YouTube Paramla Porsche Cayman Almak Mümkün mü?

Zeki Safa

Kayıtlı Üye
Ben inanıyorum mümkün, sizde birşeylere inanın... Hayalleriniz sigara parası çıkarmakla sınırlı olmasın... Şimdiden günlük ortalama 30-40$ arasına sabitledim bile. Azim ve çalışmayla olmayacak hiç birşey yoktur. Herşeyden önce "oku" ve "sabır" et.
Ben kendi adıma konuşuyorum tam 1 sene önce bu işe başladığımda eski olanlar bilir şuanki kaynakların 10'da 1i bile yoktu ve Bu alanla ilgili özel bir forum. Biz denedik yanıldık 10larca kanalım kapandı. Yeni başlayanlar bizden 1 adım önde. Tecrübesiz olabilirsiniz fakat.. Kaynak + Zaman , Benim 1 senede öğrendiğim herşeyi 1 hafta gibi kısa bir sürede öğrenip kazanç sağlamaya başlayabilirsiniz. Maus topunu her konuda uzun diye ileri geri çevirmekle kalmayın imlecinizi göz hizasında anlayarak indirin. Bu forum gibi güzel bir veli nimetten faydalanın... Yazdıklarımı ister öneri olarak algılayın, ister nasihat istersenizde çok bilmiş olarak anlayın...

Bu sadece hedeflenmiş birşeylerin mümkün olup olmaması adına açılmış bir tartışma konusu. Sizlerde yorumlarınızı esirgemeyin. Hedefi küçük olan arkadaşlara binevi destek niteliği taşıyor benim için.

Ben üniversite öğrencisi 20 yaşında bir gencim günlük bu rakamlar Hayaldi Gerçek Oldu..
ncdpu.bmp

Ben inanıyorum mümkün, sizde birşeylere inanın... Hayalleriniz sigara parası çıkarmakla sınırlı olmasın... Şimdiden günlük ortalama 30-40$ arasına sabitledim bile. Azim ve çalışmayla olmayacak hiç birşey yoktur. Herşeyden önce "oku" ve "sabır" et.

Bu sadece hedeflenmiş birşeylerin mümkün olup olmaması adına açılmış bir tartışma konusu. Sizlerde yorumlarınızı esirgemeyin. Hedefi küçük olan arkadaşlara binevi destek niteliği taşıyor benim için.

Allah bol kazançlar versin.

Porshe cayman olmasada ben en kötü bir 1.16 yada rcz vb alabileceğime inanıyorum. Eğer youtube ve adsense ilişkisi ve sistemi bu şekilde ilerlerse. Şartlar zorlaşmassa. Günlük geliri telif yemeyecek şekilde minimum riskle günlük 50 60 dolara sabitlersek birde üzerine 1500 2000 liraya çalıştığın zaman aylık 4000 lira para gelir demek. Bu paraylada mümkün.

Avrupa'da mumkun Tr 'de mumkun degil.(Arac fiyatlari goz onune alindiginda)

Turkiye'de o kadar ucuz oldugunu bilmiyordum . Insallah istedigin duzeylere ulasirsin biran once.

Hollanda'ya gittigimde benimde kafamda Porshe Cayenne var. Kader , kismet bakacagiz artik. :) Allah herkesin gonlune gore versin insallah.

bu ne hocam maaşallah Allah daha çok versin ne kadar zamandan beridir bu iştesiniz??

Turkiye'de o kadar ucuz oldugunu bilmiyordum . Insallah istedigin duzeylere ulasirsin biran once.

Hollanda'ya gittigimde benimde kafamda Porshe Cayenne var. Kader , kismet bakacagiz artik. :) Allah herkesin gonlune gore versin insallah.

Temennimiz o yönde hocam oralara gidince haber verinde daha ucuzsa ordan getirtek :P 6ayda bi sınıra git gel yaparım :)

Temennimiz o yönde hocam oralara gidince haber verinde daha ucuzsa ordan getirtek :P 6ayda bi sınıra git gel yaparım :)

Hehehe o 6 ayda bir git gel durumlari eskisi gibi degil :) Ahh olsa keske hemen tr deyken Gurcistan'dan alirdim guzel bir araba . Sudan ucuz orada arabalar.:( (Once borclar harclar var tabi ki onlari bitirmek lazim .Daha 10 sene onceki ogrenim kredisi borcum duruyor kanima girmeyin :D )

Hehehe o 6 ayda bir git gel durumlari eskisi gibi degil :) Ahh olsa keske hemen tr deyken Gurcistan'dan alirdim guzel bir araba . Sudan ucuz orada arabalar.:( (Once borclar harclar var tabi ki onlari bitirmek lazim .Daha 10 sene onceki ogrenim kredisi borcum duruyor kanima girmeyin :D )

bende öğrenciyim şuan allaha şükür borç harç yok bankada Euro hesabını açtım birikim yapıyorum :) Banada bulgaristan yakın ordada ucuz arabada dediğin gibi 6 ay olayı sıkıntı eskisi gibi değil..:)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri