Youtube mükerrer yüklemeyi yakalayamıyor.

• Kullanıcı Mtkn58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Mtkn58

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar aylar önce yüklediğim videoları tekrar atayım dedim bir şey denemek için. Kendi kanalımı kopyaladım sonra tekrar upload ettim internetim yavaş 5 tane video atabildim daha ama hiç birinde mükerrer yükleme uyarısı vermedi. Anlam veremedim saniyesi saniyesine aynı videolar. Kanaldan indirip hemen geri upload ettim. Bu "mükerrer video" uyarısını sonradan verme ihtimali var mıdır ? Bu konuda tecrübe edinen arkadaşlar var mı ? Tecrübelerinden faydalanmak isterim.
Videolar 720p kalitededir ve 5 saat önce attım halen uyarı falan gelmedi. Zaten gelince saniyesinde gelir bilirsiniz. Çok ilginç bir durum gerçekten.:p:o:cool::rolleyes::confused::confused:

isimlerinide aynimi yaptin yoksa farklilar mi?
Aslına bakarsan isimlere dokunmadım sadece arada ki nokta " . " yı falan otomatik sildi. Eski deneyimlerimde fark etmiyordu isim değiştirmek. Tabi benim deneyimlerim aylar öncesinindir hep )

isimde 1 karakter deigsik olsa dahi kabul edebiliyor videoyu hata vermiyor.

ytkazan botunda bende bikaç kez yaşadım bu durumu.nasıl oluyorsa bot bi videoyu kaynaktan alıyor ve aynı kanala ardarda 3-5 defa yüklüyor,mükerrer yükleme filan demiyor.günlerce inceledim videoları ve etiket,başlık,açıklama filan ne varsa birebir aynı ama yakalanmıyor.bu aralar youtube un mükerrer yüklemeyi kontrol eden sisteminde bi sorun var heralde :)

Dünya engellerinide yakalayamasa keşke :)

ben bir kanalı 4-5 kere aynısını yükledim farklı dillerde aynı kanala o kanal yüzünden tüm kanalları kapadılar ilk o kanal gitti =)

bence denemeyin :D

ben bir kanalı 4-5 kere aynısını yükledim farklı dillerde aynı kanala o kanal yüzünden tüm kanalları kapadılar ilk o kanal gitti =)

bence denemeyin :D
Her şey güzel giderken neden moralimi bozuyorsun dostum ya :))))
Neyse 4-5 kere attığına göre spam falan yapmışsın sen. Ne bot ile ne spam ile işim yok o yüzden sorun olacağını düşünmüyorum. Çünkü başka bir kanalımda tüm hepsi aynı sadece hd türünde yüklemiştim. Aylarca sorun olmamıştı. Bence yine olmayacak ;)

Her şey güzel giderken neden moralimi bozuyorsun dostum ya :))))
Neyse 4-5 kere attığına göre spam falan yapmışsın sen. Ne bot ile ne spam ile işim yok o yüzden sorun olacağını düşünmüyorum. Çünkü başka bir kanalımda tüm hepsi aynı sadece hd türünde yüklemiştim. Aylarca sorun olmamıştı. Bence yine olmayacak ;)

kendi videolarınının üstüne yine aynı videolarını atıyorsan o spam zaten :D ben hepsini farklı dillerde atmıştım fransızca ingilizce ispanyolca filan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri