Beyler Çoğu arkadaş paylaşmış hayalini bende paylaşmak istedim benimde hayalim malum ygs lys hep sınav sıkıntı bu akedemik zekamlada bişey yapacağımı sanmıyorum benim hayalimde youtubeden kazandığım parayla Abd San fransisco'da çalışmak 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
italyada geziye gidiyorum rezervemi yaptım![]()
Bende farklı yerler görmek isterim tabi.
Çoruma gidicem ayın 26 sında
Önce Eğitim !
boşverin yurtdışını TÜRKİYEM CENNET !
Hocam önce eğtimde Akedemik zekam yok hatta geri Gerizeka benim anladığım konu pc uzerine 3d modelleme vs zaten abd gibi ülkelerdede eğtimi önem verilmiyo yapğacağın işi iyi yap yeter.İşte inşallah bu youtube işinden 6bin lira toplayabilirsem amerika yolcusuyum
---------- Spam Engelliyici 19:44 ---------- Önceki Mesaj 19:43 ----------
Ülkeye diceğim yok muazza ama siyaset olmasın ama yönetilmiyo bence eğtim sistemleri falan işçiler köle gibi
Kazancimla boston a dil kursuna geldim 5 aydir burdayim, 5 aylik masrafim yaklasik 20.000 usd tuttu hele sen san franciscoya gitmek istiyorsun new yorktan sonraki en pahali yer bir daha dusun derim.
---------- Spam Engelliyici 22:11 ---------- Önceki Mesaj 22:10 ----------
Pardon kardes ama 6 bin liraya istanbulda bile yasanmaz
6 bin lira ile amerikada hayat zor kardesim. Ucak biletn en az 800 ila 1200 dolar arasi olacak. Pasaport vize islemleride 500-1000 tl ni alir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.