YouTube kanalımın para kazanması kapatıldı

OrhanDonmez

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba arkadaşlar. Benim YouTube kanalım var. Yaklaşık olarak 2 yıldır içerik üretiyorum. Bundan 5-6 ay önce YouTube kanalım kapatıldı. Hem de 1 değil 2 kez kapatıldı. Yanıltıcı içerik yazıyordu. Daha sonra itiraz edip açtırdım. Sonrasında ise bu sefer para kazanmayı kapattılar. Kanalınız artık para kazanmaya uygun değil yazıyor. Para kazanmayı da 2 sefer kapattılar. Şimdi ben Spor Toto ve İddaa ile alakalı videolar çekiyorum. Yüzümü göstermeden videolar çekiyorum. Sadece sesimi kullanıyorum yani. Bazı arkadaşlar kumar falan diyebilir fakat benim gibi bir sürü YouTube kanalı var. Şimdi ben bu emeğimin boşa gitmesini istemiyorum. Çoğu videoyu silmek zorunda kaldım. Kanalımı yeniden düzenledim. Açıklama kısımlarını, video kapak fotoğraflarını, video başlıklarını, hakkında kısmını, etiketleri kısacası aklınıza ne geliyorsa. Yalnız 4000 saati doldurmuştum ben. Videoları silince saat düştü. Şimdi benim sorum şu. Ben bu 4000 saati doldurduktan sonra para kazanma açılır mı? Bunu merak ediyorum. Yani 2 sene emek verdim ben bu kanal için. 1500 abonem var. Boşa gitmesini istemiyorum. Yardımcı olur musunuz lütfen? Ne yapmam gerekiyor yani? Geri dönüş yaparsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden. Saygılar diliyorum. İyi çalışmalar.

Maalesef bu saçma platformun en büyük sorunu bu. Neyi ne diye kapattıklarını onlar dahi bilmiyor. Canlı desteğe bağlanıyorsun ve kanalım haksız kapatıldı diyorsun, sonra üst birime sormak için senden 5dk istiyor çünkü "harbiden neden kapatıldı acaba" diye düşünüyorlardır onlar da.

Neyse, geçmiş olsun. Öneri olarak videolara kendini koymak en verimlisi, insan faktörü ytde her zaman 1 tık öndedir. " Yapay video " diye kategorileştirdikleri slayt, ekran görüntüleri vs türlerde herkeste olmasa da sıkıntı yaşayan bir hayli fazla. Videoların bir yerine facecam tarzı kendini koyup kapak fotolarına da eklersen kanalın yt tarafından daha bir "özgünleşmiş" şekilde gözükecektir.

Çok teşekkür ederim. Haklısınız. Dikkate alacağım. Tekrardan sağolun.

Koskoca forumda gerçekten hiç cevap yazan yok mu? Bunun bir çözümü yok mu yani? Lütfen yardımcı olur musunuz bana? Boşu boşuna uğraşmak istemiyorum. İzlenme saati doldurunca artık sorun çıkmasını istemiyorum. 2 yıldır uğraşıyorum. 5 kuruş kazanamadım zaten.

Bu nasıl forum abi? Yardım istedik. İnsan bir cevap yazar. Hiç mi başına böyle bir şey gelen yok. Kimse mi anlamıyor bu işlerden?

...............

Son düzenleme:
Haklısınız, kusura bakmayın lütfen. Bu YouTube gerçekten garip bir yer. Kafalarına göre bir şeyler yapıyorlar sürekli. Anlamak mümkün değil. Ben sadece anlayan arkadaş vardır diye belirtmek istedim. Burası gibi 4-5 farklı yere yazdım. Kimse geri dönüş yapmadı. O yüzden moralim bozuk. 2 yıllık emeğimin boşa gitmesini istemiyorum. Hala 5 kuruş para kazanamadım. Katıl ve teşekkürler butonu bile vardı. AdSense'te para gözüküyordu. Her şey tamamdı. Kimlik ve adres doğrulama gibi şeyleri yaptım. Sonra yanıltıcı içerik falan yazdı. İddaa kanalı ama benim gibi bir sürü kanal var. Onlara neden bir şey olmuyor, enteresan. Şikayet mi edildi acaba?

Son zamanlarda para kazanması açılan var mı
Kendi görüntüm yok ama sesim var
Magazin içeriği sizce para kazanma açılır mı

Benim kanalımda da sadece sesli olarak videolar çekiyorum. Katıl ve teşekkürler butonu bile açıktı. Sonra kanal kapatıldı. Para kazanması da gitti. Şimdi izlenme saatini tekrardan doldurmaya çalışıyorum. Çünkü birçok videoyu sildim. Sıfırdan başladım.

Benim kanalımda da sadece sesli olarak videolar çekiyorum. Katıl ve teşekkürler butonu bile açıktı. Sonra kanal kapatıldı. Para kazanması da gitti. Şimdi izlenme saatini tekrardan doldurmaya çalışıyorum. Çünkü birçok videoyu sildim. Sıfırdan başladım.

Hepsi olası durumlar, enteresan bir şey yok. YT'de bir mantık aramayacaksın, aynı tür çalışan bir kanal hiç sorun yaşamazken senin kanalın kapatılabiliyor ve desteğe eriştiğinde sana politika ve kurallardan bahsediyorlar. Eğer bu durumu çok sık yaşarsan, başka bir kategoriye geçmeni öneririm. Bol şans

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri