Youtube para kazanma planım fikirlerinizi alabilir miyim?

sercan nar

Kayıtlı Üye
Youtube ilk defa bulunacağım aklıma bir fikir geldi tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum.

Yapacağım şey özgün komedi videoları yapmak olacak 4-5 dakikalık sokaklarda yada evde çekilmiş özgün videolar yaptığım videolarda logom olacak ve facebook sayfam olacak.İlk yapılan video ve yayınlanacak her video facebookta en az 1 milyon olan sayfalarda 2-3 kere ücret karşılığı paylaşım yaptırılıp ilk ritim verilmeye çalışacak.Daha sonra ise oluruna bırakılacak.

Şimdi sormak istediklerim.Özgün bir videoyla tek bir kanalla 10-15 videom olsa ben bu işten tr olarak para kazanbilir miyim? 100k izlense bir video ortalama adsense ne kadar verir.Şuan çok fazla olmasına gerek yok zaten zamanla daha fazla video yükleyeceğim ama hepsinde ben olacağım özgün komedi olacak.

Sizce verilen emeğe değer mi? Bu şekilde para gelir mi youtube adsenden ? Fikirlerinize açığım ilk denemem olacak lütfen düşüncelerinizi paylaşın

neden olmasın kardeş güzel etiket ve izlenimlerle iyi paralar gelir yavaş yavaş işi büyütürsün bu işte ileriye dönük bakıyorsan devam et

Sana içimden gelerek geniş bir yorum yapayım hocam.
İlk önce bu insanları nasıl güldürebilirim diye düşün.
Acaba insanları beni nasıl takip edebilirler.
Çektiğin videolara kendin gülüyor isen öyle yayınla.
Hemen profesyonel bir başarı bekleme.
Video çektikçe profesyonel olacaksın zaten.
Çevre önemli çevrendeki kişilerin desteğini alman senin için iyi olacaktır.

Paylaşım yaptırıyor olman güzel fakat hemen çok iyi şeyler bekleme her videonda kanalıma abone olun diye belirt komik bir şekilde.

Neyse çok yazdım hadi eyvallah.

Bazı yerlerde şunu okudum kanal türkçeyse hiç kazandırmıyor 1.01 $ vriyor diyor bu olay çok düşündürüyor özgün olsa video yinede böyle mi kazandırıyor yabancı dilde 1-2 video yapabilirirm ama türkçe sınırı yok.Bende 10 videom olsun ama ban ait olsun istyiorum.Haftada 1 kere yeni video yüklerim zamanla gelişir büyür diye düşünüyorum ama kazanç olayı çok düşündürüyor.

Bazı yerlerde şunu okudum kanal türkçeyse hiç kazandırmıyor 1.01 $ vriyor diyor bu olay çok düşündürüyor özgün olsa video yinede böyle mi kazandırıyor yabancı dilde 1-2 video yapabilirirm ama türkçe sınırı yok.Bende 10 videom olsun ama ban ait olsun istyiorum.Haftada 1 kere yeni video yüklerim zamanla gelişir büyür diye düşünüyorum ama kazanç olayı çok düşündürüyor.

Evet hocam tam bunu diyecektim, şimdiye kadar Türkçe videolardan en fazla 10 tanesinin TBM si yüksekti, bilmiyorum artık özgün olunca artar mi denemen lazım :)

Bu son ayın, Komedi / Haber / Fragman üzerine olan bir kanalım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri