YouTube Kanalınıza veya Sitenize Özel Android Uygulaması Yapılır

softturkey

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar.
Biliyorsunuz android cihazlar son dönemlerde çok gelişti. Google Play Store'da yayınlanan bir uygulama milyonlarca kişiye ulaşabiliyor. Lafı uzatmayayım. Sadece 10 TL karşılığında youtube kanalınıza özel uygulama yapıp play storeda yayınlıyorum. Bunun faydaları ise her gün yüzlerce kişi uygulamayı indirecek ve kanalınızaki videoları izleyecek. Aynı zamanda siteleriniz içinde bu hizmeti alabilirsiniz. SEO açısından faydalarını anlatmama gerek yok sanırım.

Demo Uygulama :
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wYTparacom
pXCx4QZZQzP4MHPcSVZvbz08EuEgDVn3i1xULzXSMhw68wKRYO_q5O6v9FNCQcorqvYv=h310-rw

OWlENSiYAYjdlR74ACNu1IYB5SI3DNop6s5iujBu4eFMArtyF3AUFkAWiKeoO8YCbRnI=h310-rw

hayırlı satışlar bilgisayarımıza android kurmamız mümkün müdür ?

hayırlı satışlar bilgisayarımıza android kurmamız mümkün müdür ?

bazı programlarla android oyunlarını ve uygulamalarını çalıştıra bilirsin. ama normal olarak mümkün değil

---------- Mesaj saat 00:50:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:50:19 civarında gönderildi. ----------

Merhaba arkadaşlar.
Biliyorsunuz android cihazlar son dönemlerde çok gelişti. Google Play Store'da yayınlanan bir uygulama milyonlarca kişiye ulaşabiliyor. Lafı uzatmayayım. Sadece 10 TL karşılığında youtube kanalınıza özel uygulama yapıp play storeda yayınlıyorum. Bunun faydaları ise her gün yüzlerce kişi uygulamayı indirecek ve kanalınızaki videoları izleyecek. Aynı zamanda siteleriniz içinde bu hizmeti alabilirsiniz. SEO açısından faydalarını anlatmama gerek yok sanırım.

örnek demo benzeri birşey varmi hocam

evet bilgisayara özel android sürümleri var. ne için sordunuz hocam ? uygulamayı denemek için mi ?

andoid telefonum yok apple var apple da google play store yok sanırım, evet eğer hizmet alırsam nasıl göreceğim uygulamayı merak ettim

bazı programlarla android oyunlarını ve uygulamalarını çalıştıra bilirsin. ama normal olarak mümkün değil

---------- Mesaj saat 00:50:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:50:19 civarında gönderildi. ----------

örnek demo benzeri birşey varmi hocam
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wUcretsizRadyoDinle&hl=en
hocam youtube kanalı değil de site için yaptığımız çalışma.

---------- Mesaj saat 00:54:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:52:44 civarında gönderildi. ----------

andoid telefonum yok apple var apple da google play store yok sanırım, evet eğer hizmet alırsam nasıl göreceğim uygulamayı merak ettim

screenshot olarak görebilirsiniz. google play sayfasının linkini veririm size ayrıca.

peki yaptığınız uygulamanın kodlarını veriyormusunuz? ve kimin profiliyle markete yükleniyo,? kalıcımı yoksa marketten silinermi? kaç güne teslim edersiniz? bu tür sorular var aklimda

peki yaptığınız uygulamanın kodlarını veriyormusunuz? ve kimin profiliyle markete yükleniyo,? kalıcımı yoksa marketten silinermi? kaç güne teslim edersiniz? bu tür sorular var aklimda

isteğe bağlı olarak verebilirim. benim profilimden yükleniyor ve kalıcıdır. aynı gün içinde teslim edilir yarım saat içinde play store da yayınlanır uygulamanız.

isteğe bağlı olarak verebilirim. benim profilimden yükleniyor ve kalıcıdır. aynı gün içinde teslim edilir yarım saat içinde play store da yayınlanır uygulamanız.

peki yaptınız beğenmesem? bir demo uygulama olsaydı yt için bakardım. birde bu android developer hesap ücretli galiba? sizin hesaptan yüklenecekse kanalımdan videoyu otomatikmi çekiyo?

peki yaptınız beğenmesem? bir demo uygulama olsaydı yt için bakardım. birde bu android developer hesap ücretli galiba? sizin hesaptan yüklenecekse kanalımdan videoyu otomatikmi çekiyo?

evet. android hesap ücretli. hocam beğenmezseniz iade ederiz. standart bütün yaptığım uygulamalar.

Bildiğim kadarıyla normalde mobil izlenimlerde reklam çıkmıyor yada çıkıyorsada saymıyor youtube (yanlış biliyor olabilirim android bir telefon sahibi değilim) Şimdi sorum şu;
yaptığınız uygulamada reklam çıkıyordur büyük ihtimalle,peki bu reklamlardan siz mi yoksa biz mi kazanç sağlıyoruz?

Bildiğim kadarıyla normalde mobil izlenimlerde reklam çıkmıyor yada çıkıyorsada saymıyor youtube (yanlış biliyor olabilirim android bir telefon sahibi değilim) Şimdi sorum şu;
yaptığınız uygulamada reklam çıkıyordur büyük ihtimalle,peki bu reklamlardan siz mi yoksa biz mi kazanç sağlıyoruz?

sizin için yaptığımız uygulamalardan hiç bir şekilde para kazanmıyoruz , reklam yayınlamıyoruz. sizin kazancınız videolarınızın sürekli organik izlenim alması ve dolayısıyla sıralamada ki artış.

aga bu sistem kazandırır.
Taktik 1 : vine android yazdırıp kazanın :)
Taktik 2 : Müzik işine girin.

ama maaleseef ki andorid mobilde reklam çıkmıyor youtube üzerinden. hit sağlamak için kullanılabilir

dostum başka istedigimiz bir uygulamayı yaparmısın parasını tamamen ben karşılayacagım ama telif hakkının tamamı sana verecegim isim adına olacak böyle bir olayın varmı ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri