youtube kazancıyla geçimini sağlayan varmı.

• Kullanıcı serkannakres
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serkannakres

Yasaklanmış
selam arkadaslar uzun zamandır aklıma takılan bir olay var sadece pc başında butarz işlerden evini ailesini geçindiren varmı yada youtubeden yani mesela adsense hesabına bağlı olarak aylık kazancınızla kiranız verginiz gideriniz vs kısacası tek geliri burası olan varmı özel olmassa ögrenmek isterim bu konu altında yazarsanız en azından bazılarına belkide hırs azim ve öncü olabilir. tşk

vardır mutlaka iyi kazancı olanlar ama illaki youtubea ve adsenseye pek güvenmemek laım her an herşeyy olabilir çünkü. asıl işinize daha çok önem vermenizi tavsiye ederim

Günlük 1k para kazanan var.

sağlayan az ama hayal eden çok.

var ama kimse kendini sağlama almadan (bir kaç ay yetecek kadar para biriktirmeden) halihazırdaki işini bırakmıyor velevki aylık 500 tl ye çalışsa bile

benim arkadaşım var ekibi var youtube ve adsense için 45.000 $ civarı kazanıyor
elemanlara 1500 dolar maaş veriyordu en son

sistemini kuran işi götürüyor.

4 Adsense Hesabı Toplamda 100 Kanal Her 1 AdSense hesabında 25 Kanal Max 100 Kanal Her AdSense 30 - 35 TL Günlük 4 ADS Max : 4000 TL daha üstüne çıkamıyorum :D 2 ADS daha satın aldım onlarıda bu ay içinde rayına oturacak inşallah. Ama forumda ciddi rakamlar alanlar var benimkisi bana göre ciddi . Allah cümlemize bol kazançlar nasip etsin .. Allah Videoyap botunu Serkan üstadımızı ve değerli forum arkadaşlarımı başımızdan eksik etmesin :)

ben cok aldim kardes

aldigim parayla 10 hane rahat gecir o kadar yani

вєякαη;292863' Alıntı:
4 Adsense Hesabı Toplamda 100 Kanal Her 1 AdSense hesabında 25 Kanal Max 100 Kanal Her AdSense 30 - 35 TL Günlük 4 ADS Max : 4000 TL daha üstüne çıkamıyorum :D 2 ADS daha satın aldım onlarıda bu ay içinde rayına oturacak inşallah. Ama forumda ciddi rakamlar alanlar var benimkisi bana göre ciddi . Allah cümlemize bol kazançlar nasip etsin .. Allah Videoyap botunu Serkan üstadımızı ve değerli forum arkadaşlarımı başımızdan eksik etmesin :)

aynen videoyap botu olmasa en azından ben b.k.m la oynarım inanın

he valla :D :D

---------- Mesaj saat 00:20:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 00:18:52 civarında gönderildi. ----------

aynen videoyap botu olmasa en azından ben b.k.m la oynarım inanın

videoyap botuna ve adsense sayımın fazlalığına duacıyım :) en çok bunda katkısı olan videoyap botudur o bitane ya can resmen can :) Hayal ötesi işler yapıyor tek kelime ile vazgeçilmez tutkum :D:D:D:D

ailemin yanında yaşıyorum,pek masrafım yok ama tek gelirim bu aralar adsense üzerinden.kazancım bana yetiyor,her ay bi miktar köşeyede ayırıyorum çok şükür :)

вєякαη;292863' Alıntı:

bu ay 50$ kazandım diye millete hava atıyordum :)

вєякαη;292863' Alıntı:

sıkıntı olmuyo demi usta 4 adsenseye aynı ip den girmek ?

ben 300 Tl Burs alıyorum, ayda ortalama 1.500 ye yakında burdan kazanıyorum, bu aralar telif ve partnlerle uğraşıyorum ama para biriktirdim sıkıntı yok...ha bu iş olmasa idi pederden otlanacaktım oda beş kuruş verene kadar insana kan kusturyuyor :D
Bugün alışverişe çıktım, kendime her şeyi aldım yani millet bu işin kıymetini bilmiyor
ve akşam aklıma geldi kendi kendime dedim ki
İYİ Kİ VARSIN ADSENSE :)

вєякαη;292863' Alıntı:

birebir istatistiklerimi aktardın , arkadaşa kelimesi kelimesine katılıyorum ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri