Youtube! - Kazanç! :/

Süleyman

Kayıtlı Üye
Umarım yanlış anlamazsınız yardım istemek amaçlı konuyu açtım.
Bugüne kadar gerek haberi gerek kaza videoları gerek diziler gerek film vb. vb. bir çok video yükledim.ve sonucu
x0ZyX8.png
27 Ekim 2013'den 2 Mart 2014 gibi bir zaman aralığında 116,74TL kazanabilmişim.
yani demem o ki bana yol gösterebilecek varsa benimle iletişime geçmesini istiyorum.Gerçekten paraya ihtiyacım var.Tek umudum youtube. :(

Konu'yu açıp okudunuz,yardım etsenizde etmesenizde hepinize çok çok teşekkür ederim.

Hocam yılma kendine 15-20 kategori bul Dizi/film/komedi/arabalar/teknoloji vs. bu kategorilerle ilgili 20 kanal aç hepsine video at bekle 1 ay içinde izlenimlere bak o alana yönel tabiki yabancı çalış. ben tutturdum bugün kanalımı kapattılar namıssızlar :D

+ Videoyap kullan.

yapmayın allah aşkına dalga geçer gibi ... 5 ayda 100 tl kazanmış durum gerçekten kötü

hocam yanlıs bakmısım kusura bakmayın , 7 günlük kazanc sandım . simdi dogrusunu anladıgımıza göre , hocam bence spam calısın :) videoyap.com botunu önere bilirim.

Hocam yılma kendine 15-20 kategori bul Dizi/film/komedi/arabalar/teknoloji vs. bu kategorilerle ilgili 20 kanal aç hepsine video at bekle 1 ay içinde izlenimlere bak o alana yönel tabiki yabancı çalış. ben tutturdum bugün kanalımı kapattılar namıssızlar :D

+ Videoyap kullan.

Tavsiyenizi bir kenara not alıyorum hocam sağolun varolun.Kanalınız için gerçekten üzüldüm :(

Kardeş tek umudun hiç bir zaman youtube olmasın.
Ayrıca ben bu forumu günde kaç defa ziyaret edip (yeni bir şeyler paylaşılmış mı diye) okuduğumu bir bilsen. Tek tavsiyem forumdaki konuların teker teker yazılan mesajlarını okuman.Belki bir haftanı alacak ama formülü öğrendikten sonra günlük 100 belki 1000 kazanmaya başlayacaksın.Bol kazançlar diliyorum.

Ayrıca ben bu forumu günde kaç defa ziyaret edip (yeni bir şeyler paylaşılmış mı diye) okuduğumu bir bilsen. Tek tavsiyem forumdaki konuların teker teker yazılan mesajlarını okuman.Belki bir haftanı alacak ama formülü öğrendikten sonra günlük 100 belki 1000 kazanmaya başlayacaksın.Bol kazançlar diliyorum.

Bende tek umudumu youtube'ye bağlamak istemiyorum ama...
Tavsiyeniz için teşekkür ederim,uygulayacağım.

Ayrıca sürekli söylüyorum.
Formülüm:
1- 10 dakikadan uzun videolar yükleyeceksin ve video içi reklamı aktif edeceksin ki zaten bu sana yeter de artar.
2-Kendin video hazırlayıp yükleyeceksin (bota gerek yok). Mesela: Car crash compliation yaz örneklerini göreceksin güncel kazaları indir movie maker ile birleştir.Başlık etiket güncelle.Hem ünleme düşmez hemde özgün bir kanalın ve abonen olur.

20 tane kanal aç. 10 tane adsense - 10 tane partnere bağla.
-Film,haber, vb kategorilerde çalış.
-Partnerlere riski kategorileri atıp vur-kaç uygula.

Kısacası önerim; Sadece adsense çalışma alternatif olarak partnerlerlede çalış.

Ayrıca sürekli söylüyorum.
Formülüm:
1- 10 dakikadan uzun videolar yükleyeceksin ve video içi reklamı aktif edeceksin ki zaten bu sana yeter de artar.
2-Kendin video hazırlayıp yükleyeceksin (bota gerek yok). Mesela: Car crash compliation yaz örneklerini göreceksin güncel kazaları indir movie maker ile birleştir.Başlık etiket güncelle.Hem ünleme düşmez hemde özgün bir kanalın ve abonen olur.

Tekrar tekrar teşekkür ediyorum.Dediklerinizi en kısa sürede uygulamaya başlıyacağım.

Şimdi buraya yazılan tavsiyelerin hepside eminim çok bilindik şeyler çünkü kimse kendisinden başkasının kazanmasını istemiyor kim ne derse desin.

20 tane kanal aç. 10 tane adsense - 10 tane partnere bağla.
-Film,haber, vb kategorilerde çalış.
-Partnerlere riski kategorileri atıp vur-kaç uygula.

Kısacası önerim; Sadece adsense çalışma alternatif olarak partnerlerlede çalış.

Konuyu gören 165 kişi içinden zaman ayırıp yorum yapdığınız için sizede çok teşekkürler.

Şimdi buraya yazılan tavsiyelerin hepside eminim çok bilindik şeyler çünkü kimse kendisinden başkasının kazanmasını istemiyor kim ne derse desin.

Ben taktiğimi paylaştım ama günlerce araştırıp bulduğum kategoriyi de paylaşamam zaten önemli olan kategori. Ama eminim yazdıklarımı uygulasın kazanacaktır.

hocam herkes o kategori ile başlıyor bende kaza videolarıyla başladım ama sen yine iyi kazanmışsın.forumda 1 ay daha takıl çaylaklığını atarsın,uzun videolar yüklemen gerek ve youtubede olmayan videolar yüklemen gerek.spam artık iş görmüyor malesef

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri