Youtube para kazanma devre dişi kesin çözümü

handsomexx

Kayıtlı Üye
öncelikle iyi akşamlar arkadaşlar bu yönetemimle şu an da 4 kanalımın para kazanması açık durumda ve hiçbir sorun yok . yanlız bu yöntem alt kanallar ı olan GOGLE + kesmesi olmayan ve google + da bağlantı kesme yeri olmayan lar için deildir. zincirleme bütün kanalları kapanan arkadaşlar denesinler.

herkezinde bildiği gibi google + ile kanalın bağlantısını kesip sonra tekrar google + ile bağlantıyı bağladıktan sonra para kazanma geri geliyor fakat bir süre sonra para kazanma tekrar devre dışı kalıyordu .sonrasında contect ID dünya geneli engelli video var gibilerinden mail geliyor. ve para kazanma devre dışı kalıyordu.

ben şu şekilde çalıştım ve kanallarım sorunsuz ve hepsi de para kazanmaları etkin .

ilk önce tüm kanallarımın google + ile bağlantısını kestim . sonra tekrar tüm 4 kanalımın google + ile bağlantısını yaptım bir süre sonra para kazanmalar aktif oldu fakat bir süre sonra hepsi gene gitti.. burda olay şu para kazanmalar aktif olsada kullandığımız kanalların birinde veya birkaçında dünya geneli engeelli videolar oldugu için tekrar kapanıordu zincirleme olarak bu sebeple... dünya geneli engeli olabilcek videoları şüphelendiğim videoları sildim. beyaz show mesela bir etken . türkçe kanallarda veya ünlü bir ismin videosu veya dünyaca ünlü komik bir video vs... gibi..zaten youtube la iç içe olan arkadaşlar bunu az cok kestirebiliyorlar. bu 1.ci yapılcak olan.

2.cisi ise her kanalın para kazanmalarını etkinleştirirken youtube un soru işareti attıklarını silmek .

3.cüsü bazı kanallarda para kazanması devre dışı kalanları kasdediyorum tüm videoları seçip para kazan dediğiniz de üstte atıyorum 10 video etkinleştirilemedi yazıyor. yan tarafında raporu görüntüle var ona basınca etkinleştirilmeyenlerin listesini veriyor. ordaki listedeki tüm videoları silmek.

bütün bunları yaptıktan sonra tekrar google + ile bağlantıyı kesin ve 30 dk sonra felan tekrar bağlayın yine devre dışı kalır ise kanallar tekrar şüphelendiğiniz videoları silin ....

ben bu şekilde belki 3 4 kez tekrar para kazanmalarım tekrar gitti....ama en sonunda en cok mail gelen kanalımın da para kazanması acıldıktan sonra google + ile bağlantısını kestim ve hiç onu bağlamadım bu önemli. dierleri ise gogle + ya bağlı olarak kaldı. bu şekilde yaptıgım çalışma ile 3 4 kez bunu sabırla deneyerek yapıyoruz.... sonucta tüm kanallarım acıldı ve para kazanmaları su an aktif ve hiçbir sorun yok....

İŞALAH İŞİNİZE YARAR BEN BU YÖNTEMLE KANALLARIMA KAVUŞTUM ...

---------- Mesaj saat 18:00:13 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:48:27 civarında gönderildi. ----------

deneyecek olan varmı acaba........

---------- Mesaj saat 18:01:57 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:00:13 civarında gönderildi. ----------

Buyrun çözüm işte...işe yariyor capcanli örnek benim :) fga begenin için saol :)

Para kazanması devredışı olan çok sayıda alt kanal var öyle duruyor bunlar için bir çözüm varmı acaba ?

Para kazanması devredışı olan çok sayıda alt kanal var öyle duruyor bunlar için bir çözüm varmı acaba ?

halen bir çaresi yok :s 2 milyona yakın izlenmeli kanalım var alt kanal bunu açabilseydim direk bağlardım partnerliğe ama yok işte alt kanala çözüm yok.. o kadar araştırdım bulamadım birşeyler.

halen bir çaresi yok :s 2 milyona yakın izlenmeli kanalım var alt kanal bunu açabilseydim direk bağlardım partnerliğe ama yok işte alt kanala çözüm yok.. o kadar araştırdım bulamadım birşeyler.

Aynen ana kanalları çözeli baya oldu ama aynı gmailden açılan alt kanalların durumu hala sabıkalı :mad:

tecrubene dayanarak bı sorum olacak. bn de 3 u onemli 1 i sorunlu 4 kanalımı google + ile actım. tabı 4 unde de telefon onayı istedi. aradan 2 gun bile gecmeden tekrar para kazanmalar devre dısı kaldı[hiç müdahale etmedim sadece ! li videolar sildim.]

tekrar kes bagla yapınca acılmıyor. 3-4 kez farklı gunlerde denedim.

isim değiştirince tel onayı istiyor yıne..

para kazanmaları aktıf etmek için neyapmam gerekli.. google + isimlerini değiştirp tekrar tel onayından sonra açılır mı?

şu google+ ile bağlantı kesip bağlamayı resimli olarak anlatacak yok mu ? ben sildim youtube hesabımda gitti sanırım!

tecrubene dayanarak bı sorum olacak. bn de 3 u onemli 1 i sorunlu 4 kanalımı google + ile actım. tabı 4 unde de telefon onayı istedi. aradan 2 gun bile gecmeden tekrar para kazanmalar devre dısı kaldı[hiç müdahale etmedim sadece ! li videolar sildim.]

tekrar kes bagla yapınca acılmıyor. 3-4 kez farklı gunlerde denedim.

isim değiştirince tel onayı istiyor yıne..

para kazanmaları aktıf etmek için neyapmam gerekli.. google + isimlerini değiştirp tekrar tel onayından sonra açılır mı?

bende de aynı durumda bir kanalım oldu size sölediğim bu 4 kanalımdan birinde ve ben tel onayı girdim ve tekrar google + ya bağladım para kazanma ışıgı bir süre sonra yandı kardeş.

bende de aynı durumda bir kanalım oldu size sölediğim bu 4 kanalımdan birinde ve ben tel onayı girdim ve tekrar google + ya bağladım para kazanma ışıgı bir süre sonra yandı kardeş.

benm anlatmaya calıştıgım sey. once actık atıoyrum google + ismi zzinan..
tel onayı yaptık ve acıldı para kazanma. sonra tekrar kapandı. yıne kes birleştir yaptıgımızda zzinan [google + ismi] baglayınca olmuyor.. para kazanmalar geri gelmiyor. tel onayı da istemiyor daha once yaptıgımız için. acabilmemiz için o zzinan olan + ismini misal zzinan1 yapip istediği tel onayını gırınce acılıyor mu?
[biraz karısık oldu ama umarım anlatabilmişimdir]

çünkü aynı google plus ismiyle 4 kez kes birleştir yaptım. sadece ilkinde tel onayı istedi ve YİNE SADECE ilkinde para kazanmalar acıldı. diğer 3ünde bir değişiklik olmadı

dediğin gibi zzinan1 bir yap tel onayı gir ve dene.. para kazanma acılınca şüpheli gördüğün videoları sil. ve benim böle sürekli kapanan kanalımın biri vardı ben para kazanmasının ışıkları yandıktan sonra google + ile bağlamadım sende öle yap.şimdi hiç kapanmıo. ışıklar yansın şüphleendiğin videoları sil. google + ile bağlama

dediğin gibi zzinan1 bir yap tel onayı gir ve dene.. para kazanma acılınca şüpheli gördüğün videoları sil. ve benim böle sürekli kapanan kanalımın biri vardı ben para kazanmasının ışıkları yandıktan sonra google + ile bağlamadım sende öle yap.şimdi hiç kapanmıo. ışıklar yansın şüphleendiğin videoları sil. google + ile bağlama

kafa yorup cevapladıgın için çok tesekkurler ustad.. dediklerini sırasıyla deneyeceğim..tel onay koduna da kokten bi çözüm buldugum vakit umarım kanalların hepsini kurtarırı. sorunluları yuksek ızlenım ve abonesi de olsa kökten silmeyi düşünüyorum.. sonuçları bu konu başlığında paylasırım. tekrar sagol peace!!

arkadaşlar bir de youtube mail attım google + bağlantısı kesme neden cıkmıyor die sordum..bazı kanallarda cıkıyor bazılarında cıkmıyor...dedim

SORU ŞU OLDU :
KANALIMDAN GOOGLE + BAĞLANTISINI KESTİKTEN SONRA YOUTBE UN
YAPTIGI GÜNCELLEMELER ESNASINDA KANALIMIN PARA KAZANMASI DEVRE DIŞI KALDI. kanalımda youtube sayfamda bulunan
google + bağlantısını kanalımla kesmek istiyorum. kanalımda youtube
sayfamda iken youtube ayarları altından önceden google + ile bağlantı
kesebiliyorken şimdi Google+'da düzenle Gelişmiş gibi secenekler var ve
gelişmişin içinede girsem bağlantımı kesemiyorum. google + ile bağlantımı
nasıl keseceğim bunu nasıl yapacağım?

YOUTUBE CEVAP :

Google+ kimliğinizle YouTube kanalınızın bağlantısı kaldırılamaz. Bu bağlantı, YouTube'daki yeni ve gelecek tüm özellikleri kullanmanıza izin verir.
Google ile birleştirilmiş YouTube kanalınızı kişiselleştirmek üzere ayarlarınızı yapmanız için bazı ipuçları:

Bir Google+ sayfasıyla bağlantınız varsa Google+ sayfanızın adını değiştirerek YouTube kanalınızın da adını değiştirebilirsiniz. Google+ Sayfasının adını güncellemek için talimatları burada bulabilirsiniz. Yalnızca birkaç kez değişim yapabilirsiniz, bu yüzden kanalınızın adını lütfen dikkatle seçin.
Halihazırda özel bir URL'niz yoksa burada listelenen talimatları izleyerek bir URL ekleyebilirsiniz.
Google+ sayfanızı aramalardan kaldırmak için Yardım Merkezimizdeki bu makaleyi okuyun
YouTube kanalınızdan G+ bağlantısını silmek için kanalınıza gidin, Hakkında'yı tıklayın ve fareyle bağlantılarınızın üzerine geldiğinizde beliren kalem simgesini tıklayın. Oradan G+ bağlantısını silebilirsiniz. Google+ sayfasına bağlı bir kanalın siz özellikle eklemediğiniz sürece herhangi bir yerde tam adınızla ilişkilendirilmediğini unutmayın.
YouTube kanalları ve Google+ hakkında daha fazla bilgi için bu Yardım Merkezi makalesini inceleyin.

--------------------------
ORDA Bİ TİYO VERMİŞ DENEDİM OLMADI . TİYO ŞU :
"akkında'yı tıklayın ve fareyle bağlantılarınızın üzerine geldiğinizde beliren kalem simgesini tıklayın. Oradan G+ bağlantısını silebilirsiniz."

UMARIM FAYDALI OLUR

---------- Mesaj saat 19:34:31 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:30:42 civarında gönderildi. ----------

kafa yorup cevapladıgın için çok tesekkurler ustad.. Dediklerini sırasıyla deneyeceğim..tel onay koduna da kokten bi çözüm buldugum vakit umarım kanalların hepsini kurtarırı. Sorunluları yuksek ızlenım ve abonesi de olsa kökten silmeyi düşünüyorum.. Sonuçları bu konu başlığında paylasırım. Tekrar sagol peace!!

rica ederim kardeş

hepsini sildim toplamda günde 100 tl bırakıyorlardı bitti benim için bu iş zevk kalmadı sıkıntılı bi uğraşa döndü bu ay parada alamıyorum son kalan diğer adsense bağlı 10 kanalda kapandı spamdan bitti yani daha gitmiyor sabır sabır hala sabrediyorum artık zaten bunun değerini sıkıntı çekmeden anlayamam ama 1 seneye yakındır sadece 2 kere para aldım 1 senemi tamamı ile buna harcadımya o çok koyuyor insana boşa giden 1 sene

ben G+ bağlantısını kesip tekrar bağlayarak hesabın para kazanmasını aktifleştirdim ama alt kanal oluşturup videoların hepsi alt kanala gitti. bunların ana kanala taşıma gibi bir olayım yok mu? izlenimleri çok iyidi ve içerik olarakda hiç birinde telif uyarısı yoktu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri