Youtube reklam tık sayısını arttırmak

• Kullanıcı mrtak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

mrtak

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar yaklaşık 3 aydır bu işin içindeyim.Ancak pek video yükleyemiyorum. Şimdi birşey paylaşmak istiyorum sizinle. Kanalınızda video içi programlamada önerilen videonun başlama süresini kendimiz ayarlıyabiliyoruz anladığım kadarı ile. Önerilen videoyumuzun başlangıç süresini video içinde şu sarı çizgiden sonra çıkan reklam ile denk getirsek acaba tık sayısında bir artış söz konusu olur mu? Aklıma geldi daha denemedim ama deneyen arkadaşlar buraya yorumlarını yazarsa sevinirim. Adsenseye bir zararı olur mu eğer artarsa tık sayısı. Ben YT' de video seyrettiğimde bir kaç kere yanlışlıkla da olsa bu şekilde reklama tıkladım. Yorumlarınızı bekliyorum.

her videodaki o sarı cizgi farklı zamanlarda oluyor.ama video içi programlamayı butun vıdeolarda aynı yapabiliyorsun sadece.yani olmaz.

her videodaki o sarı cizgi farklı zamanlarda oluyor.ama video içi programlamayı butun vıdeolarda aynı yapabiliyorsun sadece.yani olmaz.

Yanlış hatırlamıyorsam uzun süreli videolarda o süreyi istediğin yerden başlatabiliyorsun. Şimdi önerdiğin videoyu istediğin yerden başlatamıyor musun?

sarı çizgi 10. saniyede çıkar her zaman arkadaşlar. tabi değiştirebiliyorsun onu ama genel olarak 10

valla ben bir ara ugrasmıstım ama bulamamıstım.başlatabiliyorsak nereden yapıyoruz.

Onu deneyecegine ornegin abone ol gibi bir sey yaz. Yazdigin seyin carpidan kapatma kismini videoya yakin bir yerde tut. Insanlarin yanlislikla tiklama sayisi artar.

Onu deneyecegine ornegin abone ol gibi bir sey yaz. Yazdigin seyin carpidan kapatma kismini videoya yakin bir yerde tut. Insanlarin yanlislikla tiklama sayisi artar.

Video içine o yazıları nereden gömüyorlar. Yani doğru söylüyorsun çarpı ile de kapatılabiliniyor. Bu programla mı yapılıyor yoksa YT de var mı öyle bi özellik?

video yöneticisi---yapacagın videoda düzenleye tıkla---ek acıklama sekmesi gelir ekrana oradan yapacaksın

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri