Youtube Normale döndü Sanırım..

• Kullanıcı turanakca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

turanakca

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar an itibari ile bendeki sorun düzeldi diyebilirim .300 izlenime 1 tık alıyodum 3 gündür çok zoruma gidiyodu.Şu anda 150 de 1 düşmüş durumda daha da iyi olur insallah gün içinde ..Sizlere durumu paylaşan bir resim paylaşıyım.

bu arada tbm bugün yüksek dün 2 kanal daha açtım sanırım onların etkisi var çok güzel izlenim alan kategoriler yakaladım...Tbm side yüksek bu kategorilerin.

Sorun tıklanma oranında zaten.

Bu ay 15-20 sine kadar Yt iflah olmaz.
Bende değişen birşey yok.
Tık oranı hergün düşüyor.

benimkinde en ufak bir ilerleme yok, inşallah bizimkilerde yavaş yavaş düzelir.

Bu ay 15-20 sine kadar Yt iflah olmaz.
Bende değişen birşey yok.
Tık oranı hergün düşüyor.

15-20 sine kadar süreçeğini zannetmiyorum ben sahşen hergün biraz daha iyiye gidiyor Hafta başıyla herşey normale döner umarım .3 Günde 115 k izlenim var ama gelir çok çok düşük :)

Ben bir düzelme göremiyorum henüz

Şuan kazançlar 3 kat düşmüş durumda. Sanırım yılbaşından kaynaklanan bir durum.. Düzelir..

bende de düzelmeler başladı.

arkadaşlar sn 8 gündür adseneme görüntülemer yansıyor ama hiç tık yansımıyor aynı durumda olan varmı acaba .... kazanç ta haliyle 0 görüntüleme var tık 0 bu nasıl iş anlamadım valla...

arkadaşlar sn 8 gündür adseneme görüntülemer yansıyor ama hiç tık yansımıyor aynı durumda olan varmı acaba .... kazanç ta haliyle 0 görüntüleme var tık 0 bu nasıl iş anlamadım valla...

bu istatistiklerle tık alabileceğini zannetmiyorum ben ..Reklam tıklaman olmamıştır.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri