Youtube kanalınızı kapanmadan nasıl uzun süre dayandırmayı başarıyorsunuz?

• Kullanıcı bulut57
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

bulut57

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.bedavasitenitanit.com
Arkadaşlar aslında bu soruyu daha önceden sormalıydım. Ama ödeme gününde ödeme alanları görünce benim hata yaptığımı düşünüp şimdi sormak istedim.

Aylar önce açmış olduğum kanalların hepsi daha önceki aylarda parça parça kapandı.

Geçen ay deneme amaçlı açtığım 7-8 kanalda bazıları 1-2 günde kapandı. Kalanlarda bu ay kapandı. Zaten hiç biri izlenmede almıyordu.

Kanallar hiç bir yere bağlı değildi. Boşta duruyordu.

İçersinde ortalama 3-4 video vardı.

Günlük 1-2 kanal açılarak toplam 7-8 kanal olmuştu. Hepsi bi günde açılmadı yani.

Açarkende onaya falan takılmamıştı. Bazılarından film vardı. Bazılarında Oyunlarla ilgili amatör videolar vardı.

Kanallara videoyap botuyla video atmıştım.

Nerede hata yapıyorum. Az kanal açtım. Az video attım. Onaya takılmadım. Hiç bi yere bağlı değillerdi.

Artik kanallara tam ozgun susu vermek gerek 1-2 hafta da kapanmasa bile 2-3 ay sonra kesin kapaniyor senin kanallar neden dolayi kapaniyor yani ibare ne spam mi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar aslında bu soruyu daha önceden sormalıydım. Ama ödeme gününde ödeme alanları görünce benim hata yaptığımı düşünüp şimdi sormak istedim.

Aylar önce açmış olduğum kanalların hepsi daha önceki aylarda parça parça kapandı.

Geçen ay deneme amaçlı açtığım 7-8 kanalda bazıları 1-2 günde kapandı. Kalanlarda bu ay kapandı. Zaten hiç biri izlenmede almıyordu.

Kanallar hiç bir yere bağlı değildi. Boşta duruyordu.

İçersinde ortalama 3-4 video vardı.

Günlük 1-2 kanal açılarak toplam 7-8 kanal olmuştu. Hepsi bi günde açılmadı yani.

Açarkende onaya falan takılmamıştı. Bazılarından film vardı. Bazılarında Oyunlarla ilgili amatör videolar vardı.

Kanallara videoyap botuyla video atmıştım.

Nerede hata yapıyorum. Az kanal açtım. Az video attım. Onaya takılmadım. Hiç bi yere bağlı değillerdi.

Yüklemeleri 18.01.2016 tarihinden önce mi yapmıştın sonra mı? (ünlem geç 1 özelliğine ekstra render geldiği gün.)

Yüklemeleri 18.01.2016 tarihinden önce mi yapmıştın sonra mı? (ünlem geç 1 özelliğine ekstra render geldiği gün.)

Öncesi de var sonrası da var hocam. Bu ay tekrar deneme yapıcam zaten. Ekstra render dediğiniz nedir hocam. Çok az detay verir misin? Artık pek incelemiyom. bu aralar üyeliği dondurdum bekliyom.

---------- Spam Engelliyici 11:25 ---------- Önceki Mesaj 11:23 ----------

Artik kanallara tam ozgun susu vermek gerek 1-2 hafta da kapanmasa bile 2-3 ay sonra kesin kapaniyor senin kanallar neden dolayi kapaniyor yani ibare ne spam mi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hocam kanalları açarken ve videoları düzenlerken giriyorum sadece. Videoların işi bitince bi daha kanala bakmıyom. İzlenme alan varsa bi yere bağlıyom. İzlenme almayanlar bekliyor. Dolayısıyla neden kapandığını görme imkanımda olmuyor. Kanalları incelerken kapanmış olduğunu görüyom sadece. :(

Öncesi de var sonrası da var hocam. Bu ay tekrar deneme yapıcam zaten. Ekstra render dediğiniz nedir hocam. Çok az detay verir misin? Artık pek incelemiyom. bu aralar üyeliği dondurdum bekliyom.

Ünlem geç 1 özelliği ünlem geç 1 + render özelliği olarak değiştirildi. 18.01.2016 tarihinden sonra yapılmış kanallarda kapanma 2 üyede gördüm. + render özelliği uygunsuzlukdan geçişi sağlatmasıyla videoları kopya olmadıgını gösteren bir durum oluyor. ünlem geç 1 + render i kanallar sayfasından %60 ve üstü bir rakam seçmeniz yeterlidir.

Ünlem geç 1 özelliği ünlem geç 1 + render özelliği olarak değiştirildi. 18.01.2016 tarihinden sonra yapılmış kanallarda kapanma 2 üyede gördüm. + render özelliği uygunsuzlukdan geçişi sağlatmasıyla videoları kopya olmadıgını gösteren bir durum oluyor. ünlem geç 1 + render i kanallar sayfasından %60 ve üstü bir rakam seçmeniz yeterlidir.

bu özellik vdslilerde mi sadece?

Ne %60 ı hocam. %80-90 lara çıktım artık. :D

Ben bot kullanmıyorum vds kullanmıyorum benimde film kanalları sürekli kapanıyor Yt sistemi kapattırıyor Yükleme yapmıyorum artık ama elimde olanlarda birer ikişer gidiyor Tek video olan ve en kalıtelı birşekılde eşleşen engel geçilmiş kanallarda kapandı 10 dan fazla video olan kanallarda kapandı Zaten partnerlerin film kanalı almamasından belli Bu yaz ayı'nıda youtuberlik yaparak atlatabilseydık iyi olacakdı reel işdeki gibi izin derdi yok insanla urasma derdi yoktu ama kısmet buraya kadarmıs benim için İki geri bir ileri derken kendı adıma bu işte sona geldim

18.01.2016 tarihiden beri tüm üyeliklerde videoların boyutunda sınır olmaksızın aktif hocam.

üyelik id nedir hocam? bu özellikden öncemi yoksa mı kullanıyordun görmem için? çünkü artık kapanmayla alakalı en fazla 15 günde 1 kişi sorun yaşıyor.

Üyeliğim donuk şuanda hocam. Her dondurduğum zaman 1 gün gidiyor. O yüzden kullanmadığım zamanlar aktifleştirmemeyi tercih ediyom.

Son kanallar sırayla aşağıdaki gibidir. Bazılarının videoları tamamen silinmiş. Bazıları kapanmış. Para kazanmasının ne renk olduğunu bilmediğim için videoları silinen kanallar da benim için %50 kapanmış demektir. Çünkü o kanala girip çıkınca eğer para kazanma renkliyse boşuna İP adresimi riske atmış olurum. Zaten zor kanal açıyorum. Birde riskli kanallara girip kendimi daha zorlamak istemiyom. :(

Kanallardan açılış tarihlerine bakabilirsiniz. 18.01.2016 sonra tarihler.

token iptal VİDEOLAR SİLİNMİŞ
https://www.youtube.com/channel/UCYzkti3ejQ6c08UEp1Q4SoA

https://www.youtube.com/channel/UCslNL4mhwHt-mSDe1XOPQ8w

https://www.youtube.com/channel/UCxpMWlZGgMHHH0Wwip70EQQ

token iptalKAPANMIŞ
https://www.youtube.com/channel/UCoXLa6Ux-WWreSxbqMO_MXQ

token iptal KAPANMIŞ
https://www.youtube.com/channel/UCJMmacv6Gyyal1Gt8lx5yqg

token iptal KAPANMIŞ
https://www.youtube.com/channel/UCgVmaVYQnHtMUO0TI1-g_EA

Özgün kanal olması şart, illegal işlere bulaşmadan kurallara uyarak düzgün paylaşımlar yaparsan ömürlük kanal olur :)

Ben istediğim izlenimi ve miktarı alınca siliyorum. Bide bazı içeriklere mesela 200 k izlendikten sonra uyarı vs geliyor oraya kadar geldikten sonra siliyorum. Bazen erkende gelebiliyor. Ama genellikle 100 - 200 k arası tertemiz gidiyor. Bazende hiç riske girmiyorum 200-300 tl neyse işte ondan olmayayım diyip siliyorum yeni kanalı açıp yeniden yüklüyorum.

Her VDS'ye sabit kanallar yerleştiriyorum. Yükleme bitti unutalım demiyorum. Düzenli olarak videolar, yorumlar vs. takip ediyorum. Özgün kanal gibi muamele görünce pek sıkıntı çıkarmıyor.

Bot+vds+disardan hesap alma vs.... hic kullanmiyorum. Hersey manuel. Az hesap calis temiz para kazan. Birde zamaninda eski tarihli actigim yandex hesaplarini kullanirim onlarda en az 6 ayliktir. Videolari atarim 1 hafta 10 gun adsense baglamam. Birde videolari orjinal kaynaktan bulurum. youtube den hic video indirim yuklemem. Mac adresi degistirim hergun. Gecmisi temizlerim. ip degistirmem. Kapanan ve uyari gelen kanallarida komple silerim

Bot+vds+disardan hesap alma vs.... hic kullanmiyorum. Hersey manuel. Az hesap calis temiz para kazan. Birde zamaninda eski tarihli actigim yandex hesaplarini kullanirim onlarda en az 6 ayliktir. Videolari atarim 1 hafta 10 gun adsense baglamam. Birde videolari orjinal kaynaktan bulurum. youtube den hic video indirim yuklemem. Mac adresi degistirim hergun. Gecmisi temizlerim. ip degistirmem. Kapanan ve uyari gelen kanallarida komple silerim

Hocam yandex hesaplarıyla youtube kanalı açıldığını ilk sizden duyuyorum.

İnternet download hızı 8mbps 50 gb akk kotası var. Upload hızlı da 0,60-0,70 arası bişey. Bu hızla günde 1 film veya 2 film ancak indirilerek yüklenir :D Nasıl manuel yapıcam. indirirken hızlı inebiliyor. Ama upload etmek işkence. Download veya upload yaparken tüm interneti sömürüyor. İnternette hiç işlem yapamıyorum.

mac, ip, çerez, çör, çöp, kıl, tüy, vs vs gibi şeyleri bende temizliyom zaten temizlemeden gmail kanalı açılmıyor. tel onayına düşüyor.

---------- Spam Engelliyici 15:00 ---------- Önceki Mesaj 14:58 ----------

Ben istediğim izlenimi ve miktarı alınca siliyorum. Bide bazı içeriklere mesela 200 k izlendikten sonra uyarı vs geliyor oraya kadar geldikten sonra siliyorum. Bazen erkende gelebiliyor. Ama genellikle 100 - 200 k arası tertemiz gidiyor. Bazende hiç riske girmiyorum 200-300 tl neyse işte ondan olmayayım diyip siliyorum yeni kanalı açıp yeniden yüklüyorum.

hocam 200k yı bırakın 20k izlenen videom olsa 20k takla atarım :D

---------- Spam Engelliyici 15:03 ---------- Önceki Mesaj 15:00 ----------

Her VDS'ye sabit kanallar yerleştiriyorum. Yükleme bitti unutalım demiyorum. Düzenli olarak videolar, yorumlar vs. takip ediyorum. Özgün kanal gibi muamele görünce pek sıkıntı çıkarmıyor.

hocam siz dizi/filmi atıyorsunuz. Yoksa amatör videolar mı atıyorsunuz. Ben dizi/filmi düzenlerken uyarı gelen oluyor çünkü :D Mesela 10 film atsam 2-3 tanesi düzenlerken kafadan çeşitli engellerden yiyor.

---------- Spam Engelliyici 15:07 ---------- Önceki Mesaj 15:03 ----------

Özgün kanal olması şart, illegal işlere bulaşmadan kurallara uyarak düzgün paylaşımlar yaparsan ömürlük kanal olur :)

hocam bu konuda çok haklısınız. Ancak özgün kanalı tutturmakta zor bence. Film şirketi falan olsak yada ekip olup sokak şakaları yapsak belki tutar. Ama eğitim videoları falan fıs. Oyun kanallarıyla ilgili de bi sürü büyük dev kanallar var. Yeni oyunlarla ilgili neredeyse her oyun için kanal var gibi. Bizim çektiğimiz videoyla ilgili oyun şirketinin kanalı varsa ve oyun şirketi bize ihtar çekip sildiremez mi?

hocam siz dizi/filmi atıyorsunuz. Yoksa amatör videolar mı atıyorsunuz. Ben dizi/filmi düzenlerken uyarı gelen oluyor çünkü :D Mesela 10 film atsam 2-3 tanesi düzenlerken kafadan çeşitli engellerden yiyor.

Sonradan gelen telife, engele çare yok maalesef. Asıl kanala atmadan önce deneme kanalı kullanabilirsin.

Yuklemenin zor oldugunu bende biliyorum. Ama sorun google de bunu biliyor :) normalde video yukleyen biri en fazla 10 video hazirlayip yuklerken birisi cikiyor 1 gunde 40/50 video yukluyor. Sence bu normalmi? Birde adsense tr kaynakli videolar yurt disindan yukleniyor buda normalmi? ben kurali oyununa gore oynuyorum. Haa uyguladigim yontem nekadar dogru bilmiyorum ama oyle durup durukende kapanan kanalim yok sukur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri