Youtube pul qazanmani deaktiv etdi

• Kullanıcı Nako
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kapatılan Hesaplar & Ban Sorunları

Nako

Kayıtlı Üye
Salam doslar necesiz ,? Youtube menim pul qazanma xidmetimi deaktiv etdi sebebinide bilmirem nece aca bilerem (:(

İçinde bu ay kaç lira varsa onu alamazsın geçmiş olsun ben para kazanması kapalı olanları direk siliyorum.

Arkadaşlar yazıdan fazla bişi anlamadım azerice galiba :) youtube bu aralar ne yapmaya çalışıyor anlamadım para kazanmayı devre dışı bırakıyor hesap kapatıyor vs.

iyiyiz hocam Allaha şükür. YT deaktif ettiyse aktif edemessin.

3 4 gun erzinde 23 videodan 5 dolar 83 sent qazanmisdimee ((( youtubee masenikdi lap

---------- Mesaj saat 17:59:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:58:24 civarında gönderildi. ----------

вαттυѕαу;37160' Alıntı:
edəcək bir şey yox təəssüf ki,

Yazini oxudum dediler ki 6 ay erzinde gozlemelisiz ve ya necese sikayet eidb tez acada bilersiz bele bir sey gordum ona gore dedim belke bilersiz (((

3 4 gun erzinde 23 videodan 5 dolar 83 sent qazanmisdimee ((( youtubee masenikdi lap

---------- Mesaj saat 17:59:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:58:24 civarında gönderildi. ----------

Yazini oxudum dediler ki 6 ay erzinde gozlemelisiz ve ya necese sikayet eidb tez acada bilersiz bele bir sey gordum ona gore dedim belke bilersiz (((

6 ay sonra düzələcəyini sanmam, məndə gözləyirəm

Bu internetden nece pul qazanagee))) youtubede baglandi ( eh heyat bext yoxduyeee

---------- Mesaj saat 18:02:04 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:01:27 civarında gönderildi. ----------

вαттυѕαу;37167' Alıntı:
6 ay sonra düzələcəyini sanmam, məndə gözləyirəm

seninde basiva gelib bu hadise ?)

вαттυѕαу;37171' Alıntı:

Yeni youtube kanali acanda kohne adsensi acanda adsensde neyi qeyd etmisem ada soyada yenede onu yazim yoxsa ayrisini? bunu bilen var >?

Türkce Yazın Sunları...
Bu mesajında: http://www.ytpara.com/youtube-hakki...yedim-kanalda-13-bin-abone-var.html#post36635
Bu mesajında: http://www.ytpara.com/youtube-hakki...00-abone-nasil-degerlendiririm.html#post34728

ve dinlediğin bu müzikte: http://www.ytpara.com/konu-disi/1904-benim-sarkim-topigi-4.html#post34228

olduğu gibi forumda uçuk kaçık olmadıkça farklı diller serbest. Azeri Türk'leri de bizim dostumuz, kardeşimiz, canımız. Onlarda istediği gibi kendi dillerinde yazabilirler. Anlamıyorsanız eğer konuya yazmak veya girmek zorunluluğunuz yok!

Çok problem var.
Hel ede bilirsen hel etde onda nece ureyim istyir yaziram anladin bunun kimese maragi yoxdu 1 2 ciside menimde saytim var orda turklerde var mende gerek demeliyem azerice yazsin he?! cox mentiqsiz danisirsan

---------- Mesaj saat 18:32:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:32:20 civarında gönderildi. ----------

Tesekur ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri