Ben Youtube partner sirket acmak istiyorum nasil yapabilirim? Bilen varsa yardim etsin lutfen.Iyi forumlar)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dostum cok zor iş devamlı yurt dışı ile irtibat halindeyim ama şartları cok sıkı . Bir yonden atıldım bakalım başladım sonuclarını 1 2 aya kadar gorup paylaşırım ofısımı ondan sonra neler gerektıgını ne sartlarda ve koşullarda oldugunu acıklarım forumda .
Ben Youtube partner sirket acmak istiyorum nasil yapabilirim? Bilen varsa yardim etsin lutfen.Iyi forumlar)
Bıraz partnerlık degılde ben ülke bayiligini alma cabasındayım ama turkıyede 1 tane mevcut . Onlarla gorusmede adamlar işini titiz istiyor sonucta biz Google şirketiyiz diyor.Yani şöle diyeyım 50.000 100.000 lıra ıle googleyı temsıl edemezsın beyfendı. He dıyorsan paramı harcarım sonuna kadar yatırım yaparım kazanacagın paralarda buyuk olur. Adamlar şirketi kendı tasarlıyor , çizimlerini mobilyasına kadar bunlar bunlar yapılacak dıyor . Şart ve koşullar dedıgım bunların bır kısmı.
hocam konuya yazıp bilgi verecekseniz lütfen tam yazın bilgilenilsin.
kimdir tr de şimdiye kadar tek yetki alan network? ne yetkisidir o? hangi seviyede yani?
Yabancı forumlarda biraz arastırdım bu konuyu en az 1-2 milyon dolar öz sermaye lazım.
- etc_computer simdiye kadarki tecrubeni paylassaydin ? -
Bıraz partnerlık degılde ben ülke bayiligini alma cabasındayım ama turkıyede 1 tane mevcut . Onlarla gorusmede adamlar işini titiz istiyor sonucta biz Google şirketiyiz diyor.Yani şöle diyeyım 50.000 100.000 lıra ıle googleyı temsıl edemezsın beyfendı. He dıyorsan paramı harcarım sonuna kadar yatırım yaparım kazanacagın paralarda buyuk olur. Adamlar şirketi kendı tasarlıyor , çizimlerini mobilyasına kadar bunlar bunlar yapılacak dıyor . Şart ve koşullar dedıgım bunların bır kısmı.
pehhh
ortak mi oluyorsunuz googleye
seninki farkli anladigim kadariyla, sen google ofis almay acalisyorsun sanirim ?
Bu Partner Shirketi acmak icin kime ulashmag lazim?
Bu Partner Shirketi acmak icin kime ulashmag lazim?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.