Merhaba Arkadaşlar. 4 yıldır youtube üzerinden videolar paylaşıyorum ingilizce oyun videoları çekiyorum. geçen ay para kazanmam tekrar eden içerikten dolayı kapatıldı. kasım 2020'de eğitim değeri düşük denilerek kapatılmıştı. ancak 2020 yılında 1 haftada para kazanma açılmıştı. şimdi tekrardan başvuru yaptım başvuru ekranında böyle bir yazı gördüm bu yazıyı daha önce görmemiştim.
"25 Şubat 2022 tarihinde yeniden başvurdunuz. Kanalınızı inceleyip genellikle bir ay içinde size kararımızı bildiren bir e-posta göndeririz. "
1 ay içerisinde diyor youtube yetkilileri ile konuştuğumda sürecin daha uzun olduğunu söylediler. sizin ne kadar sürede açıldı yorumlarda detaylı bir şekilde yazarsanız sevinirim. Teşekkürler
"25 Şubat 2022 tarihinde yeniden başvurdunuz. Kanalınızı inceleyip genellikle bir ay içinde size kararımızı bildiren bir e-posta göndeririz. "
1 ay içerisinde diyor youtube yetkilileri ile konuştuğumda sürecin daha uzun olduğunu söylediler. sizin ne kadar sürede açıldı yorumlarda detaylı bir şekilde yazarsanız sevinirim. Teşekkürler