Youtube sahte tık nedeni ile NetD'nin onayını kaldırdı

• Kullanıcı sertankona
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Haftanın Trend Videoları / Konuları
Haberde Erol Köse'nin söylediği gibi çoğu kişi bu olaydan sonra suç duyurusunda bulunursa ve dijital dağıtım sözleşmelerini feshetmekle kalmazlar,büyük tazminatlara da mahkum edebilirler Doğan Holdingi...

nasıl onayı kalktı ? neyin onayı ?

Saldiri olmustur , bu yt normal kanallarimizi bile sahte tik diye kapatmiyormu sanki

adında doğan varsa ben şaşırmam abi kendi adıma doğan şirketlerinin hiç birinle hiç bir alış verışım olmayacak diye yemın ettım

sahte tık dedikleri izlenim kasmışlar videolara
kesin irem dericinin işidir

Paraya aç insanlar.
Samsun Demir: Doğan Müzik Yapım A.Ş. (DMC) Genel Müdürü, MUYAP Yönetim kurulu üyesi.
Aşağıda yer alan tweetle herşey ortada zaten .
https://twitter.com/SamsunDemir/status/597359853011607552

g5WWN5.png

ben hiç sanmıyorum öyle saldırı filan oldugunu.bizimkilerin hepsinde var açgözlülük.biçok dizinin resmi youtube kanalı var mesela onlardaki kadar reklam ekleyen hatta ekleyebilen varmı videolara.adamlar reklam arası dizi izletiyor resmen :D e böyle adamlar bunlardan mı kaçacak yani izlenimde alır,abonede basar her türlü hileyide yapar.

Onaysız tiksiz ve dürüst spamcılar olarak kınıyoruz.:p

youtube sayfasına girince tik yok ama şarkıların altındaki kanal isminde tik var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri