Youtube Kanalını Pingleme

• Kullanıcı HuR35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube Kazanc Artırma Yolları

HuR35

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

Web sitesi olanlar bilir, webmasterlar, website sahipleri belli periyodlarla sitelerini ping sitelerini pinglerler. bu sayede arama motorlarında daha çabuk index alır.
Aynı işlemi Youtube kanalımızda da uygularsak iyi sonuçlar elde edebiliriz.

Bunun için iki şeyi bilmemiz gerekiyor;
1) Kanalımızın feed adresi
2) Ping siteleri (Google'da arama yaparak daha fazla bulabilirsiniz)

Feed adresimiz şu şekilde:

youtube.com /user/ KULLANICIADINIZ /feed

Ping siteleri:

1) Ping-o-Matic!
2) Blog pinger - Free Blog ping service - Ping Google, Yahoo, and 40 more web services
3) PingMyBlog.com
4) Autopinger - Automates Ping Blog and Podcast for Free
5) http://www.feedburner.com ( Google hizmetidir mutlaka kullanın)

herkese bol kazançlar arkadaşlar.

saol ustad güzel bilgiler , fakat deneyip sonuç aldınmı kesin, kanalında gelişme varmı

çok teşekkürler yararı olur sanırsam.

saol ustad güzel bilgiler , fakat deneyip sonuç aldınmı kesin, kanalında gelişme varmı

iki ihtar alıp kapattığım türkçe içerikli kanalımda denemedim. yeni açtığım yabancı içerikli kanalda pingleme konusanda çalışmalarım var. İşe yarayacağına eminim.

kanaldan cok videoların sayfalarının pinglenmesi daha çok işe yarar ama çok fazla ugras gerektirir o ve ne kadar işe yarayacağı belli değil. Bende yapıyorum arada fazla izlencegini düsündügüm videolara

feedburner'a ekleyemiyorum, ekleyebilen var mı?
eskilerden kalma bir yöntem var, işe yaramıyor..

mesajım bulunsun sonra incelerim

Ping Nedir Web siteleri için olana kavram sonuçta yine bir web sitesi olan youtube hesabınızdada işe yarar. Ping tabiri uzun yıllardır var olan bir terimdir ve karşılıklı iletişim olarak açabilirim. Sizin kullanacağınız ping sitelerinin mantığı tam olarak google amca bak ben yeni video ekledim hade onu indexle demektir. Yani ping sitelerinden feed sayfanızı feed lediğinizde aslında google botlarına bu siteyi (kanalı) ziyaret et dersiniz ve oda gelir indexleme için gerekli bilgileri alır . Websiteleri için en önemli seo kurallarından biridir. Web sitelerim yapmakta yarar görüdüm görüyorum. Kanalda işe yarar mı derseniz dediğim gibi bu google botlarınızı kalana çağırmak içindir işe yarar. Kanalınızın google aramalarında üste çıkmasını sağlar

baya önce blogumu pinglemiştim ban yedim adsenseden hemde haberiniz olsun.

Herseyde zamanı bekleyin ping çok uzun süre indexlenmeyen siteler icin kullanılınır.Kanalınız bir seviyeye gelince zaten otamatik yayınlanır.Asırı ping google ve arama motorlarına küfür gibidir.Zorlamaya girer buda canını sıakr.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri