YouTube Kanalımızı Tanıtmak

P
  • Kullanıcı Pancu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
P

Pancu

Guest
Herkese iyi geceler;
Özgün flash game kanalım var ama izlenimi ve abone sayısı az ama ben bu kanaldan umutluyum çok emek harcıyorum ve kanalımı tanıtmak istiyorum.
Bunu nasıl yapabilirim ve bu reklamlar bana çok pahallıya patlarmı ve bu reklamlar kanalın izlenim almasında bana yardımcı olur mu:confused:

nescafe3in1 adwords'e reklam vermişti ama beklediğini alamamıştı galiba öyle kalmış aklımda.
Bende merak ediyorum bu konuyu.

şimdi var mı bilmiyorum 1 yıldır hic bakmadım

kanal ayarlarında kanal önerileri yapabiliyordun
spam kanallarından özgün kanalını önerebilirsin
bu sayede spam kanalında izlenen videolaın yanında özgün kanalının videoları görülür

Adwords'ü sadece kelimelerin aranma hacmini görmek için kullanırım daha da işim olmaz :)

Bunlar hep youtube işte.
Kafa gitti benim.
Neyse forumdaki konulara baktımda izlenime pek katkısı olmamış heralde.
Hem reklamların ilgi çekmesi için çok sıradışı birşeyler olması lazım.
Özgün dediğin flash oyuna pek faydası olacağını sanmam.

bende reklam verecektim sadece kredi kartla oluyormuş ne paypalı kabul ediyor nede normal bankamatik kartını. Benimde işim olmaz inşallah kredi kartıyla.

ben denedim verim alamadım aynı özgün flash game kanalıydı

Herkese iyi geceler;
Özgün flash game kanalım var ama izlenimi ve abone sayısı az ama ben bu kanaldan umutluyum çok emek harcıyorum ve kanalımı tanıtmak istiyorum.
Bunu nasıl yapabilirim ve bu reklamlar bana çok pahallıya patlarmı ve bu reklamlar kanalın izlenim almasında bana yardımcı olur mu:confused:
Tavsiyem etiketlerini iyi gir, şunlarıda deneyebilirsin misal sünger bob un flash oyunu var fakat hit almak istediğin için söylüyorum bazı arkadaşlar yanlış anlamasın, sünger bob un malum tv de yayınlanan bölümlerini yayınlayan sitede içerik isimleri bulup içeriğin sanki çizgifilmmiş gibi gösterip hit alabilirsin, hitlerin iyileştirdikden sonra normal haline çevirebilirsin başlık etiket açıklamanı yararını görürsün, bol kazançlar. :)

net dıyeyım 600 tl butce ıle adwords reklam verdırdım kuru sıkı ızlenım attı. gelenler vıdeolarımı ızlemedı, abone olmadı acıp kapatmıslar adwords pişmanlıktır bende reklam yerı arıyorum ama yok resmen

Herkese iyi geceler;

http://www.youtube.com/fan_finder kanalının içindeyken bu bölüme girdinmi?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri