Arkadaşlar 4 gmailime ait 8 alt kanal mevcut. Bu 8 kanalda toplasanız 400 video yoktur, Spam yapmadım, Vds vs kullanmadım. Yt bir kanalıma uyarı verdi (malum mesaj) o kanalda ki videoları sildim hatta ertesi gün o kanalı sildim, yinede Adsenseme bağlı tüm kanalları kapattı. 6 gündür tüm kanallarım kapalı alt kanal çalıştığım için Google+ bağlantısınıda kesemiyorum. 23 Ekim' e kadar 3,5k para kazandım ama parayı alamadıktan sonra boşuna..
Konu daha iyi anlaşılsın diye biraz detaya indim, en son 13 Ekim'de bir kanal açmıştım o da alt kanaldı, 10 gün aktif kaldı 7 video vardı. Bu 10 günde 4$ para kazandırdı yani en az kazandıran kanalım biraz önce para kazanması aktif oldu, aşağıdaki maili aldım. Hemen aklıma şu soru geldi acaba YT kanalları açmaya mı başladı?
8 kanalımdan 1 tanesi açık çok ilginç ya hepsini aç ya da ... Neyse inşallah diğerlerinide açarlar.

Konu daha iyi anlaşılsın diye biraz detaya indim, en son 13 Ekim'de bir kanal açmıştım o da alt kanaldı, 10 gün aktif kaldı 7 video vardı. Bu 10 günde 4$ para kazandırdı yani en az kazandıran kanalım biraz önce para kazanması aktif oldu, aşağıdaki maili aldım. Hemen aklıma şu soru geldi acaba YT kanalları açmaya mı başladı?
8 kanalımdan 1 tanesi açık çok ilginç ya hepsini aç ya da ... Neyse inşallah diğerlerinide açarlar.