Youtube parakazanamayan kalmasın. Alın size taktik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sessizlikiyi

Kayıtlı Üye
s.a
arkadaşlar youtubeden bu anlatıklarımı yapan para kazanamıyorum derdi kalmıyacak.
sizlerden istegim sabırlı olun..

Şu taktik bu taktik herşey hikaye arkadaşlar. taki tecrübe sahibi olana kadar. yapmanız gereken tek şey. indirin indirin yükleyin. bol bol kanal açın. katagori katagori ayırın. indirin indirin yükleyin. yok niche etiket, yok imleme kafa yormayın. kafanızı karıstırmayın. indirin indirin yükleyin.videolarınız belli bir sayıya ulasdıgında bırakın kanalı kendı haline. yeni kanal açın, yeni videolar indirin indirin yükleyin..

en az 1 yada 2 ay sadece bu işi yapın. sonra etiketmiş nicheymiş imlemeymiş. bu süre içerisinde zaten bir miktar geliriniz olacak ve sizde bos durmucaksınız tabiki araştırma geliştirme uygulayarak tecrübe sahibi olacaksınız. bu süreden sonra özel kanallar özel kelimeler ve en önemlisi özel kanal ve özel kelimelerinize uygun platforumlarda videolarınızı paşlaşmak. dogru düzgün gösterim tıkımız bile olmadan hadi birde tbm yükselsin diye feryat etmemiz yanlış.

insallah allah herkesın gönlünce verir

Süreklilik ve Sabır bu işin olayı, işin sırrı var tarzı yaklaşım gösterenlere itibar göstermeyin.

Aynen öyle.
Yeni başladığım zamanlarda "Bu videolar neden hiç izlenmiyor" dediğim videolar şimdi gayet güzel izleniyor mesela. Kazançlarımda o videolardan hep. Şimdi aynısını bugünlerde yüklediğim videolar içinde diyorum mesela ama eminim bunlardanda kazanıcam ilerde :)

birçok söylediğinize katılıyorum
para kazanmak isteyen birinin en az 10 adet yabancı kanalı olması gerekiyor, sonra nich kelime işini bana bırakın :) tbm en düşük 0,20 garantisi veriyorum

aynen dogrudur ne imleme yapıyorum ne de niche çalısmasi indir yükle günde 800 video yukluyorum bu ara

indirip yüklemek sorun değilde , para kazanma sıkıntısı var dolar işareti yanmıyor, dün 2-3 video attım şimdi hepsi 10k da ama para kazanma açılmadı hala

indirip yüklemek sorun değilde , para kazanma sıkıntısı var dolar işareti yanmıyor, dün 2-3 video attım şimdi hepsi 10k da ama para kazanma açılmadı hala

evet var öyle bir sıkıntı ama 2gun 3 gun sonrada olsa aktıf oluyor. 2-3 video demişsin. o cekirdegin kabugu bile degil arkadasım. en az 5-10 kanalına en az 20 şer 50 şer video yukle

para kazanmak isteyen birinin en az 10 adet yabancı kanalı olması gerekiyor, sonra nich kelime işini bana bırakın :) tbm en düşük 0,20 garantisi veriyorum

az millete söylesende tbm 0,20 olma garantisi yakalasa...sanki senin cebinden çıkıyor para

bu çalışma taktigini daha basite indirmiş şekilde herkesin uygulayıp yapacagı bir halde sunsanız ne olur....

ben bizim milleti anlamiyorum...video kendine ait olmaz tutar telif gönderir...bu kadar karaktersiz insanlar...

tbm herkesin yüksek tutması ögrenmiş olsa.bunun ne size zararı olcak hiç anlamıyorum....lütfen tbm yüksek tutma konusu olarak yayınlasanız iyi olur benim düşüncem...taktiği paylaşmanız sizlerin cebinden para çıkmıyor korkmayın :D

en mantıklısını söylüyeyim bugün 10 kanal açıp adsenseye bağlayın..

kategori felan önem vermem ben .

her birine hergün 25 video yükle 1 hafta boyunca bunu yap 1 kanal'da toplam 175 video olur.

10x175=1750 video toplam.

sonra 1 ay boyunca o kanallara bakmayın bile sonradan günde en az 3 dolar kazanırsınız.

ben bunu 5 kanalda yaptım günde 3-10 dolar arası kesin kazanıyodum ha güncel komedi video warsa yada ilginç birşey artık size kalmış facebook yüksek beğenili sayfanız warsa atın video patlarsa diğer videolar kendiliğinden izlenir.

hala milletin kafasını tbm ile karıstıryorsunuz. bırakın mılletın yakasını arkadasım. insanlar düzenli videoalrını yuklesınler kaznamaya baslasınlar milleti oyalamayın.

az millete söylesende tbm 0,20 olma garantisi yakalasa...sanki senin cebinden çıkıyor para

bu çalışma taktigini daha basite indirmiş şekilde herkesin uygulayıp yapacagı bir halde sunsanız ne olur....

ben bizim milleti anlamiyorum...video kendine ait olmaz tutar telif gönderir...bu kadar karaktersiz insanlar...

tbm herkesin yüksek tutması ögrenmiş olsa.bunun ne size zararı olcak hiç anlamıyorum....lütfen tbm yüksek tutma konusu olarak yayınlasanız iyi olur benim düşüncem...taktiği paylaşmanız sizlerin cebinden para çıkmıyor korkmayın :D

takma kafana tbm falan fistan arkadasım. yükleye bildigin kadar yükle. en az 2 ay sadece yükl. bu sure içerisinde zaten biryandada arastırma gelıstırme yapacaksın ve bir cok bilgiyi ogreneceksınız. aceleci olmayın

sabır sabır sabır

La Sabırlı Olun Kazanırsınız Adam Doğru Söyluyo Kolaya Kaçmayın ....

Çok Kanal Çok Video Bu İşten Kazancın Temeli Bu ...

Evet İndirin İndirin Yükleyin Sabredin Kazanın .. Bence Temel Formül Budur.. Konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum . İnsanlarımızın gözü yükseklerde çok kazanacağız diye kaybediyor... Arkadaşlar İp Adresiniz çok önemlidir. Lütfen yaptığınız işlere dikkat edin .. 10 Kanal Açın Günde 5-10 Video ekleyin ve Fazla abanmayın çok yükleyip çok kazanacam diye çabuk olsun diye demlemeye bırakın Yavaş yavaş tırmanın [ zaten günde 5-10 dolar kazancınız oldugu zaman püf ayrıntılarına gireceksiniz.] [ßenim tek sinirlendiğim nokta Kazançlarımın kesinleşmemesi ayın 15'i oldu halen bişey yok 8 Yıldır ilk defa böyle bir olayla karşılaştım . Üstelik 5 Hesabımda öyle ]

evet var öyle bir sıkıntı ama 2gun 3 gun sonrada olsa aktıf oluyor. 2-3 video demişsin. o cekirdegin kabugu bile degil arkadasım. en az 5-10 kanalına en az 20 şer 50 şer video yukle

izlemeler 2-3 günde oluyor sonradan video duruyo aktif olunca para

izlemeler 2-3 günde oluyor sonradan video duruyo aktif olunca para

benım bu yazdıgım konuyu hiç bir yönetici dahi inkar edemez yanlıs bir yöntem oldugunu.

sen neden hala insanları 2-3gun sonra izlneme duruyor gibi sözlerle video yuklemelerine engel olacak kelimeler yazıyorsun, insanları video yuklemeden sogutuyorsun arkadasım.

Belirli kategoriler ve telifsiz videolarla kanallar oluşturmak, kanaldaki video sayısı belirli sayıya ulaştıktan sonra yeni kanallara yüklenmek. Sonrasında bekleyip akan paraları beklemek. En az 20 kanal ve her kanalda seçilme ve belirli kategorilerde 1000'e yakın video... Son 3 aydır kanallarıma video dahi yüklemeye zamanım olmuyor.

benım bu yazdıgım konuyu hiç bir yönetici dahi inkar edemez yanlıs bir yöntem oldugunu.

sen neden hala insanları 2-3gun sonra izlneme duruyor gibi sözlerle video yuklemelerine engel olacak kelimeler yazıyorsun, insanları video yuklemeden sogutuyorsun arkadasım.
kardeşim bu daha 1 haftalık bir sorun ben suan için söylüyorum. Tabiki dediğin yöntem işe yarar mükemmel

Sizin bahsetme şekliniz şu şekilde olmuş;

Bir siteniz var ve siteye sürekli içerik giriyorsunuz bir süre sonra çok iyi hit elde edip kazanç sağlayacaksınız,
SEO vs yapmayın sadece içerik yükleyin 1-2 aya kazanç sağlarsınız,
Backlink, niche hepsi yalan sadece içerik yükle ve arkana yaslan

demişsiniz ki yanılmışsınız en azından şahsi düşüncelerime göre. Öyle ki bu işler bazen sabır bazen araştırma bazen taktik bazen tükenmişlik noktasına gelmeni ister. Burada oldukça yararlı konular, bilgi veren kişiler var. Sizin açtığınız bu konu ile resmen o adamlar boş adamlar, o açılan konular boş konular olmuş. Siz 2-3 ay her neyse bir süre sadece çok kanal açıp çok video yüklediniz ve kazandınız bir başkasını bunu yaptı ve kazanamadı. Buna çok şahit olduk. Forumu biraz daha gezin isterseniz. Bu işler bu şekilde kolay olsaydı emin olun okulu bırakacak en az 100 arkadaşım var. Veya işini bırakacak 100 eş-dost var.

Yani; sizin yaptığınız bir taktik ile herkes kazanabilecek değil öyle ki sadece "inceleniyor" yazısını bile 3-4 taktik ile yapıp yakamayanlar veya farklı taktikler deneyip yakanlar varsa kusura bakmayın ama çok kanal aç çok video yükle gelsin paralar olmamalı. Bazı şeylerin sırrı var ama bunun sırrı bu değil. Belki çok çok önemli faktördür ama sadece bu yeterli değil.

Özellikle diğer arkadaşların emeğini hiçe sayan bir uslubunuz olduğu için konuyu kilitliyorum.

İyi çalışmalar, bol kazançlar.

---------- Mesaj saat 12:36:38 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:58:26 civarında gönderildi. ----------

Konuyu tekrar yoruma açık hale getiriyorum. Bir önceki mesajımı da göz önünde bulundurarak bu işin sadece çok kanala çok video yüklemek olmadığını bilinmeli.

sessizlikiyi güzel söylemiş kanal açın komedi teknoloji bilhassa çünki o videolar 6 ay da geç se bile izleniyor inanın ilk başladıgımda açtıgım 3 tane teknoloji kanalı ortalama 1$ 3$ kazandırıyor bana 3 4 aydır video yüklemiyorum. bura tam ticaret yerine dönüştü tamam gerçekten bu işi bilen ve size bişeyler ögretecek ve kazandıracak insanlar var,ama emin olun forumda hiç bişey bilmeyip yada aklınca insanları dolandırmaya veya şirket tarzı bazı insanlar var,dikkatli olun.

[MENTION=691]sessizlikiyi[/MENTION] arkadaşımızın son 2-3 ayda geldiği noktayı zaten kendi belirtmişti bu taktik ile. En temiz taktik bence :)

---------- Mesaj saat 13:40:45 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:12:06 civarında gönderildi. ----------

Evet İndirin İndirin Yükleyin Sabredin Kazanın .. Bence Temel Formül Budur.. Konuyu açan arkadaşı tebrik ediyorum . İnsanlarımızın gözü yükseklerde çok kazanacağız diye kaybediyor... Arkadaşlar İp Adresiniz çok önemlidir. Lütfen yaptığınız işlere dikkat edin .. 10 Kanal Açın Günde 5-10 Video ekleyin ve Fazla abanmayın çok yükleyip çok kazanacam diye çabuk olsun diye demlemeye bırakın Yavaş yavaş tırmanın [ zaten günde 5-10 dolar kazancınız oldugu zaman püf ayrıntılarına gireceksiniz.] [ßenim tek sinirlendiğim nokta Kazançlarımın kesinleşmemesi ayın 15'i oldu halen bişey yok 8 Yıldır ilk defa böyle bir olayla karşılaştım . Üstelik 5 Hesabımda öyle ]

Benimkilerde kesinleşmedi henüz.

başka bişey yapamıyorsanız arkadaşın dedigini yapın
ama seo vs yapabiliyorsanız daha az video daha fazla seo

atıyorum bir araba videosu yüklediniz bu mesela ferrari enzo olsun
insanlar4 ferrari enzo diye aratınca nasıl üst sıralarda olurum bunun cabasında olursak
aramalarda üst sıralara yerleştirdigimiz videolar bize sürekli ve stabil kazanç saglar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri