Youtube Kazanç Kapısı (Bugün gazetelerde)

• Kullanıcı MesutMesut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

MesutMesut

Kayıtlı Üye
Web sitesi
youtubesat.com
Arkadaşlar bugün (09.11.2015) ********* gazetesinde "YouTube'da video yayınlayanlar artık milyonlar kazanıyor" içerikli bir yazı çıkacak...

Yorumları sizlere bırakıyorum... Allah sonumuzu hayır etsin...

hangi gazete bu ? boyle haberler son zamanlarda cok cıkmaya basladı herkes saldıracak ve yt yeni bir sürü ıvır zıvır cıkaracak :S

Milyon dolarlar mı gördüm? yuh hadi 12 bini anlarımda onu milyona doğru açmak nedir ne biçim bi parantez o öyle. Ayrıca çoğu kısa video atıyor Türkçe içerik oyun videosu 100k izlenime 20 $ verse öpte başına koy.

Son düzenleme:
Social blade yazısını görmediğim halde okurken bile tahmin etmiştim oradaki rakamları verdiklerini.Çünkü gerçeği yansıtmıyor.Türkçe içerik bu tbm ler ile asla o kazançları elde edemez.Daha geçen konusu açılmıştı.30k abonesi olan TR içerik üreten bir arkadaşımız ayda 500k izlenme ile 90 dolar kazanıyordu.Gerisini siz hesaplayın kanalın sahibi de yanlış hatırlamıyorsam [MENTION=10960]fth[/MENTION]

Son düzenleme:
[MENTION=24741]MesutMesut[/MENTION] hangi gazete bu?

social blade verilerine göre yazmışlar onu ve social blade max kazançta çok abarttığı için ama hesaplamalarıma göre yılda 1.5 trilyon kazanıyorlar oha diyorum kanalı tl olarak

Ne reklama girmesini ya ? Televizyonda mısın hocam :O bu arada ne abartmışlar be millette bir şey sanacak

Spam işi yeniler için imkansız,
Özgüne başlayacaklarda milyon kazanacaklarsa buyursun gelsinler.

Son düzenleme:
Gazetede yazı değil ansiklopedi çıkarıp YTu anlatsalar, şu zamanda işi bilenler bile kazanamıyoken yeni başlayanların bir kuruş bile kazanması zor.

şu saatten sonra sıfırdan girip spamdan ekmek yiyebilecek babayiğit varsa buyursun başlasın :) biz bile toparlamaya calısıyoruz bakalım adsense fırsat verecek mi yoksa yine ban mı atıcak görücez.

yeni güncellemeler ortaya çıkmaya başladı. bu güncellemeleri okuyup çalışacak kazansın zaten.

bu konunun özgün çalışma fikirleri ile ne alakası var anlayamadım

Dogan Medya grubundan bir gazete olsa gerek... Partnerligimiz bunyesinden birkac kanal da gazete ve televizyonlara cikacak ilerleyen gunlerde.

bu konunun özgün çalışma fikirleri ile ne alakası var anlayamadım

Bu yazıya istinaden buraya açtım...

Konu yanlış yere açılmış olabilir. Eğer öyleyse doğru yere taşınmasını rica ederim...

BOL KAZANÇLAR...

---------- Spam Engelliyici 04:02 ---------- Önceki Mesaj 04:00 ----------

Dogan Medya grubundan bir gazete olsa gerek... Partnerligimiz bunyesinden birkac kanal da gazete ve televizyonlara cikacak ilerleyen gunlerde.

Yaklaştın... :) Basımı DOĞAN MEDYA GRUBUNDA yapılıyor...

Gazete "YENİ YÜZYIL"

Son düzenleme:
Özgüncüler gelirse sıkıntı yok ama spamcıların pek şansı olacağını sanmam olsa da %1-2 olur.Gelirler eski yt para kazanma videolarına falan bakarlar 1-2 hafta veya 1-2 ay uğraşırlar sonra olmuyor der giderler tahminimce

atı alanlar üsküdarı geçti ben daha 5ç durakta bekliyorum =(

kanal kazancıını kanal sahıbınden başkası bılemezkı oyle sacma seymı olur reklam tık oranı tahmın etmek çok zor yanı 1k spam kanal 20 30 dolar bırakan ıcerık var 4 dolar bırakan ıcerık var anlıcagınız kımse tahmın edemez neyın ne kadar bıraktıgını aldırış etmeyın bana kalırsa o sıtelere sadece goz boyamaca.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri