Youtube Kanalımdaki Gösterilen videoların

• Kullanıcı azerbaba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

azerbaba

Onaysız Kullanıcı
Youtube Kanalımdaki Gösterilen videoların

ARkadaşlar merhaba resimdeki bölümde bulunan benim kanalımın sağ tarafındaki "2" numaralı belirttiğim bölümdeki videolar sadece benim kanalımdaki videoların olmasını istiyorum bu mümkün mü ?

böyle birşey olması çok zor ama o içerik ile alakalı katagoride sadecde sizin kanalınız içerik paylaşır hiç rakip olmaz o zaman önerilen video sizizn videolarınız olur youtubenin çalışma mantığına aykırı . bu konu hakkında bilginiz olmadığınız belli eskiden ahh o günler ne güzeldi :) ne taktiklerle siziznde tarif ettiğiniz yere 1 videomuz çıkınca çok mutlu olurduk :)
edit: şunuda ekleyim reklam verirseniz olabilir çünkü youtube para haracayanı çok sever ordan bir rakip video seçin sadece o videoda sizzin videonuz reklam olarak çıksın o zman işler değişir :)

Son düzenleme:
böyle birşey olması çok zor ama o içerik ile alakalı katagoride sadecde sizin kanalınız içerik paylaşır hiç rakip olmaz o zaman önerilen video sizizn videolarınız olur youtubenin çalışma mantığına aykırı . bu konu hakkında bilginiz olmadığınız belli eskiden ahh o günler ne güzeldi :) ne taktiklerle siziznde tarif ettiğiniz yere 1 videomuz çıkınca çok mutlu olurduk :)
edit: şunuda ekleyim reklam verirseniz olabilir çünkü youtube para haracayanı çok sever ordan bir rakip video seçin sadece o videoda sizzin videonuz reklam olarak çıksın o zman işler değişir :)

Cevabın için teşekkür ederim. Benim aklımı esasında karıştıran olay
“Kanalımın diğer kanalların önerilerinde görünmesine izin ver” şu bölüm var ya hani, işte burfan yola çıkarak belki birşeyler olur diye düşündüm

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri