf.Rub

MUDURNU
Kayıtlı Üye
Mrb. arkadaşlar böyle bir hizmet veren var mı bilemiyorum fakat konu açmak istedim.

Bi ara gayet iyi kazanıyordum günlük 20 dolar falan. Fakat son 2-3 aydır gelir 10 dolara düştü sonrasında da 2 dolara kadar geriledi.

Kanal iyi bir kanal video attığım an 1k falan izleniyor.
3 milyona yakın izlenme var.
30k organik abone var
Videolar genelde 15 saniye falan. (Uzun video yükleme önerisi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim :) )

Kanal referansı olan üyeler ile paylaşabilirim.

Teşekkürler.

30k organik abone ile günde 2 doları görmek de bir başarı hocam deme öyle :D

kardeşim türkçe içerikse biraz zor ama yabancı içerikse video editör ile videolarını birleştirerek 25-30dk lık yapabilirsin... emin ol daha fazla bırakır....

kardeşim türkçe içerikse biraz zor ama yabancı içerikse video editör ile videolarını birleştirerek 25-30dk lık yapabilirsin... emin ol daha fazla bırakır....

Öyle yapıyorum da 1 seferlik oluyor yani 10 gün sonra yine 15 saniyelik video olacak :)

kimseye kanalını atma :) baban bile olsa güvenme günde 2 doları bırak ayda 2 dolar kazanamayan arkadaşlarda var aramızda hocam gelir arttırma işlemi vs yaptırsanda pek işe yaramaz gibi düşünüyorum bırak 2 dolar kazan yada dizi işine geç daha iyi kazan

Oncelikle ben 15 saniyelik videoda reklam kapama tuşunu aramam zaten 10. saniyede çıkıyor reklam, seninki kısa bile değil daha kötü bunun çözümü yok malesef ben hem kısa hem uzun çalışırım kısa videolardan aylık 3-4m izlenim alıyorum anca bu izlenimle kazanabilirsin kısa videolardan

Edit: sakın kanalını paylaşma değil kopyalamak kanalından bile ederler seni

beğenilen videolardan yine kısa bir special video hazırlanabilir mi ?
biraz kes kopyala yapıştır ve ilgi çekici güzel bir küçük resim iş görür gibi..

ama hocam kısa video ile günlük o kadar kazanç normal değil mi sizcede..

yada olmadı videolara şu resmi ekle (sadece şakadır, dikkate alma :) )
hqdefault.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri