Youtube Paralı Servisi İçin Tarih Verdi

mm1650

Kayıtlı Üye
Böyle bir haber dolasiyor internette,Youtube büyük yayincilara ve icerik üreticilerine mail/mektup yolluyormus.22 Ekim den itibaren videolarda reklam cikmayacak diye anladim ben.Insallah dogru degildir ama dogruysa bu sefer gercekten bittik demektir.Cünkü reklam yerine 10$ alip reklamsiz video gösterecek.Bu güne kadar Youtube bittimi diye onlarca konu acildi hic birini ciddiye almadim ama bu sefer gözüm korktu desem yalan olmaz.Sizde bir bakin,arastirin bakalim sizler nasil bir kaniya varacaksiniz.

Hocam her platformda olan şey, 10$ verecek kadar reklamlardan bıkmış olan insan zaten a.b. kurmuştur çoktan, abartılacak bir şey değil.

Devamlı kazanç mı yoksa 10 dolar mı ?

Bence öyle bir şey yapmaz hem zaten herkeste ad block var olsa bile pek kişinin alacağını sanmıyorum.

milletin cebine 10 dolar koysan yüzde 99 ı parayı yatıramaz,kimse uğraşmaz bunla

Vallahi ben olayi tam kavrayamadim,Kimden 10$ alacak.? Reklamsiz video izlemek isteyenlerdenmi.? yoksa Icerigini/Videosunu reklamsiz yayinlamak isteyendenmi.?

Vallahi ben olayi tam kavrayamadim,Kimden 10$ alacak.? Reklamsiz video izlemek isteyenlerdenmi.? yoksa Icerigini/Videosunu reklamsiz yayinlamak isteyendenmi.?

Normal izleyiciden 10 dolar alıp bir kısmını içerik sahibi firmaya verir büyük ihtimal.Buna benzer bir sistemdir.Ama çalışacağını sanmıyorum çok az kişi para verir buna yayıncı kuruluşlar reklamdan aldığı geliri alamaz

saçmalıktan başka birşey değil bu en sonunda güncelliye güncelliye youtubeyi batıracaklar

Google teknoloji dışında her konuda batak bi şirket dua etsinler paraları var,son yıllarda bir tane adam gibi işleri yok tutan,iş kafası sıfır

beyler içiniz rahat olsun, spam aynen kaldığı yerden devam ediyor,

yutubda yine şuanki reklamlar aynen olucak, sadece yutub ek gelir elde etmek için bu sistemi faliyete geçiricek

En kötü senaryoları gözden geçirirsek, en kötü kazançlar yüzde 20 düşer, bundan kötü bişey olmaz

Her ay düzenli olarak aynı haberi yapmaktan bıkmadılar. :D

10 dolar ödeyen 1ay 1yıl sınırsız vb reklam görmicek
kötü yanı:gelirler düşebilir
iyi yanı:belki her videonun yanına reklam kaldır butonu koyar kişi hangi videoda reklamları kaldırdırsa o kanalada pay verebilir

daha önce okdumum buydu sanırsam indirdiğiniz uygulamalarda olduğu gibi bi reklamlı uygulama var bide parayla aldığın zaman aynı uygulama reklamsız olarak var yani bu kimseyi etkilemiyecek ha sadece abonelerin 10 dolara reklamsız üyelik alırsa ozaman para ödemicekler ama ort 1 abone günde 1 kez reklama tıklasa ort 10 kuruş 1000 tıklama demektir yani sen yine paranı almış oluyorsun

Youtubenin yaz basindan beri estirdigi rüzgarlar,güncellemeler,banlar,,,ne bileyim insan ister istemez isgilleniyor.

10 doları gömlek cebimize koyup, babacan bir tavırla eliyle de omzumuza 2 kez hafifçe vuracak bide göz kırpacaksa ben bağımı öne eğer kabul ederim.

Öbür türlü spama devam, özgün araştırmaya devam.

böyle bir şey olsa bile kimse reklam çıkmasın diye 10 dolar vereceğini sanmam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri