Youtube para Kazanma kapatıldı . Sizlere Sorum .

• Kullanıcı € $
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

€ $

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar yt de bir gmail imin para kazanması kapatıldı normal olarak gmaildeki alt kanallarında para kazanması kapanmış sorum şu diğer kanallarımınkıde kapanırmı ? yanı aynı adsensede olan kanallarda para kazanması gidermi (farklı gmaillerimdeki) yt para kazanma kapatmasını adsense ye baglı tum kanallaramı uyguluyor yoksa sadece o gmail ve alt kanallarınamı ?

İlginiz İçin Şimdiden Teşekkürler ( Kusura bakmayın bu Problemle ilk Defa Karşılaşıyorum o nedenle sordum ):confused:

Hepsi kapanır hocam sıkıntılı olan kanalı sil

aynı adsensedeki hepsi bir iki saat içinde gider.
sorunlu kanalın gmailini silmen lazım hemen

---------- Spam Engelliyici 22:40 ---------- Önceki Mesaj 22:40 ----------

Merhaba arkadaşlar yt de bir gmail imin para kazanması kapatıldı normal olarak gmaildeki alt kanallarında para kazanması kapanmış sorum şu diğer kanallarımınkıde kapanırmı ? yanı aynı adsensede olan kanallarda para kazanması gidermi (farklı gmaillerimdeki) yt para kazanma kapatmasını adsense ye baglı tum kanallaramı uyguluyor yoksa sadece o gmail ve alt kanallarınamı ?

İlginiz İçin Şimdiden Teşekkürler ( Kusura bakmayın bu Problemle ilk Defa Karşılaşıyorum o nedenle sordum ):confused:
http://www.ytpara.com/yeni-baslayanlar/29558-para-kazanmasi-kapanan-kanallari-acma-yontemi.html

Öyle bir yazmışsın ki sandım yeni güncelleme ile artık para kazandırmayacaklar.

Kanalları +g hesap üzerindenmi silmem gerek yoksa yt ayarlarından kanali sil mi yapmam gerek ?

bu nasıl başlık hocam ya adamın kalpdenmi götureceksiniz youtup dedim işi bitti dedim bende

başlıkta bişey yok yt hesabımda ne yazıyorsa onu yazarak soru sordum . zaten yt kapıyı kapatıyor hocam içeriye girenler girmiş dışarda kalanlar için zaten bitecek bu iş nasıl ünlem index ten düşme gibi özellikler geldiyse . herneyse konuyu saptırmayalım cevaplarımı aldım ılgı ıcın sagolun

Hocam sorunlu kanalı sildikten sonra bile diğer para kazanmaları giden kanallarında
etiketlerde,açıklamada dikkatli ol video'yu yüklüyon diğer gün bir giriyon Topluluk ihtarı geliyo aman dikkat et.(belki 1-2 gün gelmiyo indexe düştüğün anda gümlüyo başıma geldi,sadece bilgilendireyim)

Hocam sorunlu kanalı sildikten sonra bile diğer para kazanmaları giden kanallarında
etiketlerde,açıklamada dikkatli ol video'yu yüklüyon diğer gün bir giriyon Topluluk ihtarı geliyo aman dikkat et.(belki 1-2 gün gelmiyo indexe düştüğün anda gümlüyo başıma geldi,sadece bilgilendireyim)

hocam başına gelmiş bilirsin kasım ayının kazancını alabılırmıyım ?

hocam başına gelmiş bilirsin kasım ayının kazancını alabılırmıyım ?

başıma geldi hocam fakat adsensedeysi hesap sonra herşeyi sıfırlayıp attım partnere(mn) şuan bi sıkıntı yok ödediler,fakat dediğim gibi kazancını alıp,alamıycanı bilemem fakat eğer ki diğer kanalından dolayı bu hesabının para kazanması gittikten sonra silip yeniden açarsan direk kara listedesin(ambargo'dasın resmen) ne atsan direk topluluk yiyon videoyu attıktan en fazla 5-6 saat sonra.

Bol Şanslar bu kadar diyebileceklerim.

başıma geldi hocam fakat adsensedeysi hesap sonra herşeyi sıfırlayıp attım partnere(mn) şuan bi sıkıntı yok ödediler,fakat dediğim gibi kazancını alıp,alamıycanı bilemem fakat eğer ki diğer kanalından dolayı bu hesabının para kazanması gittikten sonra silip yeniden açarsan direk kara listedesin(ambargo'dasın resmen) ne atsan direk topluluk yiyon videoyu attıktan en fazla 5-6 saat sonra.

Bol Şanslar bu kadar diyebileceklerim.

hocam sorun cok buyuk ben video basar bir daha kanala girmem coklu video sistemi yani tüm kanallar gitmiş ama 1 kanal kalmış oda kapanır dediginize göre o zaman neyse hocam ilgin için cok teşekkür ediyorum Bol kazançlar :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri