Youtube Kazancı İle Yurt dışı Hayali

irfancan

Kayıtlı Üye
Beyler Çoğu arkadaş paylaşmış hayalini bende paylaşmak istedim benimde hayalim malum ygs lys hep sınav sıkıntı bu akedemik zekamlada bişey yapacağımı sanmıyorum benim hayalimde youtubeden kazandığım parayla Abd San fransisco'da çalışmak :)

italyada geziye gidiyorum rezervemi yaptım :)

Benimkiside yurtdışı olarak polonyada yükseklisans

Partnerler paramı yatırırsa 1 ay tayland dusunuyorum mart nisan arası.

Her renderim ertesi gün kopyalanırsa bu gidişle tatil zor.

Hocam önce eğtimde Akedemik zekam yok hatta geri Gerizeka benim anladığım konu pc uzerine 3d modelleme vs zaten abd gibi ülkelerdede eğtimi önem verilmiyo yapğacağın işi iyi yap yeter. :) İşte inşallah bu youtube işinden 6bin lira toplayabilirsem amerika yolcusuyum :)

---------- Spam Engelliyici 19:44 ---------- Önceki Mesaj 19:43 ----------

boşverin yurtdışını TÜRKİYEM CENNET !

Ülkeye diceğim yok muazza ama siyaset olmasın ama yönetilmiyo bence eğtim sistemleri falan işçiler köle gibi

Bende Amerika ya gitmeyi çok istiyorum üni bittikten sonra yüksek lisans için gidersem geri donmem heralde

Hocam önce eğtimde Akedemik zekam yok hatta geri Gerizeka benim anladığım konu pc uzerine 3d modelleme vs zaten abd gibi ülkelerdede eğtimi önem verilmiyo yapğacağın işi iyi yap yeter. :) İşte inşallah bu youtube işinden 6bin lira toplayabilirsem amerika yolcusuyum :)

---------- Spam Engelliyici 19:44 ---------- Önceki Mesaj 19:43 ----------

Ülkeye diceğim yok muazza ama siyaset olmasın ama yönetilmiyo bence eğtim sistemleri falan işçiler köle gibi

6 bin lira ile amerikada hayat zor kardesim. Ucak biletn en az 800 ila 1200 dolar arasi olacak. Pasaport vize islemleride 500-1000 tl ni alir.

Kazancimla boston a dil kursuna geldim 5 aydir burdayim, 5 aylik masrafim yaklasik 20.000 usd tuttu hele sen san franciscoya gitmek istiyorsun new yorktan sonraki en pahali yer bir daha dusun derim.

---------- Spam Engelliyici 22:11 ---------- Önceki Mesaj 22:10 ----------

Pardon kardes ama 6 bin liraya istanbulda bile yasanmaz

Benim hayalimde maldivlerde 15-20 günlük balayı hayali, şimdiden birikime başladım.. Para biriksin sonrada manita arayışına girişeceğim kısmetse :D

Kazancimla boston a dil kursuna geldim 5 aydir burdayim, 5 aylik masrafim yaklasik 20.000 usd tuttu hele sen san franciscoya gitmek istiyorsun new yorktan sonraki en pahali yer bir daha dusun derim.

---------- Spam Engelliyici 22:11 ---------- Önceki Mesaj 22:10 ----------

Pardon kardes ama 6 bin liraya istanbulda bile yasanmaz

6 bin lira ile amerikada hayat zor kardesim. Ucak biletn en az 800 ila 1200 dolar arasi olacak. Pasaport vize islemleride 500-1000 tl ni alir.

abilerim :) benim orda yapmak istediğim işinde çalışan türk abiler var bu transformer starwwars vs onların 3d modellemelerini yapan türkler kalma yemek filan onlara ait abi dedi sen pasapart uaç biletini al gerisini şirket hallediyor dedi. Pasaport vize uçak biletide 6 bin lira tutuyo :)

yt de az daha işler ilerledimi go to İtalya :D , havasını doldurup doldurup gelicem şişelere :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri