Youtube partner sirket acmak istiyorum

• Kullanıcı AO BaxishoV
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

AO BaxishoV

Kayıtlı Üye
Ben Youtube partner sirket acmak istiyorum nasil yapabilirim? Bilen varsa yardim etsin lutfen.Iyi forumlar)

Dostum cok zor iş devamlı yurt dışı ile irtibat halindeyim ama şartları cok sıkı . Bir yonden atıldım bakalım başladım sonuclarını 1 2 aya kadar gorup paylaşırım ofısımı ondan sonra neler gerektıgını ne sartlarda ve koşullarda oldugunu acıklarım forumda .

Dostum cok zor iş devamlı yurt dışı ile irtibat halindeyim ama şartları cok sıkı . Bir yonden atıldım bakalım başladım sonuclarını 1 2 aya kadar gorup paylaşırım ofısımı ondan sonra neler gerektıgını ne sartlarda ve koşullarda oldugunu acıklarım forumda .

simdiye kadarki tecrubeni paylassaydin ?

arkadas faydasini sormamis.
sartlarini sormus sen ise sonucu anlatirim demissin

- etc_computer simdiye kadarki tecrubeni paylassaydin ? -

Bıraz partnerlık degılde ben ülke bayiligini alma cabasındayım ama turkıyede 1 tane mevcut . Onlarla gorusmede adamlar işini titiz istiyor sonucta biz Google şirketiyiz diyor.Yani şöle diyeyım 50.000 100.000 lıra ıle googleyı temsıl edemezsın beyfendı. He dıyorsan paramı harcarım sonuna kadar yatırım yaparım kazanacagın paralarda buyuk olur. Adamlar şirketi kendı tasarlıyor , çizimlerini mobilyasına kadar bunlar bunlar yapılacak dıyor . Şart ve koşullar dedıgım bunların bır kısmı.

Ben Youtube partner sirket acmak istiyorum nasil yapabilirim? Bilen varsa yardim etsin lutfen.Iyi forumlar)

bu konuda çok bilgin olmadığı belli kardeşim bence bulaşma.....öle her önüne gleen açamaz açsanda para kazanamssın tecrübe ile sabittir....işine gücüne bak

hocam konuya yazıp bilgi verecekseniz lütfen tam yazın bilgilenilsin.
kimdir tr de şimdiye kadar tek yetki alan network? ne yetkisidir o? hangi seviyede yani?

Bıraz partnerlık degılde ben ülke bayiligini alma cabasındayım ama turkıyede 1 tane mevcut . Onlarla gorusmede adamlar işini titiz istiyor sonucta biz Google şirketiyiz diyor.Yani şöle diyeyım 50.000 100.000 lıra ıle googleyı temsıl edemezsın beyfendı. He dıyorsan paramı harcarım sonuna kadar yatırım yaparım kazanacagın paralarda buyuk olur. Adamlar şirketi kendı tasarlıyor , çizimlerini mobilyasına kadar bunlar bunlar yapılacak dıyor . Şart ve koşullar dedıgım bunların bır kısmı.

Bunların kaynagı ben degılım . Eger bu işlerle ilgilenmek istiyorsanız ve kendınıze guvenıyorsanız,Zaten bu soru işaretlerinizi kaybedebılırsınız.Dış Tıcaretle ugraşmış olmam benım en ıyı avantajlarımdan bırı , eger hıc tıcaretle ugrasmadan bu işe atılmayı dusunuyorsanız hıc kafanızda kurmayın bıle.

---------- Mesaj saat 11:48:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 11:46:29 civarında gönderildi. ----------

hocam konuya yazıp bilgi verecekseniz lütfen tam yazın bilgilenilsin.
kimdir tr de şimdiye kadar tek yetki alan network? ne yetkisidir o? hangi seviyede yani?

Hem yanlıs bılgı vermek ıstemıyorum hemde bende şuan tam olarak bitiremedım işlemleri, anlattıgım gibi . Atıldıgı işin dukkan açmak kadar kolay olmadıgını anlatmaya calısıyorum .

Yabancı forumlarda biraz arastırdım bu konuyu en az 1-2 milyon dolar öz sermaye lazım.

Yabancı forumlarda biraz arastırdım bu konuyu en az 1-2 milyon dolar öz sermaye lazım.

Bu iş turkıyede suanda yavaş yavaş yayılıyor. Kazancın dıger ulkelerden kat kat daha fazla olacaktır ama. Şuan sokaklarda goruyorum yuruyen adamın kafasında bıle kamera :). Herkez goruntu peşinde bunu degerlendırmek ıstedıgım ıcın bu çabalarım.

- etc_computer simdiye kadarki tecrubeni paylassaydin ? -

pehhh

ortak mi oluyorsunuz googleye :)

seninki farkli anladigim kadariyla, sen google ofis almay acalisyorsun sanirim ?

pehhh

ortak mi oluyorsunuz googleye :)

seninki farkli anladigim kadariyla, sen google ofis almay acalisyorsun sanirim ?

arkadasım aylık ciron 100.000 lırayı gecerken adam senın 100.000 lıra harcadıgın dukkana bayılık verecek degıl :).Adamlar senın dusundugun fıyatları dakka hesabıyla kazanıyor :).

Ben Azeriyim ona gore ola bilsin Turk dilin iyi bilmiyorum.amma fikrimi catdira bilirim kime lazim olsa!

Partnerlik degil, bayilik acmak istiyorsun sanirim. Yoksa bu kadar cilgin olamasin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri