Youtube kanalımı blogda yayınlayabilirmiyim

• Kullanıcı ysolak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

ysolak

Kayıtlı Üye
Mrb arkadaşlar..

Öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam veya forumda varda ben bulamadıysam özür dilerim..

Yeni bir youtube kanalı açıp bunda paylaştığım videoları blog üzerinden yayınlamak istiyorum.. ama blog konusunda çok bilgim olmadığı için yardımınıza ihtiyacım var. Kanalımdaki videoları youtube linkiyle blogda yayınlarsam reklam çıkarmı.. Reklam çıkarsan ordan aldığım tıklamalar adsense için sorun olurmu.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

sıkıntı olmaz. blogger.com dan aç hemen bir tane kullanması da basit zaten.

beyler template önerecek var mı video blogspot için? kullanışlı basit free?

Peki ben de şöyle sorayım:

Bu açıp üzerinden Youtube videolarımızı paylaştığımız blog sitesini Adsense'e tanıtabilir miyiz? Ordan gelecek olan reklamlardan da kazanç sağlayabilir miyiz?

Bu açıp üzerinden Youtube videolarımızı paylaştığımız blog sitesini Adsense'e tanıtabilir miyiz? Ordan gelecek olan reklamlardan da kazanç sağlayabilir miyiz?

Youtube adsensesini bloggerda aynı gmail ile zaten kullanabiliyorsun. Fakat Site ve bloglar için adsenseden onay almalısın.

Bu konuda bilgisi olan bir arkadaş kapsamlıca anlatabilse ne yapmamız gerektigini çok yararlı olacak...

---------- Mesaj saat 18:44:43 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:22:10 civarında gönderildi. ----------

Benim sormak istedigim youtubedeki videoları blogda paylaşırsak orda reklam çıkar mı ve adsense hesabımız banlanma tehlikesi ile karşı karşıya kalır mı

---------- Mesaj saat 18:45:21 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:44:43 civarında gönderildi. ----------

Youtube adsensesini bloggerda aynı gmail ile zaten kullanabiliyorsun. Fakat Site ve bloglar için adsenseden onay almalısın.

biraz açıklarsan memnun olacam arkadaşım..

dediğin şeyi ben yapıyordum adsense onay almana da gerek yok blogger üzerinde direk yayımlamaya izin veriyor saten. Bloga video ekleyince izlerken yine reklam cıkıyor bir sıkıntı yok ve tıklamalarıda sayıyor.
Ama şunu belirteyim bende senin dediğin gibi yaptım yaklaşık 1 ay sonra Herhangi bir sebep olmaksızın hesabım para kazanmaya devre dışı bırakıldı. Telif olma ihtimali yok çünkü hesapta 4 tane kendi masaüstümden çektiğim videolar vardı.

dediğin şeyi ben yapıyordum adsense onay almana da gerek yok blogger üzerinde direk yayımlamaya izin veriyor saten. Bloga video ekleyince izlerken yine reklam cıkıyor bir sıkıntı yok ve tıklamalarıda sayıyor.
Ama şunu belirteyim bende senin dediğin gibi yaptım yaklaşık 1 ay sonra Herhangi bir sebep olmaksızın hesabım para kazanmaya devre dışı bırakıldı. Telif olma ihtimali yok çünkü hesapta 4 tane kendi masaüstümden çektiğim videolar vardı.

bende bu işi tamamı özgün videolarla yapmayı planlıyorum ve videolar üzerinde yaklaşık 15 günden beri çalışıyorum.. sizin adsense nizde bir sorun yaşandım mı.

yok adsense de sıkıntı yok aynı adsense den site üzerinde reklam yayınlıyorum ama dediğim gibi sadece videolarını blogta yayınladığım kanalımın para kazanması devre dışı bırakılmış. Ben bu olay yüzündendir diye düşündüm tabi kesin birşey diyemem.

yok adsense de sıkıntı yok aynı adsense den site üzerinde reklam yayınlıyorum ama dediğim gibi sadece videolarını blogta yayınladığım kanalımın para kazanması devre dışı bırakılmış. Ben bu olay yüzündendir diye düşündüm tabi kesin birşey diyemem.

teşekkürler kardeşim

bloğunu her yerde reklam yapmada kanalını sömürmesinler :)

Youtube'dan kazanırken boşuna blogda reklam koyup hesabınızı tehlike altına atmayın. Youtube'da adsense çıkar sen bloğuna o videoyu koyarsın, sonra adsense bloğunda video yayınladın falan filan diye hesabını banlar. :) Olmayacak şey değil bu. Blogdan sadece backlink al keyfine bak. He hiti iyi olan bir bloğun varsa, youtube reklamlarından zaten tıklama gelir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri