Youtube Kanalına trt gibi kanalların programlarını vs. yükleyen var mı

eplusmarket

Kayıtlı Üye
Yüklesem kaç güne telif hakkı yerim deneyeniniz varmı kanal logolu yüklemeler çok izlenirse davalık olurmuyuz kanalla şahıs olarak yoksa sadece hesabı mı kapatırlar arkadaşlar birde şu kendi kanalına belgesel film yükleyen site sahipleri var youtube de kanal açmış bu belgeselleri film dizi ben dört köşesine de logo koyup sese ses eklememe rağmen daha video yüklenmeden yakalıyor bu yüklemeyi yapıp para kazanılabilir yapan arkadaşlar nasıl bir işlemden geçirmiş video yu bileniniz varsa yardımcı olusa sevinirim denemekten bir ay oldu youtube kanalında biriken 0.19 dolar hepsi telif yiyor videolar yardım edeseniz sevinirim.

bu kadar emeği youtube yerine film sitesi açıp mail.ru ok.ru tarzı sitelere yükleme yapsak en azından videoları silmek zorunda kalmazdıkta arkadaşlar bu film izlettirme siteleri para ödemesi yapıyormu izlemeye bilgilendirir seniz sevinirim çünkü o video sitelerinde reklamsız film içerikleri yayınlanıyorda merak ettim bilen arkadaşlar varmı aranızda varsa ödeme ücretlendirme nasıl paylaşırsanız sevinirim :D

Hocam üyeliğinizi açar açmaz direk konumu açtınız :D

Hangi sorudan başlayacağıma karar veremiyorum .

forumdaki konuları vakit buldukca oku. trt videolarından da diger kanallardanda uzak dur. eslesen ve dunya engeli nasıl gecilir, cerceve ve filtre konularına goz at.

saolun dess arkadaşım eyvallah sizlerede kolay gelsin

Adam 1 konuya yılların sorusunu sığdırmış

Adam haklı :D

- Yüklesem kaç güne telif hakkı yerim?
- deneyeniniz varmı?
- davalık olurmuyuz kanalla şahıs olarak yoksa sadece hesabı mı kapatırlar?
- yapan arkadaşlar nasıl bir işlemden geçirmiş video yu?
- bu film izlettirme siteleri para ödemesi yapıyormu?
- bilen arkadaşlar varmı aranızda?
- varsa ödeme ücretlendirme nasıl?

Sanki bir mesaj hakkı varmış da bu tek hak ile aklındaki bütün soruları sormak istemiş arkadaş :D :p

Forumu okumadan konu açmışsınız gibi geldi. Videoyu eşleşen-dünya engeli gelmeden yükleyecen de(en basit kısmı), telif gelmeyecek de, ödemeden 1 gün önce adsense banlanmayacak da ödeme alabileceksiniz. Bence yolun başındayken bu sevdadan vazgeçip, illa youtube çalışmak istiyorsanız kendi özgün videolarınızı oluşturmaya çalışın.

Yüklesem kaç güne telif hakkı yerim deneyeniniz varmı kanal logolu yüklemeler çok izlenirse davalık olurmuyuz kanalla şahıs olarak yoksa sadece hesabı mı kapatırlar arkadaşlar birde şu kendi kanalına belgesel film yükleyen site sahipleri var youtube de kanal açmış bu belgeselleri film dizi ben dört köşesine de logo koyup sese ses eklememe rağmen daha video yüklenmeden yakalıyor bu yüklemeyi yapıp para kazanılabilir yapan arkadaşlar nasıl bir işlemden geçirmiş video yu bileniniz varsa yardımcı olusa sevinirim denemekten bir ay oldu youtube kanalında biriken 0.19 dolar hepsi telif yiyor videolar yardım edeseniz sevinirim.

bu kadar emeği youtube yerine film sitesi açıp mail.ru ok.ru tarzı sitelere yükleme yapsak en azından videoları silmek zorunda kalmazdıkta arkadaşlar bu film izlettirme siteleri para ödemesi yapıyormu izlemeye bilgilendirir seniz sevinirim çünkü o video sitelerinde reklamsız film içerikleri yayınlanıyorda merak ettim bilen arkadaşlar varmı aranızda varsa ödeme ücretlendirme nasıl paylaşırsanız sevinirim :D
O kadar çok soru sormuşsunki cevap vermek istedim :D

1-Yüklediğin içeriğe göre telif süresi değişir hiç telif almayabilirsinde.
2- Şu ana kadar yt de yüklediği içerikten dava açılmış kişi yok, hak sahibi videoya telif gönderir videon kaldırılır para kazanma gider o kadar ortalıkta kişisel bir dava durumu olmaz
3-3.taraf dünya engeli genelde çerçeve ile geçilir sony vegas yada videonti gibi programlar ile . Deneme yanılmayla bulabilirsin özellikle videonti bu konuda çok iyi.

4-Film sitesinde ilk etapda izlenme lazım reklam alacağın platform lazım. Benim düşünceme göre yt de video hem aramalarla hem başka videolardan gelen önerilerle zaten başlı başına hit ve kendi içinde mükemmel reklam yerleşimi ve çeşitliliğine sahib. Ama film sitesi boş iş asla denilemez.
5- Film dizi sitesilerini hangi platformlar kabul ediyor bilmiyorum ama ödemelerini alıyorlar tabi.
6-Film yada dizi den çok çok poluler olmazsa siten eski dizimag gibi ciddi bir dava olmaz şu ana kadar gözlemlediğim ya siteye mail gönderiyolar içeriği kaldır diye yada mahkeme kararıyla içeriği tr ye kapatıyorlar

Adam senelerdir Konu açmayı bekliyomuş.Açmış ne derdi varsa dökmüş :D

aynen öyle oldu korku tv yetkilisiyle görüşmek istiyorum yöntemini merakla bekliyorum bak şimdi bulamadım napııyor videolara :)

---------- Spam Engelliyici 02:05 ---------- Önceki Mesaj 02:03 ----------

biri şu adamı foruma davet etsinde bilgilensin site sakinleri bence bizde yararlanalım :) 1 yıldır telif yemeyen adam (korku tv )kanalı youtube :)

aynen öyle oldu korku tv yetkilisiyle görüşmek istiyorum yöntemini merakla bekliyorum bak şimdi bulamadım napııyor videolara :)

---------- Spam Engelliyici 02:05 ---------- Önceki Mesaj 02:03 ----------

biri şu adamı foruma davet etsinde bilgilensin site sakinleri bence bizde yararlanalım :) 1 yıldır telif yemeyen adam (korku tv )kanalı youtube :)

hocam adam bulmuş yolunu yapıyor ama kimse ne yaptığını söylemez bundan emin ol :)

Eplusmarket başkalarının kanallarını burada ifşa etmek kategori paylaşmak yasak silmeni öneririm

Dostum 3 yıl olmuş foruma üye olalı, yanlış anlama ama sen çok doğru zamanda üye olup çok yanlış zamanda geri gelmişsin

evet 3 yıl önce üye olduğumda youtube de para kazanması oktu türkiyde
hayret nasıl üye oldum bu foruma onu analayamadım sanki başka bir sitenin üye databesi bu forma aktarılmış yada ismi önceden başka bir fourmdu bence yoksa ben üye olmazdım ben de anlamadım daha geçen üye oluyordum bir de baktım üyeyim bende şaşırdım ne ara üye olmuşum diye.

---------- Spam Engelliyici 02:25 ---------- Önceki Mesaj 02:23 ----------

yine sanırsam para kazanmayla ilgili birşeydiki üye olmuşum para kazanmak istiyorsanız doğru formdasınız isim değişmi olabilir ama amac aynı burada tecrübeli insanlar vardır yani bence .

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri