Youtube Kariyerim Sona Erdi Yeni Bir Sayfa Açmalımıyım?

• Kullanıcı byhcy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi

byhcy

Kayıtlı Üye
arkadaşlar az çok nerden baksanız youtube den 1k civarı bir para aldım tabi 2 sene süre zarfında fakat bu konu akabinde
bu süre miktarını yanlış anlayan arkadaşlar için düzeltme yapıyorum adsense hayatım 2 sene
uğraşıp para kazandığım ayları toplasanız 4 ay civarı ya eder ya etmez. bunu belirteyim bari yanlışlık olmasın.Uğraştığım her ay aldım paramı.

http://www.ytpara.com/youtube-sorun...bir-turlu-yenilenmiyor-yardim.html#post779391

youtube kanallarımın hepsinde aynı sorun olduğunu gördüm ne bir kazanç artışı ne bir istatistik nede benim adsense hesabım gözükmüyor. şimdi tamamen yeni bir sayfa açmalımıyım kendime.

Niyetim var ama sıfırdan nerden başlamalıyım tekrardan aynı hatalara düşmeyeceğime eminim tek kanal özgün çalışmayı düşünüyorum. Video edit ve eşleşen geçebiliyorum Lütfen arkadaşlar sıfırdan yeni youtube hayatımda bana yorumlarınız gerekse pm leriniz ile destek olurmusunuz?

Son düzenleme:
hocam bence hiç bulaşma belliki kazanamıycaksın ilerde de

Asla umudunu kaybetme, Tam 1 yıldır para kazanmadım youtube ne kadar ugrassamda.. Ama 2 ocak 2015 0,21 dolar kazandm ve suan tam 3 dolar param var cok mutluyum aşırı mutluyum beni en cok mutlu eden miktar değil bir baltaya sap olabilmem<3

yeni sayfa aç partnerlerle devam et. millete aldırma onlar kendi para kazanma derdine düşmüş. yaptığın işi adsense de değilde partnerlerde yap

hocam bence hiç bulaşma belliki kazanamıycaksın ilerde de

Asla umudunu kaybetme, Tam 1 yıldır para kazanmadım youtube ne kadar ugrassamda.. Ama 2 ocak 2015 0,21 dolar kazandm ve suan tam 3 dolar param var cok mutluyum aşırı mutluyum beni en cok mutlu eden miktar değil bir baltaya sap olabilmem<3

yeni sayfa aç partnerlerle devam et. millete aldırma onlar kendi para kazanma derdine düşmüş. yaptığın işi adsense de değilde partnerlerde yap

24 ayda 1000 TL aldıysan fazla vakit kaybetme hocam yt ile..

ama uğraşmadım hocam arada bi iki kere video yüklediğimde kazandım bu dediğim miktarı bu saatten sonra uğraşmak ekmeğini yemek istiyorum ama partner merak ediyorum. partner ile bir başlangıç yapmak istiyorum bir bilgim yok. bana partner ile devam etmem için yol göstericek bir hocam varmı. 2 senede bu kadar kazanmışssın derken ben ödemeleri sadece uğraştığım ay içinde aldım. uğraştığımda alabiliyorum. okul yoğunluğu nedeniyle fazla bakamadığımdan. şuan vaktim bol. derslerim az üni deyim. partner ile yeni bir yola çıkmak istiyorum lütfen pm yada skype bana destek olucak bir hoca arıyorum. adsense konusunda yeterince tecrübe kazandım.

ama uğraşmadım hocam arada bi iki kere video yüklediğimde kazandım bu dediğim miktarı bu saatten sonra uğraşmak ekmeğini yemek istiyorum ama partner merak ediyorum. partner ile bir başlangıç yapmak istiyorum bir bilgim yok. bana partner ile devam etmem için yol göstericek bir hocam varmı. 2 senede bu kadar kazanmışssın derken ben ödemeleri sadece uğraştığım ay içinde aldım. uğraştığımda alabiliyorum. okul yoğunluğu nedeniyle fazla bakamadığımdan. şuan vaktim bol. derslerim az üni deyim. partner ile yeni bir yola çıkmak istiyorum lütfen pm yada skype bana destek olucak bir hoca arıyorum. adsense konusunda yeterince tecrübe kazandım.

Asla pes etme.

anladım arkadaşlar çok bencilsiniz saolun değerli yorumlarınız için sizin için ne kadar az rakip o kadar iyi belliki pasta büyük. Hep Ben demekten başka bir şey görmez olmuşsunuz demekki sitemim sinirlendiğimden değil. sadece bencil yorumlarınızdan. tekrar teşekkürler.

pes etme dostum şuana kadar yaptıgın herşeyi tekrar yapma tam zıttını yap.bahsettiginiz süre zarfında 1000tl kazandıysanız baştan aşagı bişeyler yanlıs demektir

pes etme dostum şuana kadar yaptıgın herşeyi tekrar yapma tam zıttını yap.bahsettiginiz süre zarfında 1000tl kazandıysanız baştan aşagı bişeyler yanlıs demektir

teşekkür ederim hocam böyle yorumlar görmek istemiştim ama. arkadaşlar sağolsun çok kırdılar beni. aynı hatalara eminimki düşmeyeceğim. çok tecrübe edindim çok hata yaptım. şuan aklım başımda bu konuda ama şimdi karar veremediğim nokta adsense ile bir başlangıç mı yoksa partner mi partnerle alakalı hiç bir bilgim yok tamamen sıfırım.

birinden yardım bekleyene kadar konuları açıp okumanı tavsiye ederim. yoksa 2 sene daha beklersin

Hocam ben YT ara ara devam edicem 1 milyon izlenmeye ulaştim günlük gelirim 3$ 4$ oldu her gün 10k izlenme kesin geliyordu;
sonra durmadan telif yagdi başima yagdi yagdi yagdi 2 gün online olamadım bak sadece 2 gün online olamadım bi geldim kanalınız askıya alınmıştır 1 gün sonra bum kalıcı olarak dedi. hayallarim yıkıldı.

Üstad bu işler hiç belli olmaz tam bitti dediğin yerde bir başlar bazı şeyler... 24 ay uğraşırsın olmaz bir kategori keşfedersin bir metod bulursun öyle bir para kaldırırsın ki o 24 ayıda telafi edersin o yüzden çok kasmadan uğraş ama çokta bel bağlama

işin püf noktası adsense yada partner değil.kazanacak kanal her yerde kazanır.

Boynun masa başında ağrıdan tutulursa, gözlerde yorgunlukdan ekrana bakamayacak derecede kamaşırsa, bileklerinde klavyeden dolayı ağırırsa bu işten ciddi anlamda para kazanmaya başlarsın, yoksa boşa bu forumda zaman tüketmeye gerek yok.

Şu zamana kadar yaptıklarınla kazanmamışın ..Bundan sonra farklı yollar dene , ytpara da ki konuları oku ..Tabi biliyorsun kimse kimseye al şu videoları yükle demez (sende demezsin )ama ,araştır dene,araştır dene ,
Ben günde 5-6 saat 2 ay boyunca içerik aradım ,Bazen saatlerce araştırmama rağmen 10-15 gün hiç bir şey bulamadım..Ama eninde sonunda bir şeyler buluyorsun...

---------- Spam Engelliyici 23:39 ---------- Önceki Mesaj 23:37 ----------

Boynun masa başında ağrıdan tutulursa, gözlerde yorgunlukdan ekrana bakamayacak derecede kamaşırsa, bileklerinde klavyeden dolayı ağırırsa bu işten ciddi anlamda para kazanmaya başlarsın, yoksa boşa bu forumda zaman tüketmeye gerek yok.

Aynen Çok doğru ,bu sözü ytpara logosunun yanına yazmak lazım

hocam demişsin zaten eski hatalarımı yapmayacağım diye. Allah yolunu açık etsin. Çalışmaya devam et, çalışan elbet kazanır. Para kazanmazsın belki ama yarın bir şirkete başvurursun dersin orda ben sosyal medya optimize edebilirim, tecrübem vaar vs. (tecrüben olursa tabi). İlla ki bir yerden kazanırsın. Pes etme. Ben de yeniyim çok pes etmeye yeltendim açıkçası ama direniyorum bakalım :)

:D:D:D:D allah'ta seni güldürsün.

Mausu tutarken elinin masaya temas eden kısmı nasırlaşmadıkça olmaz bu işler hacı :)

Pes etme bende pin için gerekli 10 doları 1,5 ayda toplamıştım :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri