YouTube kanalım kapatılmıştı, tekrardan açıldı!

OrhanDonmez

Kayıtlı Üye
Bundan tam 1 ay önce YouTube kanalım askıya alınmıştı. Daha sonra kapatıldı. İtiraz ettim. İlkinde reddettiler. Canlı destek ile görüştüm. Twitter'dan yazdım. Olumsuz geri dönüş yaptılar sürekli ama dün gece YouTube kanalım bir anda açıldı. Şimdi ne yapmam gerekiyor arkadaşlar? YouTube kanalımda düzenleme yapmam gerekiyor mu? Yani böyle bir şeyin tekrar yaşanmasını istemiyorum. Topluluk kurallarını ihlal etmem sebebiyle kapatılmıştı. Spam, yanıltıcı uygulama ve dolandırıcılık politikası hükümlerini ihlal ettiğini doğruladık diyordu. Hiç umudum yoktu ama açıldı çok şükür. 1 buçuk sene uğraşmıştım. 1300 abonem var. 4000 saat izlenme saatim doldu. Hatta katıl ve teşekkürler butonu bile var. AdSense'ten zarf gelmesini bekliyorum sadece. Kimlik doğrulama yapmıştım. Spor toto ve iddia tahminleri yapıyorum. Maalesef bu sektördekilerin çoğu dolandırıcı olduğu için beni de böyle zannetmişler sanırım. Bu işlerden anlayan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim. Umarım kanalı kapatılan arkadaşların da YouTube kanalı açılır. Teşekkür ederim her şey için. Saygılar diliyorum. Bana gelen mailleri tek tek görsel olarak atıyorum size. Tekrardan teşekkürler.

---------- Spam Engelliyici 17:55 ---------- Önceki Mesaj 17:52 ----------

Z4zXDTCqeUb.jpg

UQG3fd.jpg

fCDXGxAa.jpg

wUgmdq0R1Lz.png

gnQH4rvkW.jpg

Şaka gibi ya, dikkatle incele kapat sonra dikkatle tekrar incele aç.
Çocuk oyuncağı gibi. Geçmiş olsun.

Yt'nin cevabını görünce aklıma Kemal Sunal'ın
''Kemal Sunal -Onlar niye fazla alıyor?
Gişeci- Onlar sendikalı
Kemal Sunal -ee bende harranlıyım''
repliği aklıma geldi. Siz artık sendikalı olmuşsunuz hocam :D Şakası bir yana resmen insanla dalga geçer gibi işlem yapmışlar. Geçmiş olsun, umarım bir daha başınıza gelmez

İnşallah kardeşim. Bu sefer para kazanmayı kapatmışlar. O da açılacak inşallah. Umarım kanalı kapatılan diğer arkadaşların da açarlar. Bunların canı sıkılıyor sanırım veya yapay zekaya mı salıyorlar bu işleri. Gerçekten ilginç...

İnşallah kardeşim. Bu sefer para kazanmayı kapatmışlar. O da açılacak inşallah. Umarım kanalı kapatılan diğer arkadaşların da açarlar. Bunların canı sıkılıyor sanırım veya yapay zekaya mı salıyorlar bu işleri. Gerçekten ilginç...

Neden kapatıldı hocam para kazanma?

Bilmiyorum ki. Açtırmaya çalışıyorum onu. Her şeyi düzenledim. O da açılır umarım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri